- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
válasz vadászcsiga #9263 üzenetére
Szerintem nem csak állványról van szó, hanem lesz itt olyan snitt, aminél valamilyen stabilizátort használtak, aztán olyan is, aminél valószínűleg motorizált slidert, így a teljes felszerelés költsége többszöröse lehet a telefon árának.
colorizer.net
-
Keem1
veterán
válasz vadászcsiga #9269 üzenetére
Én se akarok vitát, én így is elégedett vagyok a telefon kamerájával, de azért ilyen videókkal reklámozni eléggé aljas dolog.
taranis: így igaz.
De srácok, továbbra is hangsúlyozom: elégedett vagyok a telefonommal, kamerájával is. Mielőtt valaki félreértené
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz vadászcsiga #9292 üzenetére
jaja, reménykedtem én is hogy ne sony legyen, de kifogtam egy ritka canon-os modult, boldogság van!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Szellem.
nagyúr
válasz vadászcsiga #9292 üzenetére
Na most ne szivassatok .Ez a jo kameramodul vagy a másik??
-
Keem1
veterán
válasz vadászcsiga #9299 üzenetére
Nem. Sőt, a lítiumos akksik jobban szeretik a sokszori kis töltést, mint a csutkáról fullra töltést.
-
D4ni
őstag
válasz vadászcsiga #9294 üzenetére
Leica Khmmmm
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Telefonőrült
tag
válasz vadászcsiga #9299 üzenetére
Nem lesz baja.Akkor lesz gond ha sokszor 0-ról töltöd 100%-ra.
A gyors töltés pedig nem károsítja az aksit.Én csak azzal töltöm.Semmi baja nincs.Úgy tudom hogy a modern telefonokban egy külön chip szabályozza a töltést,így emiatt nem töltődhet túl. -
Telefonőrült
tag
válasz vadászcsiga #9318 üzenetére
Az milyen?
-
Joe.36
addikt
válasz vadászcsiga #9330 üzenetére
Az is akitől vettem, a számla alapján. Nem tudtam hogy ott ennyi. De 10 ért is jó, nem látszik hogy használva volt, mint az új olyan.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Keem1
veterán
válasz vadászcsiga #9347 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem is jó nekem. Emlékeim szerint még van egy 5000 forintos tartozékkuponom. Nem találom, lehet már le is járt, és ha jól rémlik, 10 ezer feletti tartozékra jó, ez meg épp alatta van.
Szóval bocsi, vaklárma volt
-
Keem1
veterán
válasz vadászcsiga #9351 üzenetére
pedig 5 ezerért (10-5 ezer kupon) megbocsátottam volna, ha nem gyorstöltős, csak sima
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9367 üzenetére
Én agyaltam már rajta, hogy használni kéne, még a note 4 idején, de aztán mindig elmaradt.
Véleményem szubjektív...
-
Varszegig
veterán
válasz vadászcsiga #9380 üzenetére
Milyen másik módszerre gondolsz? Én még a note3-on olvastam be, onnan csak átvettem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9376 üzenetére
Nah majd, lehet teszek vele egy próbát, van úgyis pontgyűjtő, dechatlon kártya, stb. Lehet este megnézem mit is tud.
Véleményem szubjektív...
-
Varszegig
veterán
válasz vadászcsiga #9383 üzenetére
Lehet beolvasom újra a kártyákat, vagy legalábbis 1-2-t próbaképp. Sajnálnám ha nem menne imádom ezt az appot.
-
Risard
aktív tag
válasz vadászcsiga #9427 üzenetére
Ez gondolom nekem írtad!Videóban elvileg azt mutatja gyorstöltés!Vagy esetleg tudsz ajánlani mást?
-
Risard
aktív tag
válasz vadászcsiga #9430 üzenetére
A gyárihoz adnak kábelt is vagy mitől lehet megkülönböztetni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9367 üzenetére
Felpakoltam, beléptem fb-vel, hozzáadtam pár hűségkártyát. Kipróbálom majd, hogy működik. Kíváncsi vagyok.
Mondjuk érdekes, hogy a tescos clubcard száma leolvasva más, mint ami rá van írva.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9449 üzenetére
Ahogy kitörlöm a kártyát, ott már írja a teljes kártyaszámot. Kipróbálom majd, aztán meglátjuk.
Arra pl. tök jó, hogy a decathlon kártyámat elmentem benne, mert soha sem hordom magamnál. Jó persze nem muszáj, de így egyszerűbb.
@leslien: Hm, köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9452 üzenetére
Note 4-nél nem használtam soha, bár már ott is akartam. Kipróbálom.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9452 üzenetére
Egy dolgon agyaltam ezzel kapcsolatban, mégpedig, hogy ehhez minek kell ez az ANT-s móka? Ugye elvileg egy sima barcode scanner van a programban.. Vagy mégis másképp kezelné a sima vonalkódokat, és ahhoz kell?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ForRedGlory
félisten
válasz vadászcsiga #9462 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9469 üzenetére
Ha áttolod rezgő módra, akkor nem halkul el a média? Elvileg ez ua. mint régen a powergombnál némítás.
Véleményem szubjektív...
-
limahl 11
tag
válasz vadászcsiga #9516 üzenetére
cpu spy-t már s1 óta használok,az megbizható.nem ugy min antutu mert az semmire se jó.
-
DrJaka
aktív tag
válasz vadászcsiga #9516 üzenetére
Amikor szemmel láthatóan jobban merül a telefon a szokottnál, látom hogy az android rendszer ébren van órák óta, akkor meg sem fordul a fejemben hogy fals infót kapok.
Huawei Mate 20 prO
-
SeatZola
őstag
válasz vadászcsiga #9529 üzenetére
Oks. Akkor a kérdés: a telóm Telenor-os. Melyik ROM-ot rakjam fel?
Zola
-
SeatZola
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9499 üzenetére
Nem próbáltam külön, de ez így viszont érdekes.
Véleményem szubjektív...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz vadászcsiga #9591 üzenetére
Csak kábeles gyorstöltèst találtam. ADP1.
-
Damage401
senior tag
válasz vadászcsiga #9600 üzenetére
Értelek. Köszi a választ
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Joe.36
addikt
válasz vadászcsiga #9602 üzenetére
Hát ha már tudja had szóljon ( Zenfone 2 se halt bele 10 hónap alatt ) + Ezt bőven elég 2 naponta tölteni, nem kell naponta mint a régit.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
MunezXBK
nagyúr
válasz vadászcsiga #9597 üzenetére
Nyilván így néztem, de hidd el, hogy nincs.
-
Szellem.
nagyúr
válasz vadászcsiga #9649 üzenetére
Tokot vagy valamit használsz hozzá?
-
Szellem.
nagyúr
válasz vadászcsiga #9663 üzenetére
És milyen tokot használsz pontosan? Dobsz képet róla, esetleg a telefonodról is?
AOD-t használod? Ha igen egész nap?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz vadászcsiga #9665 üzenetére
Ez milyen tok?
-
Szellem.
nagyúr
válasz vadászcsiga #9673 üzenetére
És mióta van meg a telefon, hogy fólia nélkül semmi mikrokarcod sincs?
-
GáborG
tag
válasz vadászcsiga #9677 üzenetére
Szintén speciel amióta okos telefonom van mind karcmentes kijelzővel ment tovább és nem csak Samu.
Kis odafigyelés és nem lehet rajta karc.Ezért sem értem hogy miért pörög annyi ember a fólia témán, ne tedd kulcs és aprópénz mellé a zsebedben és nem lesz semmi baja, jó esetben nem egy zsebed van hogy mindent abba rakj...
GáborG
-
Risard
aktív tag
válasz vadászcsiga #9715 üzenetére
Ha jól látom nincs órás widgetje?
Megéri az 1000 ft ot a pro verziója a free hez képest? -
Cole86
senior tag
válasz vadászcsiga #9770 üzenetére
Nekem hangszoró csere lesz valszeg, de a komplett kijelzővel együtt.... jézus isten!
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
gerner1
nagyúr
válasz vadászcsiga #9778 üzenetére
Való igaz. Bár, a magam részéről, én egészen mást vettem (talán) fontosnak az általa elmondottakból ....
-
RaveForce
veterán
válasz vadászcsiga #9822 üzenetére
Igen utana neztem en is, de akkor a kerdes, h mivel ad tobbet mint az ip67? Elvileg azert szabvany a szabvany,hogy szabvanyos legyen bar az usb type c szabvany koruli hercehurca utan mar nem csodalkozok semmin..
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
james008bond
őstag
válasz vadászcsiga #9832 üzenetére
Most ezen minek rugózni? El kell olvasni a telefonhoz írt SAMSUNG HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, abban pontosan le van írva, mit garantál a Samsung ennél a modellnél. Azért ez kb olyan, mint az 1x1...
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9832 üzenetére
Az Xperia-k is ip68-at kaptak, ha jól tudom.
Véleményem szubjektív...
-
Gomez86
őstag
válasz vadászcsiga #9837 üzenetére
Hát amit én láttam ezzel kapcsolatban hogy az szokott lenni a baj hogy leesik és az illesztés megsérül. ilyenkor a gyártó (látja a sérülést a telefonon) akkor visszautasíja a garanciális javítást.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz vadászcsiga #9871 üzenetére
Kb annyi, hogy fekszem a fürdőkádban, hallgatok zenét, teló a kezemben és megszeretnék nézni egy videót, de nem hanggal, mivel, ahogy elindul a videó tiltom a videó hangot, mert a zenét szeretném hallgatni közben.
[ Szerkesztve ]
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz vadászcsiga #9875 üzenetére
Ezek a fura szokások és különleges igények. Újra el kell végezniük a követelmény feltárást és az igény felmérést.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
senior tag
válasz vadászcsiga #9930 üzenetére
Huh,de durván néz ki!! De amúgy ott a pont,ha már full fekete a telefon,illetve volna adni mellé fekete színű tartozékokat is...
-
senior tag
válasz vadászcsiga #9962 üzenetére
Jó sokáig tartott neki.
Tegnap este állítottam be és azóta itthon vagyok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #10006 üzenetére
Lebutítja?
Én töltöttem már fel 4K-s videót, szépen megy 2160p-ben (választható a minőségek között). Még a note 4 idején.
Mondjuk legtöbb esetben 1080p @60fps-ben szoktam videózni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #10021 üzenetére
Várni kell egy ideig, amíg feldolgozza a videót.
A feltölött videót Nálam már 4K.
Várni kell pár percet, általában 5-10 perc a feltöltés után, amíg végbemegy a feldolgozás, utána már megfelelő felbontású lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch S4 Stainless Steel 44mm (Cellular) 92% akku!
- Apple Watch SE 2 (2022) 40 mm, Starlight, 100% akku, Média Markt garancia 2026. 02.16.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Apple Watch 7 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3729
- Bontatlan új Garmin Fenix 7x Pro Solar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest