- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Faszaaaaa S3-ra már portolták az S5 cuccait, köztük a kamera appot, az EXTRA ENERGIATAKARÉKOS módot is... Samsung nem értem melyik világban él, hogy így szarik a vásárlóira. :/
-
laci0530
senior tag
válasz patoga #16649 üzenetére
Teljesen átlagos, napi szintű felhasználás (persze átlagban 24 óra alatt nem nyomogatom ennyit, de kíváncsi voltam, hogy mit bír a rootolt, kipucolt rendszer): fényerő kb. 60 %-on, éjszakán kívül folyamatos WCDMA/GSM adatkapcsolat, ill. délutántól estig WiFi, kb. 20 perc telefonálás, fájl letöltés (két sorozatepizód, kb. 500 mega + 2 avi film kb. 1,4 giga), kb. három és fél óra film MX Playerrel (fényerő: 11 a 15-ös skálán), Google Chrome böngészés (kb. másfél-két óra), Facebook Messenger és app folyamatosan, plusz Gmail (két levél küldve, asszemöt fogadva) és időjárás szinkron félóránként. Éjjel adatkapcsolat kilőve, csak hívásfoogadás mód, navi, gps használat (sem e-book olvasás) nem volt, Bluetooth talán két fénykép küldése még tegnap. Engem is pozitívan ért a teljesítmény, root előtt, bloatware-ekkel kb. 6 óra lehetett a maximum kijelzőidőm.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz iSonic #16655 üzenetére
"Hogy működik a Prémium Assistance szolgáltatásunk?
Futárunk az Önnel előre egyeztetett helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket.
Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Önnel előre egyeztetett helyen és napon visszaadjuk azt.
Telefonok esetén a javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosíthatunk Önnek.
Mit kell tennem, amikor a futár felkeres?
* A kölcsönkészülék minden esetben egy Galaxy Ace (GT-S5830) típusú okostelefon, függetlenül a meghibásodott készülék típusától. A hordozható számítógépek esetében nem tudunk cserekészüléket biztosítani."Most azt nem lehet kizárni, hogy a telemax nem akarja ezt betartani, de ez a Samsung hivatalos szolgáltatása.
-
iSonic
addikt
válasz Varszegig #16658 üzenetére
Na akkor elmondom, hogy ez a sablon, ami a honlapon van. Ezért mondtam, hogy nálam már járt Ace, meg Galaxy S Advance is. Plusz kétszer nem tudtak adni cseretelefont, mondván már megszűnt ez náluk. Az, hogy a Samsung mit szab meg az oké, de ezzel szemben a TMX, meg teljesen más állásponton van. Samsung ügyfélszolgálat mindig készséges és rendes ellenben a Teleshit-en ülő diszpécser egy közröhej.
-
szka92
tag
Visszatérve az autóstöltőre, azt nyilatkozta a samsungos munkatárs, hogy az 1A-s töltő/töltés konkrétan hazavágja az aksit, mert lassan tölt, és kevés a töltés..ergó csak kárt tehetek vele...most vehetek egy 2Amperosat
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz iSonic #16648 üzenetére
azért kell szervízbe vinniük,mert gondolom olyan helyen szerelik,ahol nincs por. ha már IP-védelme van.
ja,és az s5-öt nem lehet szétcsavarozni,hanem a kijelzőt kell melegítéssel először leválasztani,aztán alatta van a hardver. így elég fura lenne,ha hajszárítóval kezdené el a háznál szerelni...én azért is kerülöm az s5-öt,mert a könnyen kopós ronda krómozott keretet nem cserélik gariban beégett kijelzővel együtt,így gyakorlatilag sehogy,mert úgyis rádkenik majd,hogy nem ők tehetnek róla,hogy lekopott.
az ip-védelem meg nem érdekel...ezért veszek inkább note3-at na meg mert sokkal jobban is néz ki. -
Viktor18
tag
válasz Locutus #16637 üzenetére
Használtam. Nem melegedett tőle, viszont lassan tölt, a 2.0-ás csatinak köszönhetően. Lényegében ugyan olyan, mintha 1A-s töltővel töltenéd. Ami zavart benne, az az, hogy a vevőegység kicsit kinyomta a hátlapot. Így fura volt kézben tartani, meg hülyén is nézett ki. Biztos van több féle, nekem kb. a fél aksit fedte le. Az hogy eredetit veszel ronda hátlappal, vagy csájnízosat az alap hátlap megtartásával, ez a Te döntésed. Csúnya hátlap pukli nélkül, vagy az alap hátlap puklival. Nem nagy, de észre lehet venni. És érzed is használat közben.
-
banhammer
veterán
válasz vrgkrisztian #16672 üzenetére
Az lesz a cumi ha a Note 4 is IP-vedelemmel jon ki.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
iSonic
addikt
Jó ezt én is tudom csak jó poénkodni az ilyen hülyeségeken, amit az ügyfélszolgálat kitalál. Engem valahogy nem vonz ez az IP védelem. Idáig sem fürdettem a telefonom most sem fogom.
-
handrash
őstag
válasz apaszka #16671 üzenetére
Ezt is végigolvastam. Ebben sincs szó az autó adapter terhelhetőségének az akku élettartamára gyakorolt hatásáról.
Nem véletlenül írtam adaptert és nem töltőt. Ugyanis ezek és a hálózati társaik is csak feszültség átalakítók. 12V- ról 5 Voltra illetve 230V váltóáramról 5V egyenáramra alakítanak át. Nem töltök, csak tápegységek. Ugyanis a töltő a telefonunkba van beépítve!Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
PeLa87
aktív tag
válasz Parallaxis #16667 üzenetére
Én ameddig 1A-os töltővel töltöttem 3/4 nap alatt lemerült... Ahogy visszatértem a 2A-os gyárihoz 1,5 napot kibír.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
törölt tag
Akkor nyáron lepattanhat a kijelző?
-
apaszka
veterán
[link]
Bocs az offért!Székesfehérvári turista segítség!
Már a második appunk.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Ck.
addikt
100%-ig biztosak vagytok benne, h a Nova alatt nem megy a TW a memóriában?
-
Markizmark
addikt
Clean masterrel meg lehet nézni mi van éppen a RAM-ban.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Ck.
addikt
válasz apaszka #16691 üzenetére
Én tudom, hogy az egész rendszer GUI-ja a TW, csak páran erősködtek azon még korábban, hogy a Nova az egy olyan spéci launcher, ami mélyen beleépül a rendszerbe (ezt még mindig nem értem mit jelent, mitől mélyebb, mint bármelyik más) és ha az fut, akkor a TW launcher-t is kilövi teljesen. Holott nekem is az a meglátásom, gondolatom, hogy mivel a TW maga az egész rendszer grafikus felülete, így nem hinném, hogy bármi is kilőné, inkább úgy képzelném el, mint egy "bumpert", ami attól hogy kívülről rózsaszín (Nova), attól még a telefon eredeti színe (TW) ugyanolyan marad, kiírthatatlanul. Nem?
Azért kérdezem csak ennyire elmélyedve, mert nem akarok 3rd party-t használni, ha emelett ott marad a gyári is, az csak felesleges erőforrás pazarlás lenne.Sajna a Clean Master nem mutatja a TW-t egyáltalán amikor használatban van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azért nem mutatja, mert nem megy. Amikor kiválasztod a Nova - t mint alapértelmezett launchert, utána a gyári launchernek nyomsz egy clear data ill clear case-t, az visszaall mintha soha nemhhasználtadvvoln. Ha mmég egy kenyszerleallitast is csinálsz, olyan mintha soha nem is futott volna. Így csak a Nova fogyaszt.
My name is Bond, James... Dean.
-
apaszka
veterán
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
banhammer
veterán
-
törölt tag
Ilyet nem írtunk. a MW Launchert-t mondják, hogy mélyebben beépül, de az is hülyeség. Van a MW és van annak a Launchere, ami egy hulladék. Ezt cseréled le Novával. A Launcher nincs beleépülve sehova. Abba kéne belegondolni, hogyha a rendszer szerves része lenne, és nyomunk neki egy leállítást, miért nem omlik össze semmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest