- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
mivel lehet régiókódot változtatni? Mert a Galaxy S / S2 / S3 CSC nemigazán akar működni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:mi okozhatja,hogy a telefon néha megkattan,és a Google-szolgáltatások,konkrétan a NetworkLocationLocator elkezdi cumizni az akksit?Reggel reseteltem,és aztán a 6 órát nyugiban pihenő telefonon 3605 ébresztés,de ez a vacak bár csak 345x,de 20perc ébrentartással ügyködött...
Van erre valami tipp?Avagy hogy lehetne fagyasztani alvó módban?
A helyszolgáltatás kellene...
Viszont nem állapot,hogy hol alszik a telefon,hol bejön ez,és reggelre merül 30%-ot,vagy mint ma,hogy a telóval indulhattam el 69%-al... Mittudomén heti 1x csinálja ezt.Frissités nem jött,mindenféle térerő fullon.100m-re a gsm torony,itt nincs is másik,mindenféle hálózattipus full,a wifi 30centire...FB aktivitás,akármi semmi,"csend" volt.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Fenyibaba
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget kérnék!
Hogyan lehet törölni S3-on képet,ami olyan mappába van,
ami előtt ott a Dropbox jel?
Se a mappát,se abban levő képet nem enged törölni!
Fel sem ajánlja a törlési lehetőséget!
A telefon meg tele van,gyakran kiírja hogy tele a tárhely!
A segítséget előre is köszönöm! -
x1port
addikt
válasz Fenyibaba #86706 üzenetére
Én anno a Picasa-s képekkel voltam így.
A beállítások - fiókok - google-nél kivettem a pipát a picasa szinkronizálásnál.Aztán beállítások -- egyebek -- alkalmazáskezelőnél 3x balra húztam és itt a "mind" -nél kikeresed a galériát ott pedig gyorsítótár és adatok törlése.
-
Janou
őstag
válasz Gizmo94 #86713 üzenetére
Azzal nincs is gond. Akkor van gond, ha veszek egyet, felteszek rá egy nekem tetsző romot és beszívom. Na az gond.
Illetve az a kérdés még hogy az a gyári visszaállítás amit szunyi írt az mire vonatkozik? Arra hogy futó rendszer alól visszaállítod vagy hogy recoveryból vagy esetleg arról lenne szó hogy odinnal visszateszem a stock romot?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz foxymaxy #86722 üzenetére
4.4.2-t nem ismerte fel... feltettem a sima 4.3at aztan azon ment a triangle... most teljesen gyari, regiokod is XEH.... mehet eladasra johet a Note IV.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Volt ebben az S5 romban egy olyan hogy ultratakarekos funkcio, nem tudjatok hogy ilyen van 4.3-ra is? Lehetoleg root ne kelljen hozza. Feketefeher lett a kijelzo egy csomo funkcio letiltasra kerult stb... S5 ficsőr...
-
snow2014
aktív tag
szunyi777
par segitseg kellene....
1. van magyarositas az uj l-droidhoz ?
2. a lockscreen-rol hogy tudom levenni a gmail es a tobbi ertesitest ?
3. hol tudom beallitani a statuszbar lehuzasaval a power menuket amik nekem kellenek ?koszonom elorre is
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
-
szunyi777
őstag
válasz snow2014 #86726 üzenetére
Igen van,nezd meg a tarhelyemen.
A zarkepernyon huzod balrol jobbra, es letrehozol egy masik widgetet..
Hirtelen nem tudom melyik menu, liquid romot nyuzom.Laraxior Az engem is erdekelne.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
tween
őstag
Gyári visszaállítás után minden stimmel imei **************/01 ez a nulla egy ha nincs az akku alatt rajta, az számít? Szóval egyezik az imei, csak tárcsázóba beütve még utána van ez a: /01
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Veszek hamarosan egy S3-at és rájöttem, hogy microsim való bele nekem meg rendes van.
Marhára nem akarok kifizetni a cseréért 7k-t. Van erre valami megoldás?
köszi.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
szunyi777
őstag
válasz cikasz #86729 üzenetére
Nekem is ingyen cserélte a telekom a kártyát mikro SIM-re, pedig nem is ott vettem a készüléket.. (Előfizetéses vagyok)
tween Az olyan, jó úgy!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
cikasz
őstag
Köszönöm az infót, remélem kicserélik akkor.
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Lipigab
tag
Üdv,
Gyári független 4.3-as rendszerement szeretném "kitisztítani" a felesleges app-októl. Létezik erre egy gyors leírás, hogy melyek azok a programok akiket nyugodt szívvel letörölhetek?
Előre is köszi! -
snow2014
aktív tag
az l droid-nal hol tudom testreszabni ezeket....mert sehol sem talalom a beallitasat
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
-
szunyi777
őstag
válasz snow2014 #86737 üzenetére
Ha feltenned a magyaritast, könnyebben megtalálod, mert lehet módosítani. Liquidet nyuzom jelenleg, fejből nem vágom hol van..
-
szunyi777
őstag
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok már 2 órája olvasok , előre hátra , van egy s3 -T-függő frissítve lett a 4.3 ra és totál FOS, lassu , szaggat a zene, merül mint a....
ha jól értelmeztem odinnal a független magyar XEH- tól nem mászik el az IMEI száma?
előre is köszi a segítséget!
-
szunyi777
őstag
válasz snow2014 #86743 üzenetére
Most neked a v2.2.0 rom van fent?!
Szerk.
Pedig ott van mind a 2 tárhelyen!
A zippyshare, és a shared is.
L-Droid-v3.0.2_Hun_Update_FINAL2.zipSzerintem te az eredeti xda oldal linkjét nézed, alatta van a 2 tárhely fotója. Arra klikk!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Vicces képek
- Mobil flották
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen monitort vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...