- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri1014
senior tag
Többször is újra lett indítva a gép is. Amúgy XP-ről próbálkozom.
Az a gond, hogy utoljára gyári ROM-ot raktam fel, ami már boot közben fagyott. Ezután újra megpróbáltam felrakni, de flash közben fagyott. És most tartok ott, hogy a setup connectionig sem jut el.
Esetleg egy Odint tudsz linkelni?
rutyika68: Megpróbálom ezt is.
#31853 rutyika68: Azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz feri1014 #31851 üzenetére
Az Odinnal, magával nem lehet baj, ha elindul akkor működik..
A driverek újratelepítése jó ötlet! Plusz én megpróbálnám másik gépről is a flasht, hátha...
ill, próbálj meg a mostani gyári romra csak rootot tenni odinnal. hátha az sikerül.. Esetleg próbálj PDA formatot (ha amúgy is úgy szoktad csinálni akkor mindegy).
[link]ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
rutyika68
őstag
-
-
mm89
őstag
válasz rutyika68 #31860 üzenetére
Na így néz ki nekem is, azt leszámítva, hogy a feliratok angolok, plusz a háttérképet nem tudom változtatni... Ez melyik rom? én a SGM-froyo-BETA2_UpdatePack_v2.6.zip et raktam fel, van benne magyar nyelv, mert a beállításokat át tudtam rakni magyarra. Mindegy, nem is fontos a nyelv, az a bajom csak hogy fixen megtartotta a lockscreen hátterét illetve még annyi, hogy nem mindig zár le, csak kikapcsolja a kijelzőt (?)
LP: felraktam marketről egy simát, és beimportáltam a mentett beállításokat.
A sense lp is fent van még, de nem tudom megcsinálni hogy a középső dokk (tehát a csúsztatható dokkok közül a középső) 5 ikonos legyen.. bár igazából nem is indokolt az lpPLus nekem mert a widgeteket nem használom.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz rutyika68 #31862 üzenetére
hagytam, tesztelem egy-két napot, aztán lehet feldobok egy yonipot.
kicsit piszkálgattam a ssscfg -t de csak az uv-t meg a sleep max cpu-t.
neked a lockscreen hátteret automatikusan arra teszi mint ami a rendes háttered?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
rutyika68
őstag
Nem. de letudod cserélni így.
Mielőtt felteszed a rom-ot megnyitod winrar vagy 7zip-el, a legfelső Data mappát, majd kihuzod az asztalra framework-res apk-t, társítod a winrarhoz, de tovább ne bontsd ki! és tovább ígyCsinálsz egy hátérképet (Jpg), mely mérete 320x480, átnevezed latar_lockscreen,és behúzod a winrar ablakba a másik helyére. De ellenőrizd le hogy le-e cserélte, mert van hogy beteszi mellé, de a régit is ott hagyja az új meg latar_lockscreen.jpg.jpg, akkor a régit kitörlöd, az újat meg bent a helyén átnevezed latar_lockscreen.jpg-re, Ablak bezár, és a framework-res apk-t vissza teszed a data mappba, és kész a csere.
Ui: utólag is kicserélhető, keresel egy témát amit recoveryből lehet feltenni, megnyitod system/framework mapát, fent készített framework-res apk-t beilleszted a másik helyére, és kész, mehet fel recoveryből.
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
mm89
őstag
válasz rutyika68 #31864 üzenetére
ó értem! de miért lehet az hogy másik romnál tudja használni azt amelyik a rendes háttér, ennél meg nem?...
amúgy ebben a romban van olyan a lockscreen beállításoknál, hogy a háttérkép legyen az sd/lockscreen-wallpaper.png és akkor gondolom csak oda kell tenni a képet ezzel a névvel és jó lesz. majd kipróbálomELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
rutyika68
őstag
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #31870 üzenetére
Nagyon szép, nagyon szép
Csak azt nem értem, hogy minden sz@rban (akár pc op rendszer, akár gagyi telefon), mindenféle megjelenési beállítások állíthatóak. Itten meg megakadt a tudomány.
A legnagyobb bánatom, még mindig az erősödő csengőhang. Hogy ez senkinek nem bassza csőrét???? És észébe sem jut egy fejlesztő gurunak sem????Rutyika! ez a honeymod nagyon jó. Vagy az alap SGM?
Nem bírom el b..szni. Akár mit állítgatok össze vissza.
Na majd meglátjukTalátam egy appot, ami apponként mutati a felhasznált erőforrásokat és a cache-t. És ki is gyomlálja. Szerintem új: 1TapChaseCleaner
Meg van egy barátja: app2sd free. Ez is apponként mi, hol, mennyi.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
rutyika68
őstag
válasz privatposta #31874 üzenetére
Nem az én érdemem, hanem a készítőké Leshak, és hazánk fia Nyilas Péter alias Criminal, cadavre, voku1987, yonip, és a többi srácé akik ismeretlenül is részt vettek a készítésben főleg a magyar team (magyar fordítás) Köszönet nekik , én csak belekontárkodtam, töröltem és lecseréltem pár apk-t, boot-logo-t, boot-animációt és a framework-res.apk-ba átvariáltam egy pár ikont.
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
Jaki2000
aktív tag
válasz BalanceR #31873 üzenetére
Igen, valóban így van. De nem mindenki ért a zene szerkesztéshez. És mi van Bélával, meg a sok szőkével? Mert szerintem ez nem csak a Spica-n van így. És ha sűrűn akarom cserélni a csengőhangot?
Ez a funkció a szatyofonokat (az a két három tégla méretű, ami szatyorban kellett cipelni) követően adott volt. Még jó hogy cseng
De ezt már máskor is hiányoltam.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
acskapocs
tag
Aki feltette a yonip V15- öst az írna róla valanit?Milyen?
-
Tutu7030
veterán
válasz acskapocs #31877 üzenetére
Próbáltam,de végül megint a v12-nél kötöttem ki.
Persze ez lehet attól is,hogy nem szűz rendszerre tettem fel.
Nálam a v15 rövid idő alatt többször is lefagyott,valamint a wifit is kilőtte, ha alvó módba ment a teló, hiábba volt beállítva,hogy sose bontsa a wifit.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
rutyika68
őstag
-
mm89
őstag
-
feri1014
senior tag
Na adódott egy újabb probléma. Miután felraktam a CM-et és a rebootnál a recovery-t választottam a telefon kikapcsolt és se kép, se hang. Akku ki-be és nem kapcsolt be a telefon, recovery-be sem jutottam be. Gondoltam újra kezdem a flash-t. A ROM felment, majd rootolni szerettem volna. Itt kezdődtek a gondok. Download módban nem ismerte fel a gép. Eszközkezelőben sem volt semmilyen ismeretlen eszköz. Bekapcsoltam, majd ismét rádugtam az usb-re. Elkezdte tölteni, de mintha nem is usb-re lenne rádugva.
Szóval jelen állás szerint sem a gép sem a telefon nem érzékeli, hogy usb-n van...
A kábel jó, más telefon felajánlja az SD mountot. Valakinek van valami ötlete? Remélem nem a telefon micro usb csatija szállt el. -
csabi10
senior tag
YONIP Kernel V.15 24Bpp (2.6.32.9). Ezt valaki próbálta már? Hangok működnek rendesen? Aksit mennyit bír vele, FC vagy fagyás esetleg? A V13 16 Bpp-re fellehet rakni?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Tud valaki olyan appot, amely kikapcsolja a lock screent töltés közben? Azaz, ha a töltőn van a telefon ne kelljen feloldani. (A "gyári" megoldás, azaz a fejlesztés menüpontban levő Maradjon bekapcsolva funkció nem jó, mert az nem kapcsolja ki a kijelzőt.)
-
Tutu7030
veterán
Nem megy a telepítés/frissítés.
Több alkalmazással is próbáltam.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz Tutu7030 #31886 üzenetére
Részeredmény( a kereső miatt): unknown reason -18
Töröltem a mnt/secure/asec/smdl2tmp1.asec fájlt(terminál emu vagy adb alól kell, rootként).
su
rm / mnt/secure/asec/smdl2tmp1.asecNem tökéletes megoldás, mert néha még így is csak másodjára sikerül a telepítés, de legalább működik.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Jaki2000
aktív tag
A gmailban miért nem aktív a kimenő fiók. Azt miért nem szinkronizálja?
Ha neten lépek be a fiókomba, egy optimizált felület jelenik meg, ami teljesen jó, de ez elég hosszadalmas, mert minden lépésnél újra tölti a felületet.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
szalacska
csendes tag
Hali. Tudna valaki segíteni iGo telepítésével kapcsolatban? A használati útmutató alapján telepítem, de mikor el kell indítani akkor ezt az üzenetet kapom: Program application database cannot be found. Előre is köszi.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz szalacska #31898 üzenetére
Az SD kártyán kell lennie az IGO mappának, azon belül IGO\content és IGO\licese mappáknak. A contentben vannak a térképek, 3D épületek, hasznos pontok, nyelvi filék, stb.
Ha fel települt és az SD-én van az igo mappa, mennie kellene.(#31897) Tutu7030
Igen erre gondoltam (csak magyarul). Meg is van. A cimkékben vannak:
Beérkezett - ez rendben
...
Elküldve - ebben vannak az elküdött üzenetek
Kimenő - én meg erre gondoltam, ez kuka
Elvileg az "Elküldve" ugyan az. De akkor sem értem[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest