Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Par napja van egy S7 Edge keszulekem. Gyari allapotaban csak bekapcsoltam, hogy mukodik. Azonnal ment fel ra heimdall-al a TWRP. Majd Data reset es adb sideload-al a Lineage OS 20170613, Open Gapps nano es a Lineage altal javasolt root zip, moaab host file a /system/etc mappaba masolva. Azota frissitettem a mai nightly-ra. Titkositva van, viz nem erte es nem esett le, bontatlan volt. Ez a jelenlegi allapot, a problema pedig a kovetkezo:

    20170613 nightly-al durvan egy nap utan arra lettem figyelmes, hogy recseg a hangszoro. De azota inkabb azt mondom, hogy recseg es mintha belassulna a zene es ettol torzulna (Google Play Music streaming LTE-n). Normal hivas kozben a masik fel nem hallott. Tobbszori visszahivast kovetoen sem. Reboot utan sem. Valamilyen internetes alapu app-on keresztul jo volt minden. Visszatettem Odin-al a legutolso Hungary stock ROM-t a sammobile.com-rol, majd TWRP es minden ugyanugy. Mukodik megint. Aztan megint a recseges. Vartam a kovetkezo update-t, a 20170621-el nem valtozott semmi. Viszont ami most biztos, hogy a Google Play Music-ban streamelt zenek nem csak a keszulek hangszorojan, de fulhallgatoval is ezt probukalja ezt a jelenseget. Tehat nem a keszulek hangszoroja lesz a hibas. YouTube alatt nem tapasztaltam hibat! Igen, itt gondolhatnam, hogy akkor a Play Music lesz a ludas. Minoseget is allitgattam, Lineage AudioFX (EQ) ki-bekapcsolasra sincs valtozas. Es most jon a csavar. Biztos, hogy nem a Play Music-al van a gond, mert reggel az ebresztom gyari ebreszto hangja is ugyanezt produkalta. Azt a recsegos, hang belassulas altali torzitast.

    Nem tudom mi okozhatja, de a gyari ROM-ot egyelore hanyagolnam, nem szeretnem hasznalni. Van otletetek? Elsosorban erdekelne, hogy aki hasznalta Lineage OS 20170613 es 0621-el, tapasztalta-e ezt? De masoktol is minden otletre nyitott vagyok, aki nem a gyari ROM kiproblasat javasolja, azt hagynam a legvegere.

Új hozzászólás Aktív témák