Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz attikae #23438 üzenetére

    Szia!

    A minőségi gyártás és a leejtésből eredő kár messze van egymástól! Sajnos nem csak a Samsung de a Honor és a Huawei is üveghátlapot gyárt,sőt egyiknek sem lehet levenni,vagyis nem tudsz aksit cserélni rajta. Ki tudja még hány gyártónál van ez a megoldás!
    Tehát egy minőségi szép új telót,vettél és kaptál! Tudtad,hogy fényes és üvegszerű a hátlapja. Az S5-ből kiindulva a védelemről és a biztosításról egy drága telefon esetében neked kellett volna gondoskodnod.Az más kérdés,ahogy az S5 telót folyton leejtetted és az jobban bírta a gyűrődéseket! Annak műanyag hátlapja van.

    Tedd a szívedre a kezed! Ez nem a Samsung felelősség és hibája,hogy nem vagy képes a telefonra vigyázni melyet folyton leejtesz!

    Ha pedig rendeltetésszerű használat alatt hibásodik meg a mobilod azt minden további nélkül garanciában megjavítja a Samsung vagy bármely más gyártó,de leejtésből eredő kárt melyik gyártó és melyik szerviz orvosol ingyen?

    Sajnos a telefon már fogyóeszköz ami nem csak tudásra hanem szépségre is megy és nem arra van tervezve,hogy 2méteres magasságból betonra leesve kibírjon mindent.A mobilnak manapság nagyon gyors az elévülési időszaka.Ha pedig egy mobilban a strapa a cél akkor ütésálló mobilt kellett volna vásárolnod!

    Amúgy Nokia 3210 még mindig kapható,és olcsó is.
    Ha lenne egy porcelános ajándék tárgyakat áruló boltom nem biztos,hogy felvennélek oda.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák