Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Szerintem nagyon jó lett a cikk, valahogy igy kell írni egy csúcsgépről. (Véleményem szerint a HTC One X tesztje, sokkal szubjektiv vélemény alapján írodott, mint ez!)
Ami nem kéne nekem a One X tulajdonságai helyett:
-Anyaghasználat-főleg a hátlap, kijelző-na jó, a fekete igen , a kamera fénykép része.
Amit cserélnék a One X tulajdonságai helyett:
-Combosabb aksi-bár mindkettőt tölteném este, a kamera video része, a csöppet erősebb hardweres rész. (Bár lehet gyengébb papiron a Tegra 3, azért nekik külön optimalizálnak játékokat, ami néha sokat dob az összképen. Pl. Shadowgun. A sima verzióban egy sima beton rész a pálya eleje, Tegrás cuccban elképesztő minőségű vízeffekt egy nagy "medencével"...-Akkor inkább maradjon mégis a Tegra 3 ...)Tudom frankó a fórumon vércsatákat vívni, hogy melyik a jobb teló. Az a véleményem, mindenki külső alapján válasszon, mert hardweresen semelyik sincs kihasználva teljesen, amit tesznek azt pedig mind a kettő nagyon pöpec sebességgel nyomja, kijelző mindkettőnél gyönyörű-különbséget akkor látni szerrintem csak, ha egymás mellett van mind a kettő. Csalódni senki sem fog az biztos....
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
válasz scyllarus #131 üzenetére
Szerintem a gagyi műanyagnál a fénylő hatásra gondolnak. Több külföldi teszter is írta, hogy a kék színvariáns jobb összképi hatással bír, pont azért mert annak nincs ilyen "bazári"feelingje. (bazári feelingnél persze túlzok, de jobb szó nem jutott eszembe)
-
stilo18
addikt
-
stilo18
addikt
Összehasonlításhoz:
A táblázatban mért eredményeknél is szerintem a HTC premierjekor mért eredményeket írják, miközben kijött már rengeteg frissítés és nem tudom, hogy annak köszönhető-e vagy sem, de pl nekem Antutuban nem 10100 körül, hanem 11000 felett (11040), Quadrantban meg 4900-5050 között szokott lenni...
Persze nem sok vizet zavar, csak megjegyeztem, ha már felmerült a "hasonlítgatás" téma...
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Pl az is sokat dob a latba, hogy Ő lehet nem feltöltve futtatta a tesztet, hanem már "haldoklott" az aksi...
Egyébként nekem 4900-5050 között ingázik a Quadrant!
Böngészőnél meg a sortördelésre gondol, ami persze kikapcsolható...
-
stilo18
addikt
válasz ForRedGlory #1107 üzenetére
...nálad érzi, hogy nem szereted. Mit vársz, miért adjon neked nagy pontokat?
-
stilo18
addikt
Egyébként itt látszik, hogy mennyi értelme van Benchmark-teszteken vitatkozni, hogy mennyire mérvadóak: [link] 3:06-tól.
Tudom, nekem is jól esik, hogy amit vettem pl. jobb, mint a konkurencia és ezt frankó odapörkölni a haveroknak, de...nem a Benchmarkokon múlik, hogy melyik teló a jobb, mert megbízhatatlanok...
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz tzsolesz #1240 üzenetére
Miért lenne OFF?
Egy csúcsgépnek titulált telefonnak, kezdő premierkor mirről kéne szólnia?!Ki milyen háttérképet használ, melyik gyári hangot állítottad be csengőhangnak?!
Ahol akár több 100 ember is ír, olvas, véleményez, elkerülhetetlen, hogy ez a szitu ne üsse fel a fejét!
Bármelyik fórumba beleolvasol mindenhol ez megy először...
Az meg, hogy valakinek ez nem tetszik? Én se olvasok mindenkit szívesen, mégse írom be, hogy basszus Géza, tiszta gáz, hogy erről írsz, "ami itt megy"meg hasonló mondatok...
Elolvasom, nyugtázom és kész! A hasznos információkat meg úgyis összeszedik az első hozzászolásban, aki azokat keresi, ott megtalálja majd.
-
stilo18
addikt
Nem tudom volt-e már, egy kis érdekesség:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest