Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64118272

    törölt tag

    válasz F-ECT$ #13869 üzenetére

    Waze hibátlan. Tehát nem a gps jelet veszti, hanem az app nem frissíti nonstop. Amint menübe lépek, vagy az appban belépek pl egy almenübe, vagy főmenü, akármi, hogy mozduljon a GUI a képernyőn, utána rögtön frissít az aktuális pozicióra, de nem tartja, mint ahogy egy nyomkövető kéne tartsa.

    iPhone-nak is megvolt a maga baja, pl a legidegesítőbb, nem láttam olyan 6S vagy 6S Plust(pedig van jópár a környezetembe), amelyiken ez ne jelentkezne: a telefon le van zárva, csörög, zsebből elő, próbálod elhúzni, hogy felvedd, de semmi reakció. Zároló gombot meg kell nyomd egyszer, utána fel tudod venni. De van, hogy sietek, véletlen kétszer nyomom meg, azzal ugye lerakja.

    Nem mondom, hogy az iPhone szent és hibátlan, ott is van baj egy-kettő, de ilyen sebességbeli gondok, vagy hogy egy app kilép, hibát dob(ugye olyan nincs is iOS-en), kifagy, telefont újraindítja, olyat még nem láttam.

    A többi értesítés nekem is jó, egyedül a Gmail baszakszik.

    Pont most az előbb, 1 perce. Jött kollégámtól egy mail, a telefon csippant, képernyőt feloldom, értesítés nincs ott. Na mondom mi az anyádér' csipogsz. Nézem, sms nem jött. Hívás nincs. FB-on semmi. Viber semmi. WhatsApp semmi. Email. Hoppá! Jött egy mail.

    De idegesítő, hogy nem jelenik meg, hogy mi az istenért jön az ugye szabvány értesítési hang és akkor zongorázd végig az összes alkalmazást, amiből jöhet értesítés, hátha eltalálod...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák