- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
Milyen az a hologramos garanciajegy?
Az enyém B-Tel vásárlás, gyári garanciával, de semmilyen hologramot nem találok.
Viszont ugyanilyen a kinézete. -
legenda
válasz hamikike #13249 üzenetére
direktben nem függvénye egyik a másiknak, de a feltételek azonosak, ha az egyik adott a note 4 esetén,a kkor a másik is, viszont van olyan típusú készülék az alsóbb kategóriában, amire van +12 hónap, de házhoz kivonuló szervizes nincs, csak futáros megoldás.
az kell csak, hogy szerepeljen a listában a készülék típusa, az aktív vagy nem aktív állapotnak nincs jelentősége, beírták a listába, de nem tettek (még?) hozzá hivatkozást, mert nem fontos tényező.zola-; az értesítés más tészta, az szinte minden rendszernél így van, de a letöltés és a telepítés választható.
Sera26; az megfelelő, amit a samsung honlapjáról behivatkoztál, samsung logós, magyar nyelvű és a Samsung Eletronics Magyar Zrt. adataival kiállított.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
david5745
tag
Jó estét az uraknak Az elmúlt napokba nem írtam de attól követtem az eseményeket.
Szóval a fejlemények volt ma nálam a szerízes elpanaszoltam a gondijaimat és kaptam egy új készüléket pen, aksi, hátlap maradt a régi de ennyi baj legyen (bár egy új aksinak tudtam volna örülni). Feldobott rá valami 4.4.4 et ami természetesen hívatatols magyar és az érdekelne engem hogy mit kellene csinálnom ahhoz hogy ha hosszabb távon nem jön be a nyalóka vissza tudjak térni ???
A telefont nem volt időm jobban átnézni mert el kellet menjek itthonról de ez se tűnik 100% os nak bár még rajta az átlátszó fólia (azt nem tudom miért nem olyan mint alapból rajta volt feliratos fekete ) plusz mintha az előlapi hangszóró se állna egyenesen de ez csak az első benyomás most is gépről vagyok a telo meg még mindig azon az asztalon kikapcsolva ahol csinálta a szerelő mert ahogy ki kikísértem nekem is el kellet mennem. Összességében nagyon korrekt és kommunikatív volt mind a szervizes mind a call centeres hölgy.
Respect Csamcsung[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
bakker létezik az h amit kaptam qualcomm is csiszolt vmit? sokkal
simább, bátrabb minden.. thx samu zrt még 1*... ...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
legenda
válasz leslien #13258 üzenetére
akkor várnod kell még néhány alkalmazás frissítéséig, hogy esetlegesen lassuljon kicsit, de csak kibírod valahogy, nem?
Colani; több hete nem jártam arra, de majd sort kerítek rá hamarosan, mert akció lesz az allee samsung üzletben 14-én. (minden mobiltelefonos tartozékra és kiegészítőre 20%-os kupon)
[ Szerkesztve ]
-
david5745
tag
Valaki gyors meg tudná mondani hogy mit kell tennem nyalókára frissítés előtt hogy később ha nem jön be vissza tudjak térni Kitkatre ??? Gyors válaszért hallás lennék mert addig nem tudok hozzáfogni a belakáshoz
ja azt lehagytam hogy kaptam egy fóliát is hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Colani
tag
Próbáltam rakeresni az LTE+ szolgáltatásra de semmit nem találok. ..
Rajtam és Kali n kívül találkozott más is ilyen típusú adatkapcsolattal? -
World-Soft
senior tag
Fájlt másolok gépről Total Commander LAN pluginnal WI-FIn.
Miért olyan lassú. 3db 500MB-os fájlt másoltam mik 45 percesek és az egyiket közben gépen meg is néztem mire felmásolódott.
Nem szívesen kábeleznék ha nem fontos. Van valami megoldás?
(A router nincs messze és jó volt a jelerősség.) -
patoga
tag
válasz World-Soft #13270 üzenetére
Probald ki az Airdroidot, vagy a Solid explorert.
[ Szerkesztve ]
-
Rabidsnail
senior tag
Nálam az alapsáv verzió N910FXXU1ANJ4 ! Nem lehetséges,hogy ezért nem talál még frissítést? Vagy ez a Kitkat-ra utal? Bocsi,ezeket nem igazán vágom!
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
Rabidsnail
senior tag
Ja! Látom már. Ez a Kitkat alapsávja. Bocsi a láma kérdésért!
-
legenda
válasz World-Soft #13274 üzenetére
milyen szabványos kapcsolat wifi kapcsolat?
a 2.1 MB/s egy szerényebb g szabványos kapcsolatnak felel meg, de persze vannak/lehetnek más befolyásoló tényezők is, például a gép és a router kapcsolata is lehet szűk(ítő) keresztmetszet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
patoga
tag
válasz World-Soft #13274 üzenetére
Es mennyi volt total commanderrel?
-
SzlobiG
félisten
Hamarosan jön a T-s loli. [link]
-
legenda
válasz World-Soft #13276 üzenetére
akkor ellenőrizni kellene a router beállításait, hogy valóban n szabványos legyen a kapcsolat, illetve 40 MHz engedélyezve legyen, mert a telefon 2.4 GHz n szabványos kapcsolaton 150 Mbps kapcsolatra képes. (5 GHz n szabványos kapcsolton 300 Mbps, ac kapcsolaton pedig 866 Mbps)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz leslien #13254 üzenetére
Most, amit kaptál, azon teljesen "kihúzódik" a kijelző a káváig?
Mert állítólag az a 100%-os készülék, ahol 0.1mm hézag sincs! Tehát szinte semmi!Viszont ezen már látni a rést, fentebb (jobb oldal fent, teljes méretben kinyitva képet) ott is egy porszemcse Ha halványan is, de látszik, tehát nem kavar be a fény és az árnyék "játéka"...
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
válasz Sebestyen01 #13139 üzenetére
Mindenkinek? Azért ez erős. Milyen problémával? Én fentebb írtam a memória kártya problémával de senki nem válaszolt. Folyton eldobja a kártyát. Már mindent megpróbáltam. Nem tudom e miatt érdemes e futárt hívni
-
Rabidsnail
senior tag
Még egy utsó kérdés OTA frissítés kapcsán. A telóm Firmware's CSC kód alapján SIM azaz Slovén! Előfordulhat,hogy nekem így majd akkor talál OTA frissítést,ha megjelenik az F-es Slovén Lolli? Köszi és tényleg eldugultam OTA kapcsán!
-
rstwingo
tag
válasz Rabidsnail #13286 üzenetére
Igen akkor lesz
DE
Platform váltás esetén az OTA frissítés nem ajánlott
hosszútávon bajt okozhat, mivel nem teljes rom csere történik és keveredik a 4.4.4-s dolgok az 5.0.1-s dolgokkalAkkor már a KIES-en keresztüli frissítés javasolt vagy Odinon keresztül
[ Szerkesztve ]
-
hanti
senior tag
válasz Rabidsnail #13286 üzenetére
Szlovéniában "C" - s van, "F" -s csak a szolgáltatós.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok.Na volt kint a Samsung-os.Hozott egy új telót.Végül is nem fogadtam el.Tökéletes az enyém.Viszont kaptam egy Szilikon tokot hozzá 1 fóliával.Meg egy Bluetooth hangszórót.
-
leslien
nagyúr
válasz World-Soft #13296 üzenetére
nekem az előző 2014.10....
rev;1.1 volt..
Nexus nál volt h a hw rev. javítottak..
mert ami most nálam van az picit jobb sztem...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz Rabidsnail #13298 üzenetére
neked is cserélték?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zack
nagyúr
válasz leslien #13290 üzenetére
2014.11.05. HW Rev: MP 0.800
És semmi baja amióta nálam van. Se működésben, se összeszerelésben.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest