- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
sima S20, hétvégén raktam fel a 12-t, azóta mintha jobban merülne az akksi pedig kikapcsoltam a 120Hz és visszavettem a felbontást is,
Másnak is van ilyen problémája, érzete?
-
Rinocerosz
őstag
válasz HUNgabus #7951 üzenetére
Nekem is elég szépen merül... sajnos ez jelzi, hogy kell neki a reset. Igaz nálam már az akkumulátort csere se ártana .
Egyébként arra kiváncsi lennék, hogy a kezdetekben mikor a telefon lávát hányt ki mert annyira felforrósodott egy 15 perces telefonhívástól... az mennyire lehetett hatással a telefon vagy az akkumulátor degradálására?[ Szerkesztve ]
-
kisdobos0111
aktív tag
Hogyan lehet megnézni hogy független-e a telefonom ha nincs másik kártyám próbára? Vodanal vettem dual sim 5g.
-
ACE-
addikt
válasz kisdobos0111 #7953 üzenetére
Szinte 99.9% hogy független, szerintem nem jött ki szolgáltatótól még olyan DS-es telefon ami függő lenne...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
GazRic
senior tag
12-es Telekomos frissités még másnál se elérhető? (TMH)
Jellemzően még egy országban se adott ki T-s 12-es romot ahogy nézem.PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! And-12 most jött meg (Telenor)
-
fcbarca
őstag
sziasztok, milyen üvegfóliát érdemes rátenni, hogy az ujlenyomatolvasó jól müködjön?
-
Rinocerosz
őstag
válasz fcbarca #7961 üzenetére
Szia!
Szerintem olyat kellene keresned aminek az egész felülete tapad (nem csak a széle). Érdemes lehet még figyelni a dobozon van e ujjlenyomat olvasó kompatibilis jel.Vannak akik kínai üvegfóliát ajánlanak, azzal is lehet jót kifogni. Nekem viszont a Whitestone Dome Glass jött be... igaz ez 17 ezer ft volt és még örültem, hogy tudtam venni .
-
fcbarca
őstag
válasz Rinocerosz #7963 üzenetére
köszi hogy írtál
olyan drágát nem vennék. Ali-ról tud valami ajánlani beváltat? UV-sek jók? -
fcbarca
őstag
válasz alcapone386 #7966 üzenetére
köszi.
érdemes frissíteni android 12-re?jobb a teló vele? -
fcbarca
őstag
válasz alcapone386 #7969 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek
gyári töltő nélkül kaptam a telefont, tud valaki olyan olcsóbb töltőt, amivel menni fog a gyorstöltés? -
MadMancs
veterán
Csak gyors kell vagy szupergyors is?
Gyári TA800 tudja mind a kettőt, 6000Ft körül van.
Célszerű samsungtól, vagy tényleg megbízható helyről venni. Rengeteg hamisítvány van belőle. Egyébként ezt a töltőfejet adják hozzá gyárilag is (gondolom használtan vetted neked azért nincs).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
fcbarca
őstag
válasz Szergej0818 #7945 üzenetére
Sikerült megoldani android 12 alatt?
-
GazRic
senior tag
Telekom most már kezd vicces kategória lenni a 12-es kiadásával kapcsolatban ...
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
BIT_
tag
válasz Szergej0818 #7984 üzenetére
Netflix ennyit megy el 100-ról 3%-ig mobilneten. 😂
-
alcapone386
őstag
Mióta samsungom van (s5,s7edge,s9plus,s20plus) minden verzióváltásnál eljátszuk ezt a kérdést
Van akinek jó, van aki visszatér a régire. Részemről talán ez az első olyan verzióváltás, amikor elsőre több a pozitív, mint a negatív észrevétel. Szóval én a "nem bántam meg" tábort erősítem. -
laktop
tag
Sziasztok! A Play áruház frissítései nem települnek. Látszólag letölti őket, elkezdi telepíteni, de mindegyik végén hibával leáll. Minden általa javasolt dolgot kipróbáltam, de semmi. (S20+, Android12)
"- Mennyire vagy túsz? - Sörhöz hozzáférsz?"
-
GazRic
senior tag
Ahogy nézem kezdenek jönni a T-s FWek más országokban, talán akkor februárra a magyar T is kiadja.
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
marton.m
tag
Valaki próbálkozott már esetleg otthon a betört kameralencse üveg kicserélésével? Youtube alapján bele mernék vágni, egyelőre azt nem tudom honnan lehet érdemes alkatrészt beszereznem.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz viewdetails #7995 üzenetére
Meglepően hamar az a12 után. Januári csomaggal.
-
laktop
tag
válasz nagyj74 #7996 üzenetére
Többek közt ezt is próbáltam.
Időközben ma reggel jött megint egy rendszerfrissítés, ami után már csak a Messenger nem akar frissülni és hibával leáll.
Hogy a frissítésnek volt-e köze ahhoz, hogy a többi applikáció frissült, azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
"- Mennyire vagy túsz? - Sörhöz hozzáférsz?"
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest