Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balzsika47

    csendes tag

    Sziasztok! :)

    Leszeretném írni nektek a “történetemet”, illetve megosztani a tapasztalataimat. Ha netalántán valaki S8-at venne manapság, mert szerintem mai napig egy tökéletesen használható telefon, annak lehet hasznos lesz elolvasni.

    2021. decemberében vásároltam Hardveraprón egy S8-at saját részre. Őszintén szólva, 35 ezer Ft-os áron vettem, mert kellett egy telefon, egyáltalán nem fűztem hozzá nagy reményeket. Használtam 1 évig a telefont, majd 2022. decemberében tovább adtam rajta, mert olyannyira elhasználódott már benne az akku, hogy wifivel 4, de mobilnettel 3 órára csökkent a használhatóság. Előtte természetesen gondolkoztam azon, hogy cseréltetek benne akkut, de olyan árat mondtak a szervizben (25 ezer), hogy annyiból már egy komplett S8-at tudtam volna venni.

    Ezt követően vettem magamnak egy S20 Ultrát. Hát mit ne mondjak, amilyen áron volt az a telefon, sokkal többet vártam volna el tőle. Alapból utáltam benne, hogy hatalmas volt a telefon, nem fért be a zsebembe, kényelmetlen volt már használni is. Viszont ami a legjobban meglepett, hogy képes volt egy hosszabb telefonbeszélgetés során is melegedni (az előlap). Utána olvasva erre a problémára több ember is panaszkodott, szóval nem egyedi eset volt nekem.
    Mivel még a 2 hetes visszaküldési időn belül voltam, vissza is küldtem.

    És most újra ott tartok, hogy ismét rendeltem magamnak egy S8-at. :Y Életembe telefon nem fogott még meg ennyire, mint ez. Visszasírtam az S20 Ultra mellett is. Nagyon bejött ez a hajlított kijelző, egy élmény volt filmet nézni a telefonon. Imádtam a kameráját, egy iPhone XS de még egy 11 is elbújhat mellette. Szóval nekem ettől jobb telefon nem kell. A családban van egy Galaxy A23 bármennyire új kiadás, volt a kezemben, egyáltalán nem jobb az S8-tól.

    De nem szeretném tovább szaporítani a szót, ha valaki még esetleg gondolkozna egy S8 vételén (nem lehet tudni nincsenek-e ilyen “elvetemültek, mint én :DD ) szerintem bátran tegye meg, mert ez a telefon még manapság is teljesen jól használható és sok mai középkategóriás Samsung (A23, A33) elbújhat mellette.

Új hozzászólás Aktív témák