- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokim
csendes tag
Sziasztok! Most olvasom először ezt a fórumot, mert egy barátnőmnek szeretnék romot cserélni a spica-ján. Ne haragudjatok, de nincs időm végigolvasni. Az LG telefonommal már bűvészkedtem, gondolom ezen sem bonyolultabb a rom csere.
Tudnátok ajánlani egy linket ahol találok részletes leírást és letölthető romokat? Egy megbízható, minden értelemben működő (nem baj, ha nem a legfrissebb akár 2.1-es) szoftra lenne szükségem.
Előre is köszönöm a segítséget! -
tokim
csendes tag
Béna voltam, visszaolvastam és találtam linket.
Személyes véleményetekkel segíthetnétek, melyik az a rom, ami tökéletesen működik.
Köszi! -
zseko
veterán
Na most már én is látom a teljes fizetős marketet forintban
HR24.hu
-
O_L_I
őstag
-
Cyberbeni
addikt
-
person
senior tag
Valaki használja az auto killer nevű appot? Frankó lenne vele a tel mikor 40-50 MB-on tartja free memóriát csak az a baj, hogy pár óra múlva gondol egyet és felzabálja az összes memóriát és szétakad majd szinte kifagy a tel. Van erre megoldás?
-
zseko
veterán
Faja, egyszerűen nem megy fel újra az SGM. Odinból újrahúztam a telefont, kipróbáltam, működik, recoveryből ráengedtem az eddig is használt SGM-et, de kb 5 perce semmi. A starwars-os beütésű ( gyk. közelít a felirat ) bootanimáció folyamatosan újraindul, ez normális?
HR24.hu
-
zseko
veterán
-
-
bocsika
aktív tag
+1 az állapotsávhoz
+ Jó lenne megoldás a kis hangok recsegéstelenítéséhez ( ). pl. hangerő növeléskor. IGO-ban.
+ a 0kb os fájlokra 2.1 alatt még mindég nincs megoldás? Jó hogy nem kell konvergálgatnom a filmeket de az elég uncsi hogy 3* kell felrakni.
A smartos billentyűzetben be lehet állítani hogy ha oldalra fordítom a telefon akkor megjelenítse az ékezetes karaktereket is, mert akkor elférne. Amúgy meg sima qwertz.
Jó fájl küldő progi ami nem akarja az egész interneten át küldeni a fájlokat mikor mindkét eszköz ugyanazon a routeren van. 2MB helyett 60kb. -
BalanceR
addikt
válasz bocsika #32722 üzenetére
Állapotsáv: Widgetsoid widget
A hang problémára megoldás:
Recoveryben:
Soundfix:0
Buffer:18A 0KB os fileokat a Mediascanner okozza, ha wifi file explorerrer teszed fel a filmeget/zenéket, nem nulláza le (mert nem fut le a mediascanner)
Fileküldésre a Hocker (marketen free) látványos, gyors
A billből a gyárit használom,szóval arra nem tudok okosat mondani...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
8zabi
őstag
válasz BalanceR #32723 üzenetére
a 0kb-os fájlokat nem a mediascanner okozza, hanem az sd mountolásakor lefutó linuxos "scandisk", az fsck
ez egy bug az eclairban, nálam legtöbbször akkor fordult elő, ha kevés hely volt a kártyán
megoldás nem nagyon van rá, elég véletlenszerű, valamikor sűrűn előfordul, máskor meg hónapokig semmiaz eltűnt fájlok sokszor megtalálhatók a /lost.dir könyvtárban, átnevezeve számokká
-
BalanceR
addikt
Hát amióta a wifin keresztül töltöm fel a cuccokat
(így tehát nem válaszódik le a memkártya nem fut le a MS)
Azóta egyszersem volt 0KBos problémám, pedig kb 5 giga adat mozott a telón 350 MBos darabokban, volt, hogy 3 mega maradt a káryán... szóval, akármi is okozza, ezzel kiküszöbölhető!
Kipróbáltam, feltettem wifin, rádugtam USBre, csatlakoztattam, kihúztam, és eltűnt,ez megerősített a MS teóriában....#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
zseko
veterán
No, képtelen vagyok feltenni az SGM-et, egyszerűen nem megy fel rá! Már annyira eldurvult, hogy a recovery is hibát írt és nem indult. Úgyhogy visszatettem a hivatalos pannonos frissítést. Ja, a recoveryből lementett, eredeti romot sem tudtam visszatenni odinból.
Érdekes, hogy a redbullmobile oldalt egy rommal sem lehet rendesen betölteni, hiába másoltam ki egy másik telefonból a beállításokat.
Bazz, most ugrott be, hogy nem kapcsoltam be a one package kapcsolót mikor fe lakartam tenni az eredeti romot, eh...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Jól elbeszélgetek itt magammal Feltettem a régi, még csak kirootolt eredeti romos februári mentésemet, de nem indul el.
Amire kíváncsi vagyok, kinek hogy van az ext2 partíció az sd kártyán? Mikor tegnap kivettem a kártyát, meglepődve vettem észre, hogy 2 ext2-es partíciót csinált. Ma, mikor újrapartícionáltam a recoveryben, akkor is 2 partíciót csinált.HR24.hu
-
-
honeker
őstag
válasz Bandi_1969 #32736 üzenetére
már megint mit írtam el ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
honeker
őstag
válasz Bandi_1969 #32738 üzenetére
ne haragudj...de nem vagyok se nyelvész se magyar tanár csak kétkezi fizikai munkás..bocsi de nem vitatkozok mert igazad van
[ Szerkesztve ]
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy ebbe a mod-ba hogyan lehet live wallpapert rakni?[ Szerkesztve ]
-
O_L_I
őstag
Kíváncsiságból főztem magamnak egy spicagen-t ebben az új konyhában és meglepően jó lett az 1.3-as Voku kernellel.
Viszont ami nagyon idegesítő az az orientáció. Nem lehet valahogy bekalibrálni, hogy ne össze vissza forgassa a képet ha kell ha nem? -
BalanceR
addikt
Ezzel a módszerrel meg tudod szüntetni az összes bugot a spicádon:
Bugfree Spica 3 FÁZISban...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Megint előjött a gond öcsém telójával. (amelyikre most válaszolok)
Már egyáltalán nem működik a wifi, nem tud bekapcsolni. Már újraflasheltem, pda format is volt meg minden. Akármilyen romot próbálok, nem működik. Vagy azt írja bekapcsoláskor hogy "hiba" (oda ahova az ip-cím lekérése és a csatlakozva szöveg van), vagy azt hogy nem tud keresni hálózatot (ezt egy külön kis info ablakba, a kép alján).
Találkozott már valaki ilyen gonddal?
Valami ötlet esetleg, hogy mit próbálhatnék meg?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest