- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeroo5ux
aktív tag
tudtommal már ott se kártyafüggetlenek a telefonok. (jó esetben a fehér még az lehet)
kíváncsiságból: kedden 3óra-kor megrendeltem a fehér S3-at a webshopba (céges előfizetéssel nem tudom számít-e ez valamit) de még mindig "jóváhagyás alatt" van...
(mondjuk az is érdekes hogy a webshop engedte 1éves előfizetésre választani az én cégem díjcsomagot)valakinek hasonló tapasztalata ?
Sógi: igen, 200e Ft, kamatmentes részletre is úgy 10*20e Ft ha jól olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Smani
senior tag
Sziasztok.
Uj telenoros S3 megér 150-t?
-
kelzsoca
félisten
Hát ez így ebben a formában relatív, van akinek igen, van akinek nem, mivel részleteket sem írtál, erre nem lehet válaszolni.
(#2156) rmmm
Valóban félreérthető, de csak azon papírok másolatait kell küldeni, senki ne küldje el az eredeti papírokat
-------------------------
Mivel sok fikázást kap a készülék az anyaghasználatot illetően ezért ezt érdemes elolvasni:Samsung Galaxy S III: polikarbonát burkolattal
Kissé meglepő, de a dél-koreai gyárt a Samsung Galaxy S III bejelentésekor nem tartotta fontosnak megemlíteni, hogy az új csúcsmobil nem egyszerű műanyag burkolattal érkezik a piacra. A hírt több mobilteszteléssel foglalkozó oldal kérésére a Samsung erősítette meg, az SGS3 ugyanazzal a – normál műanyaghoz képest háromszázszor erősebb – polikarbonát külsővel és akkumulátor-fedővel kerül piacra mint például a HTC One X. A külső részhez három réteg anyagot használtak fel, amely még így is rendkívül könnyű és ellenálló, valamint karcálló és nem árnyékolja le a rádiójeleket mint a fém burkolatok.
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
válasz kelzsoca #2157 üzenetére
Egyébként régen se az anyaghasználattal voltak a gondok samuknál, hanem a rákent sok réteg csillogós lakkal, amin aztán hamar megjelentek a hajszálkarcok. Galaxy Nexusnál nincs ennyi lakk, kissé matt felület, én azt hittem itt is ezt fogják alkalmazni. Bár lehet a lakk jobb minőségű lett azóta(hyperglaze), ez majd hónapok múlva fog kiderülni.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
NeRo28
aktív tag
Szia!
Elárulom neked h kamatmentes részletre sehol sem fogsz kapni a világon az tuti!A t-mobile-nál is csak azért kamatmentes,mert kötelezően kötni kell mellé 2 éves előfizut,úgy h az sincs ám ingyen!
Az e-digital-nál nézd meg ott asszem cetelem áruhitelre lehet kapni,de az aztán korántsem kamatmentes... -
sEsE123
csendes tag
Nah, megérkezett az enyém is végre...
T-nél rendeltem webshop-on keresztül fehéret.
Ahogy nézem ez már függő, úgyhogy ezek szerint ez már a második adag és csak az első volt független. Persze nem gond, csak gondoltam megemlítem. -
Szabolcs22
tag
http://www.edigital.hu/galaxys3?utm_source=Fooldal&utm_medium=bigfoot-5&utm_campaign=galaxys3
De nekem is hagyjatok,lehet beruházok egyre hamár olcsóbért nem jutok hozzá..Szabolcs
-
smoli
aktív tag
Sógi!
Én írtam, hogy van Tescoban, én ott fogdostam mindkét színben mielőtt a T-től megrendeltem volna. A váci úti Tescon belül van mobilos stand, fehér van kirakva tapizni, de kérésemre kihoztak egy kéket is, hogy megnézhessem, amit a szemem előtt bontott ki a csávó az originál dobozból. 200K az ára, amit 10 havi 0%THM-el is árulnak.
[ Szerkesztve ]
-
SuperVerda87
csendes tag
Nos! Én is megírnám rövid szakmai tapasztallatomat. Kezdem !%
Van 1 Samsung sgs 3 masom egy hete. Tapasztalatok, összehasonítás röviden.
Telefon : ( mindig 10 fok a maximum ) Csak azéer írtam hogy viszonyítsatok a maximumhoz !
Tehát : Kamera : Tűrhető, de túl fényes a kontrasztja ! N8 as jobb. 7 fok
Szoftver : erős, de merül az akksi. És nem elég erős némelyik játéknál. HTC erősebb az új ! Jóindualtból , de 8 Fok !
Hardver : Samsung fogja frissíteni, nincs gondom vele. Néha lagol a TW Launcher, és a billentyűzet : tehát 8 Fok !
Összeségében, csúszik, és nem jó a fogása, és lejött róla a festés , kopikk. HTC, Nokia jobb : 8 Fok !
Érzésre jól dolgozik minden mag, aránylag kellemes telefon.Összesen : 8 Fok !
Az én sorrendem okostelefonban : Motorola, N8, HTC új, majd S3.
Tehát nem rosz, de vannak javitanivalók. Üdv mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Üdv : Marton Gabi Rallykirály
-
válasz SuperVerda87 #2169 üzenetére
Festéshibáról tudsz képet feltenni? Itt is a krómozott keret kopott meg?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sógi
addikt
-
smoli
aktív tag
Nem olvastam én semmit, mivel gyakorlatilag eszem ágában sem volt ott megvenni, csak megtapizni mentem oda, meg hogy kezembe fogjam élőben is a kéket, mert addig csak képeken láttam.
Az eladó csávó mondta mint lehetőséget, a 10 havi 0%THM-es részletet, sőt még a bankos (BudapestBank) csajhoz is átment, megkérdezni pontosan milyen papírok kellenek.
Szóval összességében nagyon segítőkész volt az ember, nem hinném, hogy ajánlgatta volna a 0%-os részletet ha nem úgy lenne.[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Kapsz egy hitelkártyát a törlesztéssorán, amit a legtöbb ember ha már ott van a tárcámban alapon használ is előbb-utóbb, és itt a csapda! Tehát a nullTHM a mézesmadzag, amivel a birkákat akik nem gondolkodnakminden lépés előtt belerángatják egy végtelennek tűnő adósság körbe...
-
csabám
addikt
válasz rankesz #2178 üzenetére
Ez opcionális vagy akkor is adnak, ha nem kell?
Xaels: Azt értem, hogy nem kötelező használni, csak van abban is igazság amit Rankesz mond. Ha már van, akkor miért ne. . . Ezeknek az embereknek csak gratulálni tudok.
nggabi: De csak akkor, ha az adott illető használni is fogja Am' tepsi jó még?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Én edigitalnál vettem a 1X-et és ott opcionális volt(Cetelem). Azt mondta az eladó, hogy bármikor vásárolok náluk 15%-os kedvezményt jelent a kártya felmutatása, nem feltétlenül kell használni is.
Mint írtam lehetett választani, hogy kell a kártya(kevesebb papírmunka) vagy nem kell de akkor kicsivel több papírmunka.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pzstm
titán
válasz k.patrik001 #2183 üzenetére
azóta még mindig nem gariztattad meg?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz k.patrik001 #2185 üzenetére
beregisztráltad a telefonodat? mert akkor premium futár/szervíz jár hozzá...3 napon belül lenne új telefonod (haverommal most beszéltem, picit több mint egyhetes fehér T-mobile-os masinája van, sehol a legkisebb ilyen nem fordult elő)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
CHIPman
nagyúr
válasz k.patrik001 #2187 üzenetére
Nem biztos, hogy cserélik, de 3 munkanapos javítási időt szoktak tartani általában.
[link][ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
pzstm
titán
válasz k.patrik001 #2187 üzenetére
szinte tuti hogy cserélik. Chipman kollega pedig már linkelte is a teendőket.
bár lehet cserélik a keretet szimplán Szóval lehet helyszíni javítást is kérhetsz
Nem tudom melyik lenne a jobb...szerencsére nem kellett még használnom
[ Szerkesztve ]
-
nexusking
aktív tag
Fog ez a telefon 1éven belül annyiba kerülni mint most az S2 (kb. 110ezer)???
-
janes1976
őstag
Ez azért elég gáz a képeken, egy 200e-res teló és így kopik. Hm.
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
k.patrik001
csendes tag
Szervízfutárt nem kérhetek, mert még a samu nem vette fel a rendszerbe az s3 at és így azt írja, hogy: Nincs olyan regisztrált készüléke, amihez szervizfutárt igényelhet.
Helyszíni javítást nem kérhetek, mert 10 km-re van a Pest megye tábla!
De mivel egyedi a hiba így nem biztos hogy cserélik! -
Smani
senior tag
válasz k.patrik001 #2194 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem fogják. Sima S-emnél is szépen pattogzott le a króm keret
-
csaszi7000
csendes tag
válasz k.patrik001 #2194 üzenetére
Pont azért kéne azonnal cserélniük, mert egyedi! Ne már! Borogass asztalt....
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Nagyon csúny kopás !!!
Remélem egyedi eset ,eddig máshonnan nem kaptunk ilyen hírt,bár nagyon az elején vagyunk.
Nekem régen az N97 telefonom kopott csúnyán,de a Nokia elhajtott simán.
Mondván erre nem vonatkozik a garancia.
S2 nagyon jól bírta .Azon semmi kopás nem volt.
BVízzunk benne,hogy egywedi eset.-Galaxy S20 - The best-
-
k.patrik001
csendes tag
Hát kíváncsi vagyok hogy cserélik e, de nem valami lelkes és biztató a samsung!
Saját pénzből meg nem akarom megcsináltatni, mert fizettem érte 170000ft-ot és egy hét után költsek rá kb. 40000ft-ot hogy úgy nézzen ki mint az átlagos egy hetes készülék!
Szánalmas!A pénzem már náluk van de amíg kivizsgálják kapok valamit!
Csak addig jó a vásárló amíg a pénz oda nem adja? Utána?[ Szerkesztve ]
-
k.patrik001
csendes tag
És akkor ha kivizsgálják lehet hogy ki sem cserélik!
Egy ekkora cégtől ez nevetséges, mikor őnekik egy csere filléres dolognak számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs