- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus1
tag
válasz MaCS_70 #13834 üzenetére
"Nekem a C-n vacakol a Waze megjelenítése."
Mindenkinek vacakol, de a waze pont szarik rá. Pedig a fórumukon külön nyitott valaki egy Note4 issue-t. Trafi tekintetében átszoktam a trafihunterre (mondjuk lolli óta azt is 2x kell indítani, hogy rendesen fusson), ha már a wazésok tojnak a fejünkre.
-
Yager01
senior tag
Szerintetek mi zabálja az akkut?
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
A médiaszervert mi használhatja?
Nem használok semmiféle médiamegosztást, elvileg.
Véleményem szubjektív...
-
kbadam83
senior tag
Most vettem egyet és azt tapasztaltam h a hátlap közepe felöli rész rendesen recseg. Hátlap csere megoldja?
-
legenda
válasz Yager01 #13856 üzenetére
láthatóan a média akaszkodott bele.
telepítettél külsős (zene)lejátszót?
van memóriakártya a telefonban?
igaz, nem note 4, hanem s4, de volt olyan felhasználó, akinél csak a memóriakártya formázása oldotta meg a problémát.kbadam83; először ellenőrizd, hogy rendesen/pontosan a helyén legyen minden karom - nem mindenki meri kellő erővel rányomni elsőre -, illetve sehol sem legyen sorja, kosz vagy ilyesmi.
visszaolvasva találsz olyan esetet itt a témában, hogy a hátlap megfelelő felhelyezése megoldotta a gondot, illetve egy esetben valakinek a sorja eltávolítása volt szükséges és csak utána feküdt fel rendesen a hátlap.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sebestyen01
őstag
Play aruhaz megy nektek? Nalam azt irja ellenorizzem a kapcsolatot holott wifin vagyok...
Az ijsagos mukodik a zene is a filmekre azt irja hogy az irszagomban nem elerheto... huuu uraim mingyart megivelem az ablakon ezt a mocskot!3. Restartra magahoz tert van minden.... rajottem amugy szopat engem a telo... de miert!
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz rajmond87 #13859 üzenetére
- szia én biztos nem adnék ki ennyit egy fóliáért , én 650Ft ért vettem kettőt, tökéletes, szinte nem is látszik hogy rajta van, inkább egy jóféle tokot vegyél rá
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
legenda
válasz Sebestyen01 #13865 üzenetére
nagyon nem okés nálad valami, a végén még elkerülhetetlen lesz a gyári visszaállítás.
tényleg letilthattál egy - vagy több - fontos folyamatot is a sok felesleges mellett, hogy nem csak a frissítés nem megy rendesen, hanem még más anomáliák is jelentkeznek.
a product code/csc stimmel? semmi olyan módosítást nem eszközöltél, ami okán elmászhatott volna?
wifi és mobilinternetes kapcsolattal is működik a play áruház és a filmek is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
silentkiller
senior tag
válasz Yager01 #13855 üzenetére
Memóriakártyán lévő adat (sok-sok fotó vagy PDF könyv) de volt, hogy SD kártyára mentett navigációs program fájljai (térképek, poi-k, stb.) Mentsd le őket, formázd meg az SD-t a készülékben majd töltsd vissza az adatokat kábelen keresztül (PC-ről) a szűz SD-re. Nekem eddig ez, mindig megoldotta ezt a problémát...
Más:
Jövő héten szeretnék venni fekete színű F vagy C-t, gyári kártyafüggetlen, Samsung garist. Szeretném kérdezni, hogy az utolsó batch-eknél már orvosolták az - itt a fórumon is sokszor emlegetett - esetleges porosodást a kijelző szélénél, esetleg a gyárban elmozdult/nem teljesen precízen beragasztott kijelző/előlap dolgot? Néhányan a hátlap nyikorgásra panaszkodtatok, ami mondjuk (nekem annyira) nem issue mert ilyen az SGS4 és most, az SGS5-ömnél is volt/van ilyen.[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
legenda
válasz Colani #13223 üzenetére
itt a magyarázat az lte+ kijelzésre; link
ahol te nézted, ott már 300 Mbps lte háló van, és az f-es note 4 az cat 6 lte modulos, tehát 300 Mbps képes, így lekezeli az összevont hálót.Sebestyen01; igen, írtál azóta a tiltások feloldásáról, de a sikertelen frissítési kísérlet után már nem feltétlenül megoldás, legalábbis nem mindenre, így viszont sok esetleges hibalehetőséget kizársz majd, ha tiszta alapra teszed fel a 5.0.1 verziót.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Ma megjött rekord idő alatt [ez a tok.] Egész korrekt ennyi pénzért.
Most először pofára is esett a teló benne, igaz 30 centiről , laminált padlóra. Baja semmi.
A széle elől teljesen jól véd, jobban mint amit drágán vettem egy gsm boltba amíg megjön majd az eredeti tokon hozzá. Ezt csak az olcsóságáért rendeltem feketében, de megérti az árát, és hamar megjött.
Sajnos a februári rendelésem a nóta 3 ra még mindig sehol.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
-
WiZARD
addikt
válasz rajmond87 #13859 üzenetére
Az 1500as fólia nem rossz, szépen tapad, mérete is jó, de tipikus olcsó fólia, nagyon zsírosodik, nagyon nehéz takarítani. Én kidobtam 2 hét után.
Nekem csak üveg a nyerő, az nem lesz azonnal takaríthatatlan zsírpaca...Ma megjött a Ringke slim tok is, ez nagyon jó, nyilván nem véd atomtámadástól, de nem is lett tégla méretű a telefon.
Verus iron shield meg eladó, volt használva kb 5 napot, újszerű, szép és jó, de nekem nagy.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Sebestyen01
őstag
Na a helyzet a kovetkezo:
Gyari beallitasok visszaallitasa se ment csak ha en csinaltam maualisan factoryt ugyan is amugy hibat irt na mind1 lenullaztam.... ujraindult, felallt a rendszer letoltotte az ora frissetest hibaval elszalt.... ok laptop plusz kies komboval hibaval elszallt... tovabbi otlet? -
legenda
válasz Sebestyen01 #13880 üzenetére
menü alatt nyomtál rá a gyári adatok visszaállítására, vagy recovery és mind a két wipe opció? (nem feltétlenül elég csak az egyik!)
próbáld meg úgy, hogy sim kártya - illetve ha van a készülékeben memóriakártya, akkor az is - kivesz és úgy teljes gyári visszaállítás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hanti
senior tag
válasz Sebestyen01 #13882 üzenetére
Van még egy lehetőség, megnyitod a Kiest és csatlakoztatod a telót, majd eszközök és a második sor inicializálás és az utasítás szerint jársz el. Ez mindent helyrehoz.
-
hanti
senior tag
válasz Sebestyen01 #13885 üzenetére
Odinnal próbáltad már?
-
hanti
senior tag
válasz Sebestyen01 #13887 üzenetére
Akkor inkább szerviz!
-
Sebestyen01
őstag
Nem merem az odinnal csesztetni mert erted ha itthon tegla lesz akkor b@szhatom.... de legalabb most hogy nyomogatom rajottem hogy van bebyor, es kapucsengo jelzo ficsor is ha erdekelne valakit! Most pedig bodszubol odaadom a mocskot jatszani a 4 eves kislanyomnak majd nala atertekeli hogy szopat e vagy sem!
-
bexxter
tag
Az lehetséges hogy a telefon képtelen a roamingra?
A telo uk vodas a sim kb 3eve cserélt vodas microsim. Ahogy atlepem a magyar "hatart" se a szlovák se a cseh se lengyel vodahoz (és máshoz se) képes csatlakozni. Vagy ez inkább som hiba? Se automata se manuális módban nem megy. -
apaszka
veterán
-
csabicska
senior tag
Használtok valamilyen tárhelyet ?
Mit ajánlanátok?
Fizetőst.
50gb fölött.
Köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
legenda
válasz Sebestyen01 #13882 üzenetére
mind a két wipe opcióra rányomtál?
először cache partition, majd utána a data/factory reset.
a nyitott hasú robot nem feltétlenül hiba, jellemzően parancsra vár olyankor.
odin által is megpróbálhatod, úgy sem egyszerű téglázni, csak a bootloader írásának meghatározott (rövid) szakaszában adott a hibalehetőség, de akkor a több állományból álló firmware kellene és kipipálni a re-partition opciót.bexxter; a szolgáltató, illetve az előfizetés függvénye.
amennyiben az adatlapodon szereplő vodás számról van szó, úgy;Ellenőrizd, hogy külföldön is használhatod-e szolgáltatásainkat:
Ezt Saját fiókodban tudod megtenni, vagy küldd az SROA betuket SMS-ben a 1270-re!Roaming aktiválása: a Saját fiókodban tudod aktiválni a Nemzetközi Roaming szolgáltatást (ahol a külföldi internethasználattal kapcsolatos beállításokat is elvégezheted) vagy ha elküldöd egy díjmentes SMS-ben a ROA betűket a 1270-re. Ha a szolgáltatást aktiváltad, további teendőd nincs - telefonod külföldön automatikusan csatlakozni fog valamelyik helyi hálózatra. (Ha ez nem történik meg, kézi hálózatválasztásra van szükség, amelyhez mobilod használati útmutatójában találsz információt.)
Az SMS-ben történő megrendelés díja: a 1270-es számra küldött SMS belföldön díjmentes, külföldön az aktuális roaming SMS-küldés díja kerül levonásra. Javasoljuk, hogy utazás előtt, még belföldön rendeld meg a kívánt szolgáltatásokat.
forrás; link
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Sebestyen01 #13896 üzenetére
a több állományból álló t-s - olyan telefonod van, ha jól emlékszem - 4.4.4 firmware verziót nyomd fel, a re-partition legyen kipipálva, az helyre kell, hogy tegye, bármit is módosítottál, illetve bármi is módosult.
írj, ha nincs meg adott firmware, dobok hozzá letöltési linket.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Sebestyen01 #13898 üzenetére
innen gyorsan letöltheted; link
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest