- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pow
tag
Tegnap nem kissé félve indítottam el ota-n a frissítést (BOC3 reset se elötte, se utánna) Azt kell mondjam, most olyan a sebességbe ,mint amilyennek lennie kell. Nagyon gyorsan reagál, egyszerűen szuper lett. Bár a kinézet, főleg a tárcsázó elég puritán, de ez van ....
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
boksz
senior tag
Az NNG szerdán bejelentette, hogy tíz napra ingyen letölthetővé teszi az iGO navigációs appot a legfrissebb Magyarország-térképpel. Az alkalmazást SzülinApp néven kell majd keresni, iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPadre lehet letölteni április 20. és 29. között.
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
boksz
senior tag
Nekem a kijelző mellett minden oldalt 1mm-es fekete csík ??!
A rendszer nem használja az teljes felületet ?
Furcsa.....https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
darkarthur
senior tag
Tegyétek már meg, hogy kijelző lapja irányba megrázzátok a telót. Nekem valami lötyög benne, mint mikor valamiben van egy kósza csavar. Eddig nem tűnt fel. A rezgő motor lehet?
Köszi!Samsung S23 Ultra 5G
-
w333
félisten
válasz darkarthur #13706 üzenetére
Kamera autófókuszt próbálod kirázni ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
addikt
-
Szakiii
addikt
Nekem f verzio van es tegnap adtam oda egy ios usernek es meg volt nagyon elegedve. Ha csak ez erdekel akkor mindketto jo valasztas ebben nincs kulonbseg. Kameraban meg igenis van.. dacban is lehet ezt nem tudom. Aksiban se tudom hogy van e kulonbseg de az f verzio nekem szuper aku idot produkal. Melegedessel sose volt bajom errol en meg hallani se hallottam, nem erzem hogy melegedne pedig jatszok rajta rendesen. Btw mindketto jo valasztas nagyon minimalis a kulonbseg ide vagy oda barmit is nezunk rajtuk.
-
Darkkoi
tag
[ Szerkesztve ]
-
Finaly
tag
Én 1 évig használtam Note3-at, kb 3 hónapja van Note4-em.
Összességében mindkettő egy remek készülék, de a Note4 kamerája (főleg az optikai képstabilizátor miatt is) nagyon szép képeket és videókat csinál.
Mindkét telefont használtam játékra, a Note3 jobban melegedett valamennyivel.
A Note4 akksija jobban van optimalizálva, ezért tovább is bírja, de szerintem az 5.0 ezen még tovább fog javítani.
Sok hibát nem tudnék mondani, talán amikor az alkalmazás választót előhívom, akkor szoktam látni, hogy egy pillanatra megáll a teló, de más esetben nem jellemző.Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
tucsok.
senior tag
"So say we all"
-
legenda
a kamera tagjai, ez teljesen normális, szinte minden típus esetén adott, a legtöbb telefon témájában találsz ilyen észrevételt - más gyártóknál is -, ha célirányosan rákeresel.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
legenda
válasz Plazmacucci #13715 üzenetére
raw-közeli anyag nyerhető ki az f-es verziónál, a c-nél ez nem adott.
más kérdés, hogy ennek az előnyét a felhasználóknak csak egy töredéke használja ki.Szakiii; akkumulátoros üzemidőben nincs olyan különbség, ami miatt bárhol - komoly oldalon - is külön tesztelték volna a kettőt, a dac is olyan, hogy sokan inkább csak a név miatt esküdnek a c-sre, de van annyira jó az f-es is, hogy a különbség kihallásához már komoly fej-, vagy fülhallgató és megfelelő felhasználó kell, de az emberek nagyobb hányada nem ilyen.
komoly terhelésnél valóban jobban melegszik kicsit az f-es, de ahhoz is húzós terhelés kell, játékkal tudtuk csak elérni, hosszabb intervallumú böngészés...stb. nem hozta ki a jól érezhető különbözetet.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
b.bela1
őstag
Megnyugodhatsz.
Az enyémben is van egy elszabadult állványcsavar.
( hogy ti miket észre nem vesztek! )Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
tag
Telenoros note 4 tulajok :
Szia, a note4 frissítés várható ideje április vége, május eleje, azonban pontos időpontot egyelőre még nem kaptunk. Köszönjük türelmed és megértésed! ^Bálint
Minden napra van egy.....
-
mycso
veterán
válasz Plazmacucci #13715 üzenetére
A lencsesor. Alap állapotban "szabadon" vannak, amikor bekapcsolod a kamerát, akkor állnak be a helyükre (elektromágnesese megoldással) és mozgatásukkal valósul meg az auto fókusz.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
epakla
tag
Sziasztok!
Valamely kedves fórumtárs nem tudná esetleg megosztani a TMH-s Loli linkjét valamely elfogadható sebességű tárhelyen? A Samsung oldaláról gyakorlatilag lehetetlen letölteni, a csiga száguldó versenyló hozzá képest...
Előre is köszönöm!!![ Szerkesztve ]
Nem szenvedek elmebetegségben, minden percét élvezem! :-) Samsung Galaxy S10
-
hackeeeee
Jómunkásember
Vagy majd ez. Országon belül hasznos lesz.
Bár látom, vótmá, sorry.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Tatu-1981
tag
A waze még mindig nem működik lolli alatt? Addig inkább nem frissítek, amíg nem javítják.
-
S e t h
nagyúr
válasz Parallaxis #13699 üzenetére
Ugyan leírtam, ismét megteszem. Ez a mosás mizéria nálam kicsit túl van lihegve, belenagyítva látszik, viszont Snap camera sokszor nagyítás nélkül is bántóan zajos eredményt produkál.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Risard
aktív tag
válasz A.Market.hu #13719 üzenetére
Hamarosan érkezni fog a Note 4-re a Lollipop, pontos dátumot azonban előre nem adhatunk. Köszönjük türelmedet! ^Peti
Nekem ez volt a válasz!
-
-
epakla
tag
F-es verzió mai frissítése után a zárolt képernyőn megjelenő információk gyakorlatilag eltüntethetetlenek. Semmiféle beállítás megváltoztatására sem reagál. 😕
Nem volt visszaállítás, nem akartam bukni a beállításaimat.
Valakinél hasonló probléma, illetve megoldás?Nem szenvedek elmebetegségben, minden percét élvezem! :-) Samsung Galaxy S10
-
dancsuri
veterán
válasz SzlobiG #13742 üzenetére
a navigáció a letöltés után korlátlan ideig használható lesz. Az appot a 10 nap letelte után levesszük az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni, azonban a letöltött alkalmazás bármeddig tovább használható ingyenesen.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Hando
tag
Meg se jött az F modelre a BOC3 rom itt a BOC5 [link]
-
törölt tag
F-en nekem jobban merül a Telekomos Lolli...viszont gyors.
21 perc kijelzőhasználat után máris 5%-ot esett úgy, 0-án van a fényerő. -
zack
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest