Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz ForRedGlory #1416 üzenetére

    ha egy éjszakára beragad valami, attól még nem fog véglegesen beégni.

    többire: ok, akkor félreértettél én nem akartam kivetíteni meg ráerőszakolni a saját véleményem, de ezt írtam is: ettől függetlenül nem kell győzködni egymást, én készséggel elismerem, hogy valakinek megéri a plusz kiadást a biztonság, az extra garancia, de ez fordítva is elvárható, hogy ha valaki hoz egy példát, hogy 300 helyett 240-250 egy adott telefon,akkor ne legyen úgy beállítva, mintha az ott vett készülék a korlátozottabb garancia miatt valami selejt lenne. Igenis ugyanazt a készüléket kapja meg minden földi jóval, jóval olcsóbban. de részemről téma lezárva.

    1420: ha tegyük fel minden nap pont annyit és pont azokat alkalmazásokat használom pont akkora napfényben (persze ilyen nincs, csak a vita miatt), akkor miért égne be 2 év 3 hónap alatt, ha mondjuk 7 hónap alatt nem?

    1426: jó neked, de nem attól függ mennyit használod. ja egy nap 25 órát nyomkodod de nem mindig ugyanaz a felület látható, akkor nem fog beégni...

    [ Szerkesztve ]

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák