- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akee
tag
Van valakinek ötlete, hogy miért lassult be a töltés? S20+ 5G kiírja, hogy 55perc a teljes feltöltésig (szupergyors), majd 1 órával később még mindig csak 39%-on áll? Másfél éves telefon
-
szendy69
tag
Ma érkezett biztonsági frissítésünk
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Egy furcsa kérdéssel fordulnék hozzátok. Nagyon sok helyen kiemelt az S20 ultra az éjszakai fotózás terén.
De a mérete rémisztő. Az S20 mérete szimpatikusnak tűnik, de a kamerája rosszabb lenne? Valamiért csak az S20 ultra van mindenhol említve.Mess with the best / Die like the rest
-
Rinocerosz
őstag
Szia!
Az s20 mérete tényleg nagyon vagány és kézre esik. Viszont némileg elmarad az Ultra kamerájától, de azért egyáltalán nem rossz. A sima s20 64mpx kamerával kóperál, ezzel szemben az Ultra 108mpx-t vonultat fel. Tesztek alapján ez a 108mpx inkább a marketing részleget segítette .Én azt mondanám neked, hogy az Ultrát vedd mert egyszerűen jobb... üzemidő, kamera (ha csak kicsivel is). Esetleg ha nagyon zavar a méret + az annyagiak is számítanak akkor egyszerű a választás és az s20-at kell venned.
-
MikeWazowski
veterán
válasz viewdetails #7411 üzenetére
Valaki megneze, hogy smartswich találja e az Aug frissítést, tmh telefonra?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
modd3r
őstag
válasz MikeWazowski #7414 üzenetére
Most néztem, nincs frissítés.
-
modd3r
őstag
válasz MikeWazowski #7419 üzenetére
Nincs mit. Akinek már frissült a telefonja, esetleg leirna, hogy észrevett-e bármilyen változást? Köszi.
-
viewdetails
addikt
Telekomra kint a DUH2, bár OTA még nem töltötte, SmartSwitch látja.
• Átfogó stabilitási és funkcionális fejlesztések.
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
balintka
addikt
válasz viewdetails #7421 üzenetére
Nálam se jelezte reggel még OTA.n.
-
MikeWazowski
veterán
válasz viewdetails #7421 üzenetére
Fura, smartswitch látja de ota nem... ez hogy lehet?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
viewdetails
addikt
válasz MikeWazowski #7423 üzenetére
Smartswitchen a teljes image van, OTA-n csak az update image (különbség csomag). Előfordul, hogy csak lassítva engednek hozzáférni.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
MikeWazowski
veterán
válasz viewdetails #7424 üzenetére
ota még most se találja. Mindegy, ráér.
-
Jappán
tag
Tmh ota megy a frissítés
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
nagyj74
senior tag
Megjött a VDH frissítés is.
-
ClioRS
őstag
Nekem ez a legújabb frissítés szépen tönkreb.szta a Boxer integrációt, és nem mutatja a névjegyeket ha hívnak, csak a számot, és ugyanez van az üzenetek alkalmazásban is. K.rva jó...
-
alcapone386
őstag
Nem tudom szokott-e valaki játszani, én pl COD mobile-t tolom. A telefon melegedett mint állat. Besokalltam, és vettem egy black shark FunCooler2 pro-t. Ez a cucc iszonyat jó. Úgy hűt, mint az álom. Ha valaki sokat játszik, és zavarja a melegedés, csak ajánlani tudom! (A többivel ellentétben, ebben van thermoelektromos hűtés, így nem csak a venti hűt egy hűtőbordát..hanem valós hűtőteljesítmény van.)
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz alcapone386 #7434 üzenetére
Amúgy én azt nem értem, hogy a Game Driver (Exynos) miért nincsen fent minden telefonon alapból? Van olyan Galaxy s20 amin rajta van és van olyan amin nincs. Nekem anélkül sokkal erőteljesebben melegszik. Most lekopogom olyan 4-5 mecset kibírt 120hz-n. Nem tudom az mennyi idő kb 40 - 60 perc lehet.
-
balintka
addikt
válasz Rinocerosz #7435 üzenetére
A programban lehet állítani a játékteljesítményt, lehet alapból közepesen van, ezért nem melegszik annyira a telefon.
-
GEIL
addikt
Az tényleg elég harmatos....
Lassan 3,5 éves Mate10 pro-m még most is tud kb 6 óra kijelzőidőt.
(5:30-kor veszem le töltőről 100%-kal....este 22:00 körül kerül újra töltőre...
kb 8-10%-kal....fényerő automata...."wifi, adat, hely" éjjel nappal bekapcsolva....
facebook, viber, messenger, kis navigáció, pár fotó.....)
Egyszerűen nincs alternatíva amire már lecserélném....illetve van...de az 250 ezer körül indul és még új állapotban se tud ennyi kijelzőidőt.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rinocerosz #7439 üzenetére
Cod nem fut 120 hz-cel, csak sony telefonon. S20 telefonon csak 60Hz van, mert meg is néztem.
-
alcapone386
őstag
válasz Rinocerosz #7435 üzenetére
Na ez új info. Most raktam fel
Na akkor tesztelem, mit tud -
Rinocerosz
őstag
válasz MikeWazowski #7440 üzenetére
Nekem be van állítva egy rutin, hogy kapcsopja be a 120hz-t amikor a játék elindul. Nem tudom mennyi fps-el megy, de gondolom a max fps nem azt jelenti, hogy 60.
-
Rinocerosz
őstag
válasz alcapone386 #7441 üzenetére
Próbald ki, hogy segíte vagy nem.
-
alcapone386
őstag
Most nézem, hogy a galaxy max hz appban lett(frissült az app) CQHD felbontás, ami támogatja a 120hz-t.
Szerk.: váltogatok a felbontások között, de bizisten nem látok nagy eltérést FHD+ és WQHD közt sem Inkább a HZ ami szembetűnő.
[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
Lehwtséges, hogy be van kapcsolva az az opció, hogy gyenge wifi esetén automatikusan kapcsolódjon mobilneten.
Nekem be van kapcsplva, és tegnap láttam mindkét ikont felül, de itt nincs wifi, nem tudom 100%-osan csekkolni."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rinocerosz #7442 üzenetére
Pedig de, 60 Hz-en megy.
-
Gercike82
friss újonc
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest