- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Nekem volt HOX-em ( 2 hétig ) és nem cserélném el rá az SIII-t a világ minden kincséért sem !
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Eli577
senior tag
válasz kelzsoca #2250 üzenetére
No problem. Az meg persze egy masik kerdes, hogyan alakul a kijelzoknel a hibasak szama. Szerencsere nejemevel nem volt semmi problema idaig. Inkabb azt mondd mar meg nekem, hogyan lehet azt beallitani hogy a galeriaban a videokat preview-ban rakja ki, mint ahogy a tesztekben is lathato, mert nalam valahogy nem nagyon akarodzik menni.
A masik: lockscreen-en tenyleg nincs a zenelejatszohoz szabalyozo, mett azt sem tudtam meg idaig beallitani. Elore is kosz.
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Első ami nagyon idegesitett a HOX-ben az az Internet , ahogy letöltötte az oldalt és mikor valamelyik részét nagyitottam akkor ugrált mint aki idegbeteg , másik az aksi merülése , harmadik a képernyő - szerintem nem ennyire szintelitett a kijelzője , hiába IPS ha az egyáltalán , mert volt LG Prada 3.0-m is és igaz hogy 800x480-as volt csak ,de annak szebb volt a kijelzője mint a HOX-nak ( nem a felbontásban ) a szintekben !
a forumokban felsorolt hibái a HOX-nak nálam nem jelentkeztek !
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Gold_fish
tag
Teljesen, vagy nagyon nagy részben fekete képernyőnél, teljesen sötétben a fekete képnek van némi megvilágítottsága, és miután a szem hozzászokott, sötétebb foltok látszanak pár helyen a képernyőn. Feltételezem, hogy a megjelenítő össze van ragasztva az érintőpanellel, és a ragasztóanyag lehet az. Kérdés, hogy ez mennyire normális, bár a használat szempontjából lényegében nincs jelentősége.
-
Robertoq
őstag
Elgondolkodtam azon, hogy lehet-e probléma abból, hogy valaki szolgáltatós telefont vett és függetlent kapott. Konkrétan ha valami szervizes panasz lenne és összevetik, hogy ez egy pl vodás teló, akkor meg hogy lehet független és felmerülhet-e a
függetlenítéstette
Vagy hogy van ez a valós életben? -
Barnes
aktív tag
Ennek van értelme?
Invisible shield:
[link] -
zeroo5ux
aktív tag
azért mondjuk én nem szívesen futnék bele egy olyanba, ha pont ebbe kötnének bele és én meg nem tudnám semmivel bizonyítani azt hogy így vettem.
amúgy arra lennék kíváncsi hogy a kék-nél is jelentkeznek ilyen kopási problémák? mert eddig csak fehérről láttam ilyen képeket. ("késés oka az, hogy a kék változat nem felelt meg a legmagasabb minőségi elvárásoknak" nem lehet hogy ez erre a hibára utalt és fehérnél meg elenyésző volt és azt meg már inkább "ráhagyták" )
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz manokaki #2254 üzenetére
Eleg sok browser van mar a piacon, ha jol tudom, a tordelesi gond az alap bongeszoben szinten megvan s3on is.
Nalam akksi gond nem volt. 29 ora keszenlet 1.30 screennel... , es meg mindig volt benne 20-30% kraft.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Atla
senior tag
Tulajoktól kérdezném,hogy a fehér szín az tényleg rózsaszin,vagy csak az alant
látható videóban a kamera rossz képet csinált?Vagy képeken így adja vissza a kijelzőt.
1:30-tól sasold -
-
CHIPman
nagyúr
Bocsi, hogy belerondítok a szakmai közepébe, de T-nél mennyire gáz, ha szerződéshosszabbításos vásárlásnál amikor kihozzák a telefont nem az előfizető írja alá és veszi át? És ha ez nem megvalósítható, akkor mi történik? FUN aranytárskártya csomagom van 1625Ft havidíjjal, tehát a telefon többet ér, mint a szerződés, de valahol olvastam, hogy csak az előfizető veheti át.
Előre is köszi.hardverapro.hu/tag/chipman
-
Eli577
senior tag
válasz CHIPman #2283 üzenetére
Ez így van, csak személyesen az előfizető, vagy legfeljebb közjegyző, vagy ügyvéd által ellenjegyzett közokirattal történő meghatalmazás esetén harmadik fél. Tudom, mert hasonló cipőben járok, csak nálunk üzleti előfizetések vannak és egy ember nevén van az összes, csak ő járhat el személyesen.
-
-
lcee79
őstag
Ezen a videón leginkább az látszik (ha valaki végignézi) hogy közel azonos teljesítményű mindkét telefon, de annyira hogy néha 10-ed másodpercnyi eltérések vannak, és a tesztek is egyszer ennek egyszer annak a javára dőlnek el. (mondjuk antutu nem értem miért 7688-at ad az S3-nak? nem úgy van hogy ~12000?)
Szerintem a 2 közül mindenki szimpátia alapján választ, valaki egyiket szereti jobban valaki a másikat. (aki htc-t szereti azt vesz aki samsungot az meg azt... teljesen mindegy miért)Amikor az egyiket megveszi és használja a másik úgysem lesz ott összehasonlítani...
Úgyhogy teljesen felesleges egyiket isteni másikat lehúzni (hacsak a htc vagy a samsung pénzt nem fizet ezért), mert nincs olyan különbség semmiben.
Akárki akármelyik telefont veszi(one x vs. sgs3) lesz egy f@sza telefonja, és a legtöbb embernek a környezetében csak gyengébb tudású telefonja lesz, és csak néz hogy ez milyen (és hogy volt rá pénzed?? leginkább. )
A gyári hibák pedig minden esetben cserélik, sosem láttam még olyat hogy valaki vett majd 200.000-es telefont és gyári hibásan kellett volna használnia évekig mert nem kapott helyette jót.
Amúgy meg 90% jó, a 10 % meg beír a fórumba, hogy neki nem az, ez alapján nem lehet általánosítani, sőt tilos!!! (példa: 4 ismerősnek van htc-je, ők nem néznek annyit fórumot, nem is tudtak róla hogy bármiféle hiba is létezik, mindegyik elsőre jót kapott. Mikor mondam nekik csak néztek, hogy milyen hibáról beszélek...)
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
animoo
senior tag
Eddig nagyon nagyon elegedett vagyok az aksi teljesitmenyevel. Mar reg volt olyan telefonom amit reggel 8 korul levettem a toltorol es meg most is 24%·on van. pedig a szokasos modon hasznaltam, es ugyanezen parametereknel az S2-t mar masodszor kellett volna tolteni ennyi ido alatt. Ez igen nagy pirospont az S3-nak nalam!
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
bigdigit
addikt
létezik valami megoldás usb dvb-t vevő használatára ezen a telón?
-
Sógi
addikt
Nem bírtam ki, tegnap megvettem az egyetlen kéket egy tecsoban kamatmentes hitelre, 1ft-ot sem kellett fizetni, a lényeg, h 10 hónap alatt toljam be a zsét. Én sem hittem el, de van olyan lehetőség mikor nem kell semmit fizetned pluszban...
Tetszik a telefon, bár S2 után szokni kell majd kicsit, nekem nagyon tetszik a fogása és egyáltalán nem akar kicsúszni a kezemből. Micro sim vágó jól kivágta a sima kártyámat, nem volt para vele.
Roothoz új odin kell? Stock kernel is fent van xda-n? Tringle away nulláz rendesen?
(#2291) Varszegig: Energiatakarékos módban vajon van lag?
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Amúgy a kopás az mennyire elszigetelt eset?
Tudunk már valamit ezzel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
lafaty80
addikt
Azért újra megkérdeném azoktól akik használják is a telót már:
- kamera S2-höz képest milyen (ua, jobb, rosszabb)?
- hang (wolfson chip) S1-hez képest milyen?Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
mryocee
csendes tag
-
aTom_DJ
tag
Megérkezett tegnap a kemény tokom.Ajánlom mindenkinek, mert tökéletesen illeszkedik és csak 500Ft!
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
Erősítsetek már meg, hogy tényleg nem lehet sehogy máshogy elérni a feladatkezelőt, csak a home gomb nyomvatartásával, vagy csak én vagyok gyökér és már két napja nem találom se a widget-et, se ikont, se semmit.
Ugyanez van az energiagazdálkodás widget-tel, azt is kivették?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest