- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz Rakeem #13099 üzenetére
Jogos a "lélektani határ".
Azért remélem, jót is fogsz írni a Note-ról. Bár ha csak rosszat akarnál írni, az elég rövid kis iromány lenne.
Ha nem volt rózsaszín lebegés, akkor nem voltál szerelmes. Abban az esetben ugyanis agyad csá, semmi nem érdekel, a célszemély tökéletes, és aki bármi mást mond, az hülye. Pont. Ez úgy 2-3 hónapig tart, aztán lehet ismerkedni. Én is kekecelős full racinoalista jószág vagyok, de amikor az ember szerelmes, annak az állapotnak semmi köze a józan észhez. Ez így működik.
-
banhammer
veterán
válasz #24536576 #13100 üzenetére
En meg 2 ezerert vettem kamu Neo Hybrid tokot.
Kamu Spigen Galaxy Note 3 Case Bounce tokot kb. 400 Ft-ert Kinabol rendeltem.
Meg jon egy Spigen Slim Armor tok kb. 700 Ft-ert.
Ennyit nekem megernek.ezek a tokok, tobbet nem.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Rakeem
aktív tag
válasz iSonic #13101 üzenetére
Nem garantálom hogy még ebben a hónapban elkészülök vele. Az a baj, hogy sok minden terén még túl nagy az indulat bennem. A fortyogó düh pedig, mint tudjuk, nem vezet semmi jóra.
Vannak dolgok amikre egyik nap még hajtépéssel reagálok, másnap meg le sem &@#&ROM, harmad nap pedig megint bosszant.
Ülepednie kell az első 2 hetes élménynek és 2 hetet még rászámolni, hogy biztos úgy gondolom-e vagy csak hirtelen felindultságomban éreztem/gondoltam dolgokat.
Annak idején S2-nél is sok minden kavargott bennem, csak akkor még nagy volt a Samsung Prémium LifeStyle érzés és nem fájtak annyira dolgok.Kb mint a szüzesség elvesztése. Az első húúú de jó meg minden. Csinálod egy darabig, aztán tapasztaltabban visszagondolva már nem is volt az olyan jó... Az idő megszépíti, a tapasztalat pedig megmosolyogtatóvá teszi az emléket.
-
Hauptmann
addikt
válasz kosturica #12870 üzenetére
Arra készülj fel, hogy a sarkoknál egy picit meg fogja fogni a ruha. Nekem pl. a hajlat tetején már sötétebb egy kicsit a kabáttól.
Remélem, eredetit kapsz Angliából, Memmaao futott bele egy eredetinek árult (az ára is ezt tükrözte), de amúgy kamu mustársárga S View-ba.
@13101 iSonic Na, és a Te oldalad mikor frissül? Igencsak várom.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz aggleány #13104 üzenetére
Nem szerkeszt gombozok mert ez más téma...
Nézd nálam valahogy mindig fordítva jött ez a dolog. Mindig fullon racionálisan álltam hozzá minden nőhöz.
Nekem kell 2-3 hónap mire a szerelem érzése kialakul. Addig pedig bőven tudok "kritikuskodni" magamban a másikkal szemben.
Persze volt is ebből pár pofára esés. Elküldtem a leányzót a búsba, mondván nem tudnám megszeretni, aztán 2 hét múlva meg majd megdöglöttem annyira tepertem hogy visszakönyörögjem magam mellé.És mint említettem a mostani párommal is ilyen voltam. Most meg már 8 éve együtt élünk, és 9 éve töretlenül egy kapcsolat részesei vagyunk.
Persze miután belezúgtam volt rózsaszín mézes mázas köd. Nem is akár milyen. Szó szerint semmire nem emlékszem a kapcsolatunk 3. vagy 4. hónapjától úgy a 9.-ig. Csak arra hogy 20 centivel a föld felett lebegek, minden szép minden jó. Egy boldogsággal kibélelt gömb belsejében voltam, a külvilág és az események pedig homályosan és halk foszlányokban tudtak csak rögzülni az emlékeimben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudtam, hogy ilyen lelkizős dolgok is vannak itt. Persze nem akarok senkinek se beszólni, meg kritizálni a fórumot, de ez a kibe, hogy szeretünk bele dolog egy Note3 topicban... Nem mindennapi.
-
aggleány
addikt
-
Rakeem
aktív tag
válasz #24536576 #13110 üzenetére
Mivel a ROMolásról nem nagyon lehet még beszélgetni, ezért alapvetően elég tág határok között tudunk mozogni.
Főleg, hogy egy nagyon lelkes és barátságos kis családias csapat verődött itt össze. (Szerintem.)
Bár én hónapokig csak olvasni jártam ide, mert nem volt Note3-am, szinte minden oszlopos tagra úgy tekintek mintha már 1000+1 hszt váltottunk volna.Szóval mivel a tokokról, meg fóliákról lehet a legtöbbet beszélgetni (meg néha MHL kábelekről meg dokkolókról), nem baj ha néha kicsapongunk. Ezzel is csak épül a közösségünk. Legalábbis én asztat szeretném hinni.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz Rakeem #13109 üzenetére
Jó neked, hogy fordítva jön. Én meglátom az illetőt, aztán annyi. Onnantól agymentes vagyok. Aztán amikor felszáll a köd, rájövök, hogy ez nem jó, és akkor annyi a dolognak.
Jó neked, hogy összejött a dolog, és minden jó azóta is. Kicsit irigykedek, de nem rosszindulatúan, hanem inkább olyan "énisénis" módra.
-
aggleány
addikt
válasz #24536576 #13110 üzenetére
Ha jártál volna annak idején az Xperia X10 Mini topikban (meg pár más helyen), láthattál volna érdekességeket. Ez még semmi, és ahogy Rakeem is írta, elég barátságos kis csapat van itt.
Anno az egyik topikban (már nem tudom, merre volt) az egyik srác olyan alkalmazást keresett, ami reggel megfőzi a kávét, estére a vacsit, és éjjel melegíti az ágyat. Ajánlottuk neki a barátnő 1.0 alkalmazást. Azt mondta, hogy olyan már volt, de nem látta el tökéletesen a funkcióját. Kb. 4-5 oldal off-topik hozzászólás lett a vége, jöttek a mindenféle ötletek, természetesen azzal a felkiáltással, hogy nehogy tovább fejlesszen feleség 1.0-ra, mert abból factory reset lesz, és lehet újratelepíteni mindent, ami elég macerás dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz aggleány #13114 üzenetére
-Hajnali ötkor sikerült feldobnod a napom.
Ejj a nők, nélkülük mire lennénk ebben a világban.
Az enyém már 1.01-es patchet kapott...de tegnap túl sokat dolgozott, így most otthon van deep sleepben
Na de nem szappanoperálok itt továbbRakeem:
-Ha írsz majd a Nótáról, ott majd azért ne hasonlítsd nőhöz[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
mimis
tag
válasz aggleány #13114 üzenetére
Én már upgrade-eltem feleseg 1.0-ra, ne olyan rossz az. Sőt, már készítettem vele két minialkalmazást is...
(mondjuk downgrade-elni nehézkes, ugorhat a garancia, és mindenképpen be kell szerezni egy drága ügyvéd alkalmazást is hozzá, nehogy sok adatvesztésed legyen)[ Szerkesztve ]
-
kissd01
tag
Sziasztok!
Tegnap én is egy Nóta 3 tulaj lettem! Fantasztikus ez a teló! Eddig az összes S-szériás telefont megvettem, de azt hiszem ezentúl a Note-széria lesz a favorit. A méretet egy kicsit még szoknom kell mert tényleg gigászi ez a telefon! (S4-után) Viszont teljesen más élmény ezen böngészni, képeket nézni , játszani. A S-pen funkciók is tudnak hasznosak lenni. Biztos lesz egy pár kérdésem hozzátok ha nem probléma!
Elöljáróban itt az első kettő:
- Ha nem a saját gyári töltőjét használom, hanem egy pl: S3-as gyári töltőt használok mert barátnőmnél csak olyan van akkor mennyivel tovább tölt róla a telefon?-Milyen kijelzővédő fóliát ajánlotok hozzá ami elég jól véd ,de mégsem zavaró a kijelzőn? ( nem túl vastag, nem matt )
Előre is köszönöm a válszokat!
-
Peterson_
addikt
válasz kissd01 #13122 üzenetére
Szia!
Gratula a Nótához
A gyári töltő 2A-s, gondolom az SIII-é ennél kisebb lehet, de ha meglesed, hogy hány amperes, akkor könnyen meg tudod saccolni, hogy mennyi idő alatt fogja felnyomni az akkut.
Én jelenleg 1A-s töltőt használok, ezzel legalább két és fél óra míg teljesen feltölt olyan 10%-ról(kb).Fóliával kapcsolatosan lesd meg kérlek a témaösszefoglalót, abban is kell lennie, de keresőbe beírod itt, akkor rengeteg ezzel kapcsolatos hozzászólás született pl az elmúlt napokban is.
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
bbubby00
őstag
válasz aggleány #13113 üzenetére
Engem mindig is hulyenek neztek hogy "szerelem elso latasra" dolog letezik. Pedig szerintem is igy van. Ha megismerkedem az illetovel akkor egybol tudom higy o kell-e nekem vagy sem. Aztan majd az ido mulasaval kiderul, hogy mennyire voltak jok az osztoneim
A note szerianal is ez volt. Meglattam, nyomkodtam, beleszerettem. Azota elvalaszthatatlan part alkotunk. A bnom szokta is mondani hogy jobbam szereted a telefonodat mint engem . Megjegyeznem, egyiket sem szivesen adom mas kezei koze, jobbszeretem en nyomkodni[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
banhammer
veterán
A fólia téma tényleg ki lett maxolva.
Kinek mi az elvárása a fóliával kapcsolatban, nekem most matt van a telefonon és (szerintem) sokkal jobb, mert nem kell szemeznem az ujj, fül lenyomatokkal.
A toll picit (ici-picit) nehezebben siklik a matt fólia miatt, de megszokható.
Kínából (eBay, AliExpress, iProMarket, DealXtreme) pár száz forintokért tudsz rendelni fóliát, tokot, stbt csak
eltart egy ideig mire ideér a postával, csak azt figyeld, hogy ingyenes legyen a küldés.Én pl.: kb. 400 Ft-ért rendeltem S-Line szilikon tokot (itt boltban kb. 2000-2500 Ft), fóliákat kb. 400-500 Ft-ért (itt bőven 1500 Ft felett van az áruk).
Az üveggel az a baj, hogy kijelző csere esetén ugrik az üveg a levesbe.
Szilikon tok esetén már nem biztos, hogy belefér a tokba a telefon.
Üveget kb. 1400 Ft-ért tudsz rendelni.A töltő teljesen mindegy ha a gyári töltőről töltöd akkor kb. kettő, kettő és fél óra alatt tölti fel, USB-ről, egyébb töltőkkel (pl.: Samsung Galaxy SIII Mini) töltve kb. 6 óra.
Az USB-nél teljesen mindegy, hogy USB 2.0 vagy 3.0.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Parallaxis
addikt
válasz banhammer #13126 üzenetére
nekem most matt van a telefonon és (szerintem) sokkal jobb, mert nem kell szemeznem az ujj, fül lenyomatokkal.
Oleofób bevonatot tartalmazó üvegnél szintén nem látszanak ezek, ellenben a kijelző hibátlanul látszik, nem egy mosott akárminek, mint a matt fóliánál
Az üveggel az a baj, hogy kijelző csere esetén ugrik az üveg a levesbe.
- A legtöbb üveg leszedhető és átrakható
- inkább vesztek 1-2 évente 2-3 eFt-ot, minthogy elrontsam a kijelző látványát és gyengítsem az s-pen használati élményét -
kissd01
tag
Peterson_
Hauptmann
banhammer
Köszönöm a válaszokat!
Bocs, valóban nem olvastam vissza a fólia témáról. Pedig egy hónapja folyamatosan olvasom a fórumot.De az elmúlt 2 nap az előző telefon eladásával és a Nóta beszerzéséről szólt!
Valószínű az üveg mellett teszem le a voksom. Meg egyenlőre egy S-line tok jó lesz rá. Kicsit megnyugodtam, hogy viszonylag jól tölt a régi fajta töltővel is. Így nem kell vennem még egyet az asszonykámhoz.
-
Gaben06
tag
Sziasztok.
Most már Én is Galaxy Note 3 tulaj lettem.
S4-ről váltottam. Nem is tudom eddig miért nem tettem meg. Húztam az S5 megjelenéséig. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Szuper telefon. -
Viktor18
tag
Én ilyet rendeltem. 2 darabot, biztos ami biztos. 0.4mm vastag, 9H. Ha egyszer odáig fajulna a dolog, hogy kijelzőcsere, akkor csak leszeded, rányomod a védőfóliára, majd ha újra kell, akkor lehúzod és visszaragasztod. 4x szedtem vissza tegnap és így is rendesen ráragadt. Por és bubimentes. Nem fedi le teljesen, alig van pár mm ami kilóg, de nem zavaró. Vastagságra meg hát kinek mi a zavaró. A keret fölé nyúlik picit, de ha pont pofára esik a teló, legalább a keret sem fog megsérülni. Nem szilánkosra törik, hanem pókhálósodik, így taperolásnál nem vágja a kezed.
qpakcovboy: Bocsi, hogy belemagyarázok, de igen. Érezhető a hardveres különbség használat közben. (Tapasztalat) Régebbi telefont nem tudnék már megszokni a "lassabb" működésük miatt.
-
Gaben06
tag
válasz qpakcovboy #13130 üzenetére
Hali. Véleményem szerint minden tekintetben jobb mint az S4. Gyorsaságban igen, érezhető. Számomra tökéletes képeket csinál. Kicsit tartottam a nagy méretétől, de hamar megszoktam. Sokkal jobb. Amin nagyon meglepődtem az az akksi. Simán elmegy másfél akár kettő napig.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz qpakcovboy #13130 üzenetére
A Note 3 majd 2x erősebb vas, mint az S4, persze, hogy érezhető a különbség
A kamera meg nagyjából ugyanaz a kettőnél. -
cbrfireblade
aktív tag
válasz cbrfireblade #13023 üzenetére
Ma személyesen meg akartam nézni, kézbe fogni egy Note3-t, hogy milyen is.... de nem volt csak Note 2.
Mennyivel nagyobb a Note 3? Kb akkora? -
banhammer
veterán
válasz cbrfireblade #13137 üzenetére
A nagyobb T-Mobile üzletekben általában szokott lenni bemutató darab vagy egy műanyag demo készülék.
A Note II-nél kicsivel nagyobb (és jóval szebb).\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
cbrfireblade
aktív tag
-
hanti
senior tag
válasz cbrfireblade #13141 üzenetére
Note 3: 151,2 mm * 79,2 mm * 8,3 mm és 168 g.
Note 2:151,1 x 80,5 x 9.4 milliméter,súlya pedig 183gTehát a három a kisebb és könnyebb és ez érezhető a fogásán is!
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Anno kérdeztem Tőletek srácok, hogy mennyire acélos a Note 3 akksi szempontjából, mert az enyém egyelőre nem az... na most, hogy már túl van néhány töltésen nagyon meg vagyok vele elégedve. Most már hozza a Lumia 1520 szintjét.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Gascoigne74
csendes tag
Olyan problémám van a gépelésnél, hogy ha hosszan nyomok az adott betűre, hogy kiválasszam a nekem tetsző ékezetet, akkor ott marad az ékezetes betűcsoport, és nem tűnik el magátol ahogy eddig miután elengedtem a kijelzőt. Lehet ezt valahol állítani, vagy ez egy hiba? Elég idegesítő.
-
banhammer
veterán
válasz Gascoigne74 #13147 üzenetére
Probaltad mar ujrainditani a telefont?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest