- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jakesz
addikt
Sziasztok! S4-en nincs lehetőség görgethető képernyőmentés készítésére?
-
Warpig
aktív tag
Hátha érdekel vkit: http://hardverapro.hu/apro/uag_tok_galaxy_s4-hez_elado
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
-
Atrasko
tag
Próbáltad már más rom-mal?
Korábban nálam is előfordult, hogy egy rom telepítése után nem látta a teló a SIM kártyát. Valószínű a BOOTLOADER és/vagy a MODEM nem passzolt a feltelepített romhoz.
Mikor visszaraktam a másik (korábbi) romot, helyreállt minden, lett SIM kártya, és minden újra működött. -
pikar
tag
válasz sabovpeter #67204 üzenetére
Szia,
Nálam ugyan ez van.
Te szoktál frissítéseket rátenni? Mi az android verziód? -
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Valószínűleg elromlott a bekapcsológombom (akku behelyezésekor bekapcsol majd a Samsung logo után rögtön ki). Ha valaki járt már így, meg tudná mondani, hogy kb. mennyibe fáj majd a javítás? Pécs környékén ismer valaki jó szervizt, ahová mehetek ezzel a problémával?
Köszi előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! LineageOS 14 vagy 14.1 alatt (vagy a Resurrection Remix 5.8.4 alatt ) megoldható az, hogy az otp alkalmazás működjön? Mert ugye ilyesmit ír, hogy az ön operációs rendszere módosítot így nem lehet bejelentkezni. Már nagyon unom a gyári rendszert de az otp alkalmazás fontos nekem (böngészővel utálom). Kösz előre is!
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
Köszönöm az összes segítséget amit itt találtam és adtatok, de egy Xiaomi Note 4 3/32gb verzió váltja le a 3 évig szolgáló S4 (i9505)-t.
Sziasztok! -
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Telekomos Galaxy S4-em, amit szeretnék függetleníteni. Még sosem csináltam ilyent, hogyan álljak neki? Előre is köszönöm, üdv. Ricsi.
-
Black_Raven
veterán
válasz bwin.party #67265 üzenetére
Vidd be a Szolgáltatóhoz! Ez itt nem téma, ez warez.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Hauptmann
addikt
válasz bwin.party #67265 üzenetére
Ha vársz vele egy kicsit, akkor ingyen meg kell csinálnia a Telenornak tán októbertől. Persze, ehhez kellenek a vásárlásról szóló iratok.
-
bwin.party
aktív tag
válasz Hauptmann #67267 üzenetére
Igen, erről már hallottam pár napja. Az összes papírja meg van a telefonnak, ha mondani lehetne akkor patika állapotban, szinte nagyon keveset volt használva. Az akkun az idő kereke eljárt, abból még rendelek 2-3 dbot tartalékba aztán nem lesz gond. Szerviz azért rossz ötlet, mert Győrben pl. a Telekom nem fogja függetleníteni, mert felküldi a Telemaxba és majd ott ők. Aztán lehet keresek egy leírást és 4.4.2-re keresek valamit. Édesanyám telefonja lesz, ha 20-as kártyát egyszer elfogadja.
-
Vyndree
őstag
válasz bwin.party #67268 üzenetére
A függetlenítő kódot ha kéred, akkor ki fogják küldeni postai úton, neked csak be kell pötyögni és kész is.
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok. Rootolni szerettem volna a 9506 osom de most nem indul el csak download módban plusz kaptam egy 0x1 knox-ot. Mit tudok tenni?
A II modszerrel csináltam[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
-
Ateszzero
őstag
épp a följebb linkelt noordic-ot töltöm, elég lassan 300kbps-al.. Az nem jó?
Melyiket ajánlod?
Lehetséges hogy a samsung usb driver hiánya miatt van? Elfelejtettem letölteni és telepiteni mielött elkezdtem.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Sikerült megoldani a Noordic rom-al ami lejött,már elindul , most épp az alkalmazásokat optimalizálja. Na most el ment a kedvem a rootolástol egy idöre. Csináltam már jonéhanyszor de még ilkyen nem fogadott egyszer sem
-
kalolaci
senior tag
Használ valaki az S4 mellett, S7 telefont is? Arra lennék kíváncsi, melyiknek jobb az üzemideje, azonos használat mellett?
-
kalolaci
senior tag
Értem. Megérte azért váltani? Azért kérdezem, mert én is ezen gondolkodom.
-
Jakesz
addikt
válasz kalolaci #67276 üzenetére
Én is S4-ről váltottam, nekem az 5-6 órát simán hozza. Az S4 kb feleannyit úgy is, hogy közben ki lett cserélve benne az akku. S7-nél 3-4 óra max úgy érhető el, ha max fényerőn komoly játék, navigáció, mobilnet és társai mennek. Megérte váltani, sokkal jobb minden szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Aki resolution remix romot (7.1.1)használ annak volt már kamera hiba üzenet mikor sokat fotózott? Nekem tegnap dobott ilyet és csak az újraindítás segített de utána is voltak hibák, hogy fotóztam ami látszólag működött is de nem mentette el a képet. De aztán megjavult és azóta jó. Amúgy tetszik a rom mert nagyon gyors gördülékeny.
Ja és a miui romot próbálta már valaki?[ Szerkesztve ]
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Hiába vettem gyári aksit nem nagyon érzem a hatását, a 1,5-2 óránál (kijelzőidő) az istenért sem akar többet menni, az újjal sem.
Arra gondoltam, hogy nincs olyan program ami a WiFi-t, és/vagy a mobilnetet ütemezetten bekapcsolja, mondjuk 15 percenként leszinkronizál, majd kikapcsol mindent. Mert azért a folyamatos kapcsolat meríti a legjobban.
Tudom, hogy a "sima" szinkronizálást lehet ütemezni, de attól a wifi, meg 3/4G működik, és az baromira fogyaszt.
Persze az egész inkább szakmai jellegű érdeklődés, nem életbevágóg, de ez a napi 1-2 telefontöltés...nem az igazi!...
-
Jakesz
addikt
válasz Notalab #67282 üzenetére
Ugyanígy voltam én is. 1 évvel ezelőtt vettem Emagról gyári akkut hozzá, de szinte semmivel sem éreztem hosszabbnak a már amúgy is gyatra üzemidőt. Én arra gondolok, hogy a szoftverfrissítések tehetnek erről, azaz cseszték optimalizálni rendesen az utolsó frissítéseket. Sőt megkockáztatom, hogy direkt csinálták így, hogyha a készülék még mindig jól üzemel 3-4 év után is, akkor majd ők tesznek róla, hogy kelljen venni egy újat...
-
Notalab
tag
válasz ArthurShelby #67283 üzenetére
A speedshop-ból. Nem volt drága, gondoltam egy próbát megér.
...
-
-
Imi1981
veterán
Én is emagról vettem gyári akksit hozzá de kb 1 évig 5-6.5 kijelző időt tudott vele! Sajnos már így 1 év elteltével csak 3-4 óra kijelzőidőt tud. Szerintem ha vennék új akkut megint tudná az 5 - 6 óra kijelzőidőt. De tény hogy nem bírja sokáig az új akku ha 1 év után ennyit romlik.
[ Szerkesztve ]
-
musli26
tag
Sziasztok!
Van ajánlott akkumulátor ebay,hazai bolt stb. minden érdekel 5000ft-ig.
Újat kell vennem.
Egy nap alatt lemerül úgy ,hogy nem használják és még elkezdett púposodni is.
Köszi[ Szerkesztve ]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
bebeago
tag
Üdv!
A hátsó kamera ( i9505 ) egy ideje minden képet ezzel a kis ferde kék vagy lila csíkkal készíti el.A kép letakart lencsével készült , gondolom akkor nem a lencse sérült.
Mi lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
-
Kuruc2
senior tag
Üdv!
Valaki tudna szakmai véleményt mondani arról, hogy gáz e hogy egy s4 telefonba kijelzőcsere alkalmával nem amoled hanem lcd került beépítésre? Ez hogy lehetséges, és vajon csökkenti az üzemidőt?
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Vyndree
őstag
válasz Kuruc2 #67296 üzenetére
S4-esbe felesleges kijelzőt cserélni, többe kerül a leves mint a hús. Nekem 25-27 ezer környéki összeget mondtak kijelző cserére, vettem inkább 13 ezerért egy másikat a régi mellé amit 17 ezerért vettem.. A plexije repedt, de nem zavaró, a többi része hibátlan.
Az amoled szerintem nem csak hogy kevesebbet fogyaszt, de okkal szebb is.Az üzemidőn nem fogod észrevenni, a kérdés az hogy az új kijelződnek milyen a felbontása? -
amoledus
aktív tag
válasz Kuruc2 #67296 üzenetére
Akkor mondok en is egy valaszt mivel szervizben dolgozom es tapasztalat is van ezekkel. Igen nagyon gaz , 2hamar megdoglik van akinek 2 ora van akinek egy het valtozo,van akinek utana nem megy normalis amoled kijelzovel csak vibral...tehat nem valo bele egy osszekokanyolt elektronikas kinai szutyok es az akkud is megeszi par ora alatt ,messze keruld az ilyen szemeteket !!!
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Jelenleg egy márciusi CM13 van a telón(9506) ezt cserélném CM14-re, kíváncsi vagyok hogy áll most.
Ajánlott bootloadernek mást írnak mint ami nekem van. Mikor cseréljem, még CM14 előtt, vagy akár most is mehet. Jelenleg UDPD1 van rajta, de ezt ajánlják elvileg: I9506XXSDPL2_I9506XXUDOJ2_bootmodem.tar
Egyáltalán ez most egy vagy kettő?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest