Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Indika teszt

    gp Teológiai utazás egy kételkedő apáca és egy istenhívő szökött fegyenc kíséretében.

  • 33 280 mAh csak elég lesz

    ma Az Ulefone Armor Pad 3 Pro magashegyi kempingezésre is jó, óriás hangfala bulit teremt a semmi közepén.

Új hozzászólás Aktív témák

  • alcapone386

    őstag

    válasz Konflikt #15241 üzenetére

    Szia. Nekem is volt ez a jelnség múlthéten. A fura az volt, hogy random jelntkezett a hiba. Egyszer hívtam egy webshopot ott 10mp ig jó volt, utánna nem hallottak, 10mp után jó volt megint, és ez így ugrált. Tiszta ideg lettem és elkezdtem különböző ismerősöket hívni próbaképp. Lehetőleg nem ugyan abban a városban. Volt akinél előjött, volt akinél nem. Csak 30 ast hívtam. Tmobile adótoronyra tippeltem, hátha ott van a gixer. De sajna nem :( Asszonynak sima s7 van, ő is telekomos (bár az övé német független), és nála még nem volt egyik tipusu hiba sem. Se a full térerő melletti foglaltság, se a némaság...

    Amit én csináltam: simet kivettem, és akkor vettem észre, hogy rendesen el volt oxydálódva a sim réz felülete(sim és telefon is 3 hónapos) . Takarítás után berak, és azóta nincs egyik jelzett probléma sem. Passzolom, hogy emiatt jött rendbe, vagy épp telekom rájött és pont egyszerre "javítottunk", de a lényeg, hogy most rendben van. (Sajnos amikor random elment a hang, ujraindítás sem segített).

    Másik kérdés: más is észrevette, hogy sima s7 és s7 edge kijelző fényereje nagyban különbözik? Felvettem maxra mind a 2 készülék fényerejét, és sima s7 fényesebb, illetve a fehér is "fehérebb"?

Új hozzászólás Aktív témák