- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaviD202
aktív tag
Ezt fel lehet tenni gyári XEH telefonra KNOX 0x1 nélkül? NE4
Ha igen milyen következmények lesznek? CSC másnak tűnik, ebből lehet valami probléma? -
Parallaxis
addikt
válasz DaviD202 #17602 üzenetére
Ezt semmiképpen ne rakd fel, mert ez a 16 GB-os verzióé, szép kis tégla lesz a készülékedből.
Amit felrakhatsz, az a független nemzetközi változata: [link]
Ha a felrakás után nem csinálsz factory resetet, akkor egy köztes állapotban marad a CSC-d, ha később telepítesz egy XEH-es romot, akkor visszaáll, mintha mi sem történt volna.
DE arra vigyázz, hogyha resetelsz, akkor a CSC átáll a XSP-re és onnan már nem valószínű, hogy root nélkül vissza tudod hozni XEH-re. -
Ck.
addikt
Köszönöm h észhez térítettetek.
-
fps8
senior tag
Kiakadok ettől az MTP protokolltól. Sehogyan sem megy...
"War... war never changes"
-
apaszka
veterán
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Ck.
addikt
Nektek is összeomlott a Nova nemrég?
frissített egyet és most amikor vettem elő a Nótát, a jó öreg TW fogadott. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Napokban jött a maps-hoz frissítés és ma kellett vele navigálnom több órán keresztül. Ami baj az hogy legalább 5 alkalommal omlott össze az app. Ez azt jelenti hogy navigálas közben jön egy hibaüzenet és be is zár azonnal. Nagyon zavaró.
Másnál is van ilyen baj?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
apaszka
veterán
Én ezt használom. Nem omlott össze soha.
Igaz,hogy a gyári navi sem.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Anulu79
addikt
válasz vrgkrisztian #17572 üzenetére
A csalódást nagyjából arra értem, hogy sokszor cefet lassú számomra mire egy kép után újra tudok egy másikat készíteni. Ráadásul az sem szimpatikus számomra, hogy van ez a "Feldolgozás folyamatban" rész sok fotó után. A képek minőségével semmi bajom.
-
DaviD202
aktív tag
válasz Parallaxis #17603 üzenetére
Köszi az infót, ha a CSC megváltozik az lehet garanciális probléma? Van valakinek tapasztalata ebből?
Én úgy tudom a szerviz a KNOX-ot nézi mert az mutatja, hogy volt-e 'piszkálva' a telefon.
Nagyon jókat olvasok az újabb gyári romokról xda-n. -
DaviD202
aktív tag
válasz Hauptmann #17617 üzenetére
Nekem az elalvás utáni kilövésre a GPS Status adott megoldást.
Feltelepíted, Settings-> Background behavior -> Use GPS when screen is offEndomondoval használom és amíg ezt nem kapcsoltam be, állandóan lelőtte az alkalmazást/eldobta a pozíciót.
Így kicsit többet kajál, de legalább működik[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Urak, a gyári böngészőben hogy lehet új oldalt háttérben megnyitni?
-
b.bela1
őstag
válasz Parallaxis #17603 üzenetére
Tehát ha felrakok bármilyen régiókódos romot, és utána nem csinálok gyári visszaállítást, akkor két kódon marad, és az a eredeti visszarakását követően, beáll a honosra?
Knox sértetlen marad?[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Anulu79
addikt
-
b.bela1
őstag
válasz Parallaxis #17629 üzenetére
Ok. Köszi. Baltic kódos a telóm, teszek rá telenoros magyart.
Azon kívül, hogy telenoros vagyok, nem tudom miért...
Talán optimálisabb.?[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
DaviD202
aktív tag
válasz Parallaxis #17629 üzenetére
Azt írják ha 16GB-os ROM-ot akarsz flashelni akkor EXT4 erroral kidob az odin és el sem kezdi. De azért nem érdemes kipróbálni
A GPS status pedig magától elindul nekem ha elkezd műholdat keresni. Free verzió.
Telefon újraindítás után 1X azért el kell indítani, de ha nincs használatban nem fogyaszt akksit. -
Hauptmann
addikt
válasz DaviD202 #17633 üzenetére
Sajnos nem jó, ha nem trükközök az S View Cover-el, ugyanúgy kilövődik a Waze. A magyar fórumon írták, hogy a sok buta amerikai sírt, hogy sokat fogyaszt a háttérben, ezért lett így megcsinálva.
De a GPS program tetszik, marad, sőt, lehet, hogy megveszem a fizetős változatot.
-
Ck.
addikt
válasz #24536576 #17635 üzenetére
És ha a mobilhalozat térereje van a legelső helyen, akkor az azt jelenti, hogy az a legnagyobb fogyasztó? A csík csupa tarka, szürke, zöld, kék. Ezek mit jelentenek?
A szobában állandóan 1-esen van, városban max 3 a jelerősség.
Vszinu emiatt bír az enyém csak 1 napot, míg nektek 2-t simán?Hauptmann:
A sygiccel többet érsz, a waze térképes adatbázisa nulla.
Londonból Szegedre nem talált egy útvonalat sem. Besz.ptam volna ha azzal akartam volna hazajönni.[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
A térerő zöld csíkjában a különböző színek a jel erősségét mutatják, ha zöld, akkor jó, ha halványabb, akkor ott nem volt valami jó a térerő.
A Waze-nek a dugóelkerülő része, ami nagyon jó, ezzel semelyik másik program nem versenyezhet. A térképeket meg maguk a felhasználók gyártják.
-
Ck.
addikt
válasz Hauptmann #17639 üzenetére
"A térképeket meg maguk a felhasználók gyártják"
Na ez a bajom. Amerre én járok, arra megbízható térkép kell, rengeteget megyek külföldön és a Waze-ra ilyenkor nem szamithatok, többször is megszivtam már vele. De persze itthon arra amire írtad, városon belül valóban teszi a dolgát.
-
Arolotifar
őstag
Sokat járok autóval az országban és mindig Waze-t használok. Szóval nem csak városon belül veszem hasznát. Ha határon túl megyek, akkor offline navit használok.
A Waze-t nem arra találták ki, hogy országhatáron túl tervezz vele, emiatt felesleges leszólnod. Neked nem vált be, ez oké, de nem kell ezen lovagolni"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
b.bela1
őstag
Szerintem ezek "egynapos" telók. Rendes használat mellet kizárt, hogy kettőt elmegy. Lehet tiltogatni, variálni ezt-azt, de akkor meg nem stabil. De most őszintén! Kit érdekel, hogy éjjel tölteni kell. Én nem lennék boldogabb akkor sem, ha két hétig bírná.
-
Ck.
addikt
válasz Arolotifar #17641 üzenetére
Ki lovagol rajta?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz b.bela1 #17642 üzenetére
+1
Én sem értettem soha, hogy miért is nem lehet éjszakára töltőre rakni, aztán reggel 100-ról indítani a napot, amikor a felhasználási szokások indokolják. De tényleg. Miért?
Nálam mondjuk így sem mindig bírja ki, van, hogy használat közben este etetni kell még, ez relatíve bosszantó, de a tizenX óra készenlét 4,5 óra nettó kijelzővel általában elég.Non omnis moriar.
-
b.bela1
őstag
válasz Arolotifar #17645 üzenetére
Próbálj ki egy nőt...
-
Anulu79
addikt
A Tripadvisor és a Flipboard itthon ér valamit angol nyelvtudás nélkül? Meg úgy alapban.
-
PeLa87
aktív tag
Halihó!
Holnap utazom külföldre. Ha a GPS-t bekapcsolva hagyom, akkor generál valamilyen adatforgalmat? Mármint úgy értem, hogy internet forgalmat. TELENOR-os vagyok.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest