- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rinocerosz #7499 üzenetére
Én is pont így tettem.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Chamoro
tag
Hölgyeim és Uraim, nemrégiben váltottam telefont. (S21Ultra) és így van pár felesleges tokom S20+ hoz.
Rhinoshield bumper (teljesen új)
Power case 6000 mAh (kb 5x használtam)
illetve egy szürke LED cover tok (ő használt.)
Ha valaknek kell, írjatok, megeggyezünk.
Üdv. -
Enzolord
addikt
válasz Chamoro #7502 üzenetére
Szia. A Rhinoshield megvan még?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Rinocerosz
őstag
válasz MikeWazowski #7501 üzenetére
Egyenlőre egész jó lett a telefon. Játszottam kb 2 órát codal és nem igazán melegedett. Próbálom az alkalmazásokat is minimumon tartani, hogy ne legyenek fölösleges dolgok rajta.
-
alcapone386
őstag
válasz Rinocerosz #7505 üzenetére
Egy ideje húzom a dolgot, de ma este újrarakom én is. Most megy épp a mentés
-
Rinocerosz
őstag
válasz alcapone386 #7506 üzenetére
Én is nagyon halogattam a dolgot, de egyszerűen annyi szemét gyűlik össze egy év alatt, hogy nem igaz. Pedig próbálom kordában tartani, de hát na ez van...
Egyébként kipróbáltam most pár trükköt mint például a Play protect kikapcsolását a Google playben, Wifi energiatakarékos mód... meg a szinkronizálciókkal bíbelődtem. Aztán majd kiderül, hogy érnek e valamit.
-
kozma1986
tag
Üdv!
Gyorsítótárat hogy lehet egyszerre minden alkalmazásnál törölni? Csak egyesével találtam meg, úgy hosszú lenne
-
alcapone386
őstag
Ccleaner megcsinálja (pro).
Rejtett gyorsítótárnak hívja. Futtatás közben minden apphoz külön belép és gyorsítótárat ürít.[ Szerkesztve ]
-
Levente07
tag
válasz Rinocerosz #7505 üzenetére
Szia,
légyszíves írd meg majd hogy akku szempontból van-e értelme ujrahúzni... mert én ezért megcsinálnám, de félek hogy semmi változás nem lesz. Amúgy meg minden jól működik... köszi
-
-
kozma1986
tag
válasz BigBlackDog #7509 üzenetére
Nem tudok recoverybe lépni... És most elcseszte a led tok témát, amit nem enged visszaállítani. Hogy lehet recoverybe lépni? Kikapcs után hangerő fel és bekapcs nem működik...
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben (de lehet már hónapja is) a bejövő hívásokat amikor felveszem és elsötétül a képernyő, akkor nem bírom sehogy feléleszteni (mondjuk hogy befejezzem a hívást). Sem a dupla kopp, sem az oldalsó gombra nem reagál a teló, sötét marad. Vagy meg kell várni míg lerakja a másik fél vagy legalább 3-4szer kell nyomkodni a bekapcsoló gombot. Wipe cash törlés már volt, Factory resetet nem szeretnék. Van ötletetek esetleg? -
Bagoly01
senior tag
Hello!
Gondolkodom hogy használtan beszerzek egy ilyen készüléket. Kérdésem az lenne, hogy érdemes egy kijelzőcserén átesett példányt vásárolni? Vagy egy "megpiszkált" darabot inkább engedjek el?
-
Rinocerosz
őstag
válasz Levente07 #7513 üzenetére
Szia!
Igazából sokkal jobb lett az üzemidő, de ehez hozzá tartozik az is, hogy az appok fele eltűnt így nem is dolgozhatnak semmit a háttérben. Nincs is leterhelve mert már tele volt az SD kártya is .
Egyébként én nagyon ajánlom, hogy ha van időd húzd újra a telefont mert megéri. Sok szeméttől is megszabadulsz, meg ha van valami gebasz azt is megoldja. -
MadMancs
veterán
válasz Rinocerosz #7522 üzenetére
Ilyen szempontból FR és ODIN reinstall között van különbség? Egyenlőre nincs tervben nekem egyik se, de ha eljön az ideje..
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ti nem vettetek észre olyat, hogy ha pár percig/óráig a telefon kikapcsolt képernyővel le van rakva, és ujjlenyomattal oldjátok fel, akkor a főképernyőn, az óra nem háttérben frissül, hanem akkor állítódik be, amikor bekapcsol a kijelző? Kvázi lehet látni, hogy ugrik egyet
Xbox One: bandymnc
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Van lehetőség a Wifi hálózatok között prioritást állítani?
Itthon 3 hálózat van és általában az udvari wifire csatlakozik, ha hazaértem és ezen is marad. A házban van 5G-s wifi amihez jó lenne, ha automatikusan csatlakozna amikor már a házban vagyok. Wi-fi beállítások között nem találtam ilyen lehetőséget. Harmadik féltől származó alkalmazás kell hozzá?
Válaszokat előre köszönöm. -
PedroPascal
senior tag
Asus laptop szoftverben van ilyen opció. Telefonon még nem láttam.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Ubul86
őstag
sziasztok
van egy samsung s20-am, és mindig elfogy a hely. Tudom, ez így elég semmit mondó, de!!!, a 128 GB-os tárhelyből 70GB-ot alkalmazások foglalnak el!!!!! Úgy, hogy facebook (azt ugye törölni se lehet), messenger (töröltem, újratettem), instagram, google alkalmazások, vannak még fent, tehát semmi extra.
Gyorsítótárat töröltem a legtöbb app-ból, meg ha méret szerint rendezem az alkalmazások szerint, akkor sincs ilyen több gigás alkalmazás, ami foglalná a helyet, ha összeadom, max a felét adja ki, még annyit se (legnagyob alkalmazás gyorsítótár nélkül mondjuk a gmail volt a maga 600 mb-jával, de inkább 100-200 mb-osok voltak)Szóval nem tudom, hogy ez mi, és egyáltalán, hova lehet ezzel írni, de előfordulhat, hogy a sok frissítés, ami jött az idők alatt, az valahogy megmaradt benne, csak nem mutatja a korábbiakat, és foglalja a helyet? Vagy hogy lehetne kideríteni, hogy mi ez a rengeteg dolog, ami majd 70 GB-ot foglal , és akkor még mellette ott a rendszeralkalmazások 20 GB-al, meg a rendszer 17 GB-al...konkrétan alig van hely bármi másra.
gondoltam arra, hogy egy full factory reset, meg wipe data és cache, de azért ez gondolom előjöhet újra, és jó lenne kideríteni, hogy wtf
-
Ubul86
őstag
-
Ubul86
őstag
megakadtam, elvileg kikapcsolás után hangerő fel + bekapcs gomb egyszerre kell hogy nyomva legyen tartva, amíg a recovery android logos felirat fel nem bukkan + rezgés
na nálam ezen egyike se megy. Nem egy telefont sikerült már újrarakni,stb, ez megfogott, nem tudom miért. Nem szolgáltatós, samsungtól vett.
-
BigBlackDog
veterán
Nemrég kaptam vissza szervizből az S20+-t, alaplapcsere és akkumulátorcsere volt, elvileg. Ehhez képest az éjjel, kb. 8 óra alatt 100%-ról lement 89%-ra a töltöttség. Két darab telekomos SIM van benne, AOD ki volt kapcsolva éjszakára, factory reset megvolt. Ez természetes?
Mellette egy i12 Pro volt szintén Telekomos SIM kártyával, ugyanúgy 4G-n, de az nem merült egy százalékot sem ez idő alatt. Így gondolom, hogy nem a térerővel van a gond.
-
Ubul86
őstag
válasz BigBlackDog #7539 üzenetére
nálam átlagosan szintén a 10%-os merülés volt a legtöbb esetben, ugyanezekkel a setting-ekkel. Hogy természetes -e, jó kérdés, én annak vettem. (s10 is ilyen volt nálam, este 100%-ra feltöltve, reggelre 10%-ot már le is ment)
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7539 üzenetére
Nekem most éjjel a resetelt kis aranyos 10% alatt merült, AOD kikapcs, Wifin lóg.
Kevésbé merül kevésbé melegszik ez tény.
Ettől függetlenül Apple lesz belőle nekem isMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
polonic
félisten
Éjszakára repülő mód és akkor 3-4-5 %-ot merül.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7543 üzenetére
És ha baj van a családban, nem ér el senki. Nálam ez ezért nem volt sosem opció.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Rinocerosz
őstag
Samsung nem igazán törekszik a készenléti fogyasztás javítására, pedig szerintem ez az egyik nagy baj a samsung telefonokkal. Mondjuk én a 10%-ot sokallom mert nekem ma este 5-6% merült (Galaxy s20). Biztos van megoldás a problémára, de ezt inkább a Samsungnak kellene orvosolnia.
Főleg, hogy az applenél ez lényegesen jobb. Igaz az iOS is megér egy misét. Külön Okj képzés kell a fájlok kezelése miatt.
-
DonMarco
aktív tag
Üdv Samusok ! Ti a "Galaxy store"-ból szoktátok frissíteni az alkalmazásokat, vagy elég a google play-ból ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest