- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Valaki segítsen már!
Találtam egy települt appot (én nem tettem): Bizt. ir. elv frissítése SPD_v2_1409_2_1
Ez mi?
Sehol máshol nem érzékelem, csak a telepített appok listájában. Észre se vettem volna, ha ott nem akad meg a szemem rajta.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
bobiii1991
csendes tag
Na tegnap hozzám is megérkezett a szervizes bácsi, szepen kaptam egy új telefont minden gond nélkül.
Itt korábban felmerült hogy miért f-es hátlap van a c-s telón?
Azt mondta lényegtelen.
Valamint hogy a hátlapban mi az az áramkörnek látszó valami, az sem számít semmit, valószínűleg csak egy olyan illeszkedés ahol puhábbnak kell lennie, ezért kapta azt a borítást. -
SzlobiG
félisten
válasz bobiii1991 #12653 üzenetére
Repkednek itt a csere készülékek rendesen.
-
Yager01
senior tag
mióta fent van a nyalóka használatlan a waze. Szétesik a kép, kikockáz részleteket. Sz.r
Más nem tapasztalja?
-
Sebestyen01
őstag
válasz World-Soft #12647 üzenetére
Sima folia az aljan kihagyassal a gombnak illeszkedik rendesen nem log le a szeleken! Ha talalgatni kene akkor azt mondanam gyari note4 folia!
Mas:
Akksihoz anyit hogy nalam a face nem jatszik fent van a telin de ki vagyok jelentkezve igy nem fogyaszt! Gmail, es a benti mail fiokom az pushon uzemel, sokat van wifin a jeszulek napi 6 orat minimum a tobbi 4g! -
addikt
A note 3-hoz egyszer vettem egy Spigen Neo Hybrid tokot, de azt túl bumfordinak éreztem. A Note 4-et idáig pouch neoprén tokban tartottam, de tegnap megkívántam egy gyári Samsung protective cover+-t a gyorsboltban, piros színben (hogy passzoljon a szemüveg száramhoz, az órám számlapjához, meg a mentős egyenruhához Nem bántam meg! Nagyon prémium! És nem is bumfordi. A keretet gondolom ez is karcolja majd, ahogy a pouch tok is tette, meg szerintem a legkisebb szellő is, amiben van egy minimális por, de így legalább nem látom.
+ majd lehet a gyári tokra hivatkozni karc esetén...
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
legenda
válasz migabi24 #12657 üzenetére
olyan nem lesz, másként hasznosítják.
hackeeeee; azt nem tudom pontosan, hogy a webrádió milyen szinten merít, mert nem élek vele.
2 nap készenlét és 6 óra kijelzős üzemidő alatt még sosem voltam, de ez az én használati módom.
mivel nagyon sok tényező függvénye, ezért más felhasználónál az egy nap készenlét melletti 4 óra kijelzős üzemidőre sem mondom azt, hogy kevés, mert ő annak megfelelően használja, olyan alkalmazásokkal, magasabb fényerőn...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ugye folyamatos letöltésnek minősül.. Mondjuk nem nagy minőségben hallgatok, di.fm appal, 40Kbyte/s AAC-vel, de pont jó arra a célra amire kell.
Én sem, mert simán lehet, hogy az a 4 óra mondjuk főként játékokkal jön össze, ami mondjuk intenzív hardver használat.. Vagy épp a 5-6 óra pl. böngészessel, visszavett fényerővel.. stb, stb. Eléggé összetett.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
csimpi1
tag
válasz World-Soft #12647 üzenetére
Cellect energy for life kijelzővédő fólia.
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
b.bela1
őstag
válasz bobiii1991 #12653 üzenetére
Köszönöm. Megnyugtató válasz.
Szabad fordításban:
Sz@rt sem számít.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
legenda
válasz Szpisti #12650 üzenetére
így igaz, a csupasz android nem viszonyítási alap ilyen tekintetben, mert itt sok gyártóilag integrált alkalmazás a rendszer keretén keresztül ténykedik - az ujjlenyomat-olvasó és sok más olyan, amik az említett nexus alatt nincsenek is -, pont ezért nem is feltétlenül jelent gondot.
addig nem zavar az android rendszer 14 - 15% körüli értéke, amíg a telefon akár 2 nap készenlét melletti 8 órás kijelzős használatot is tud nekem, és az android rendszer folyamata felett csak kijelző és a böngészők vannak, vagy ha sokat hívnak/telefonálok, akkor még az.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sebestyen01
őstag
Nekem volt mar 17-20% is. Jobban nem merult tole, ami szamodtevoen enni tudja az az ha a kocsiban kekfogon zenet jatszik le az autos fejegyseggel parositva de akkor sem titanic, bar ez felhasznalofuggo, nalam pl nem a hivasok vannak tulsulyban, az napi szinten nincs szerintem osszesen fel ora
-
legenda
válasz Sebestyen01 #12669 üzenetére
néha nekem is, de csak akkor, ha olyankor nézem, amikor nem ment még sokat kijelzővel a telefon a teljes feltöltés óta, vagy nem volt más jellegű komolyabb használat.
a lényeg, hogy jól bírja üzemidőben, addig tőlem a szomszéd csaj folyamatait is beteheti a listába, akár az android rendszer folyamatán keresztül is...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sebestyen01
őstag
Ha online nezek filmet vagy sorozatot akkor szokott meg egy bongeszos folyamat is beekelidni a kijelzo ala, sacc 2-3 film van az akkuban online nezesre leteszteltem mar
Szinte mar amugy a szgepet se hadznalom a firumra is errol irkalok bar irhatnek is a pennel akkor lenne ekezet[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz leslien #12674 üzenetére
nem csak ott, nekem még t-s 4.4.4 fut a telefonon.
neked ha csak lollipop esetén, akkor az a használatban bekövetkezett változás miatt lehet, vagy olyan helyzetekben nézted épp - erről is volt szó korábban -, de itt nem lehet néhány százalékos az android rendszer, ahhoz sok folyamatot kellene legyilkolni, amik javasolt/kell, hogy fussanak.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
leslien
nagyúr
hát skacok ,beneveztem 4k samsung tv -re ,qurva jó főleg a 4k videó amit a Note 4 el csinálok...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
S e t h
nagyúr
Lollipop alatt a Gsam Battery totál hektikusan működik, a Finger Security meg egyszerűen szemét.
Sajnálom, mert kedveltem mindkettőt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
baladam86
aktív tag
válasz leslien #12679 üzenetére
Nekem már az 1080p 60 fps videótól is csorog a nyálam (Note 3 óta), de el tudom képzelni a 4K videót 4K TV-n is, hogy milyen lehet. 4K TV-t már láttam, sajnos csak promóvideókkal, de az szerintem valami felskálázott anyag volt. Amikor videózok, egyelőre maradok az 1080p 60 fps-nél, a végeredmény egészen lenyűgöző, és sajnos egyelőre csak ehhez van megjelenítőm.
Egyébként az milyen "szomorú", hogy nagy felbontású, vagy magas fps-es videó nem okoz gondot a Note 4-nek, sok TV-nek meg monitornak igen :-D
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Sebestyen01
őstag
Mi a gond a fingersecel lolly alatt? Hadznalom de meg nem kaptam meg ugye a frissitest mert telekomos vagyok
-
leslien
nagyúr
belépő 4k tv t vettem meg.. ue40hu6900.. sztem van értelme mert mert nincs olyan videó amit ne enne meg azt alá írom h nincs még 4k adás sőt normális adás sincs, de van más lehetőség.. D5000 után
D betű a homlokomon.. ja 3 D nem akartam.. akinek van lehetősége az ne habozzon mert parádés..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
S e t h
nagyúr
válasz Sebestyen01 #12686 üzenetére
Beállítottam több appot is, hogy ujjnyommal lehessen csak használni, semmi reakció, nem kéri, vígan használom őket, Kitkaton nem volt vele gond.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Sebestyen01
őstag
válasz S e t h #12688 üzenetére
Hat ezt szomoruan hallom az egyik legjobb app ami kotelezo!
Leslien
Lehet le vagyok maradva tv fronton, tajekozodni kellene... bar felo hogy akkor meg megtetszik a csaladnak az meg nem jo ha 2 gyerek meg egy harmadikal a pocakban az asszony nyig hogy kell[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz leslien #12687 üzenetére
belépő 4k tv t vettem meg.. ue40hu6900.
Meg tudod osztani a TV felé a Note 4 nagy felbontású videóképét?
Ismerős 4k-s Philips-et vett (7800), azzal próbáltam, de nem engedte. A gyári videólejátszó egyszerűen kiírta, hogy nem lehetséges a kért videó tükrözése, az MXPlayer meg ugyan átküldte a TV-re, de valami nagyon lerontott minőségben. Az már csak hab a tortán, pendrive-ra mentve sem volt a TV hajlandó lejátszani.Gyakorlatilag vett egy 4K-s TV-t amivel csak 4K-s videót nem lehet lejátszani
-
leslien
nagyúr
válasz Parallaxis #12694 üzenetére
lazán áttolom 4 k videót amit a Note 4 el veszek fel és az egész család tátott szájjal csodálkozik...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ibenny
senior tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdéssel hadd forduljak hozzátok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy ha a telefonnal videót veszek fel, nagyságrendileg mekkora helyet foglal egy perc:
- Full HD videó
- Full HD videó@60
- 4k videóMost nem tudom megnézni, ezért gondoltam, hogy hozzátok fordulok.
Előre is köszönöm!
-
Risard
aktív tag
válasz baladam86 #12685 üzenetére
amennyiben túl távolról nézzük a tévé képét, akkor lényegében teljesen mindegy, hogy 4K-t, vagy Full HD-t nézünk.
65 col és 4K esetén 1,9 méter, 78 col és ugyancsak 4K esetén pedig körülbelül 2,3 méter ez a bizonyos távolság, ami mindenképpen némi gondolkodásra ösztönöz. Az viszont kétségtelen, hogy közelről nézve valami elképesztően részletgazdag vizuális élményben lehet részünk, de persze csak akkor, ha van megfelelő felbontású tartalmunk.
3d tv meg azért jobb mert erősebb mint a sima led. Nekem egy f6400 as samsungom van szintén 40 col ami eddig mindent lejátszott amit leakartam rajta persze tudtam mit töltsek! Sok sikert a tv hez de szerintem még sajna nagyon messze vagyunk tőle[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest