- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Azt megtudja valaki mondani, hogy a torrent miért nem műkődik a telón? Aztat mondja hogy a file nem nyotható pedig korrábban működött
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!!Valaki segítene nekem abban ,hogy ha már nem kezeli az sd kártyát a teló akkor hogyan tudnám legalább átmásolni a memoriába letöltött dolgokat??Az astroval nem sikerül!! Akkor kb minek is benne az sd kártya???Ha nem tudok rá menteni meg rá se másolni??
-
Parallaxis
addikt
válasz kkp900 #13554 üzenetére
A gyári fájlmanagerrel tudsz másolni az SD-re.
Egyébként kezeli a kártyát a rendszer, csak a fejlesztők zömében még nem javították az alkalmazásaikat, mert jó darabig csak a Note 3 volt az egyetlen KitKat-el működő készülék, amiben volt SD kártya, a fejlesztők meg nem éppen ezt a modellt használják.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Üdv Mindenkinek,
Ezennel csatlakoznék a klubhoz. Néhány éves droidozás, majd 2 év almázás, fél év wp-zés után vmi innovációra vágytam, se az iOS, se a WP nem mutatott már olyat, ami régen feléjük billentette egyértelműen a mérleget. i5 és Lumia 920 után mondom, hogy hát ez a gép vmi csúcs, fényévekkel jár a többiek előtt az ötletes funkciókkal. A színek meg szinte lemásznak a kijelzőről.
Remélem ez a droid már nem az a droid, ami annak idején a gyömbér és a fagyi volt és jóban leszünk a kis zöld barátunkkal.Rögtön egy kérdés:
Be lehet-e vhogy állítani, akár gyárilag, akár vmi jóféle főzelékkel, hogy az Air Gesture-ral lehessen görgetni, stb. a böngészőben? -
Bagoly81
aktív tag
én fogtam egy pengét ( szikét, tudjátok amivel lehet dobozokat bontani vaslap az egész, szoval én azt felragasztottam a hátlapjára belülre és egy mágnest a kocsi müszerfaljára, igy odafogja a mágnes nem esik le, semmit nem folyásol be a mágnes évek óta használom így. több tucat telefonra ragasztottam már.
szóval kis vaslap hátlap belsejére( aksival egy vonalba), mágnes a kocsi műszerfalára és kész boldogság
ui: van nfc-s cuccom is azt sem bántja
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
"Néhány tény a KNOX-ra vonatkozóan:
.................3. Ha nem hitelesített vagy módosított elemeket telepítünk, a KNOX szintén 0x1-re vált."
Ez konkrétan mire gondol? Van néhány saját APK-m, amit szeretnék rátenni a telefonra, ezzel is ugorhat a KNOX? Vagy ez csak kimondottan "romolás"-ra vonatkozik?
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
általában minden ami a root-hoz kapcsolódik az ugrasztja a Knox-ot, vagyis ha custom rom-ot teszel, ha downgradelsz, illetve amiket az első hsz-be leírtam.. és nem szabad viccelődni a Knox-al, mert minden szervizes megnézi, hogy a flag 0x0 vagy 0x1-en áll e, és ha esetleg az utóbbi érvényesül akkor elállnak a javítástól és a garanciától is..
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Szolgáltatóknál (leginkább vodafone érdekelne) lockoltak a készülékek, vagy függetlenek?
Garanciavesztés nélkül rootolható a készülék?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
banhammer
veterán
Az IPON-ban leesett a Note 3 ára kb. 176 ezer Ft-ra.
Kicsit drága a telefon, de általában mindig kapható és gyári garanciás.
Megrendeli az ember és másnap már át is veheti.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Van valami autós tartó ami használható a flip tockal is használható, ha hátra hajtom a tok elejét? Illetve jelentkezett egy olyan problémám, hogy ha snote-ba írok valamit, de törlök egy betűt akkor a szó többi betűjét kurzor után rakja és nem engedi kitörölni. Ez mitől lehet?
-
Hauptmann
addikt
Írja is a legyezéses görgetésnél, hogy a gyári email kliensél használható a szövegtörzsben.
hito,
Van értelme a QX10-nek? Az árából egy komolyabb kompakt is kijön.
Fradipumpa,
Az ECS-K200BEG gyári tartóba belefér S View-val együtt, valamint a héten linkeltem a gyorsbolt összeállítását a szellőzőrácsos variációra. Egy másik fórumtárs meg linkelt egy gyári tartó másolatot az ebay-ről fillérekért.
-
berigazek
őstag
,,KNOX fully deleted"..az új ROM-omban
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
kiskornel
addikt
-
PeLa87
aktív tag
Friss információk kerültek ki a legújabb 4.4.3-as Android verzióról, amik szerint inkább csak javítások lesznek benne. Semmi olyan nem változik tehát, ami szembetűnő lenne.
A javítások között szerepel például több kamera bug, adatkapcsolati hibák, illetve a nem fogadott hívások jelzőledjének hibája.
Teljes lista angolul:
Frequent data connection dropout fix
mm-qcamera-daemon crash and optimization fixes
Camera focus in regular and HDR modes fixes
Power Manager display wakelock fix
Multiple Bluetooth fixes
Fix for a random reboot
App shortcuts sometimes got removed from launcher after update
USB debugging security fix
App shortcuts security fix
Wi-Fi auto-connect fix
Other camera fixes
MMS, Email/Exchange, Calendar, People/Dialer/Contacts, DSP, IPv6, VPN fixes
Stuck in activation screen fix
Missed call LED fix
Subtitle fixes
Data usage graph fix
Internet telephony fix
FCC compliance fix
Miscellaneous fixesMegbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
berigazek
őstag
Version: Android 4.3, changelist: 1973843, build date: Fri, 21 Mar 2014 08:27:11 +0000
3. PDA: N9002ZNUDNC1, CSC: N9002CHUDNC1, MODEM: N9002ZNUDNC1
4. PDA ZNUDNC1 Deodex, zipaligned, rooted
5. Stock kernel ZNUDNC1
6. Added init.d support without the need of a kernel that supports init.d
7. SuperSU.apk (and binary su) 1.94
8. Black status bar - 100 % (default). In SVAROMSettings adds the ability to select and installation on the fly colors and transparency of the statusbar
9. Updated screenshots
10. Samsung Knox fully deleted
11. Battery with a percentage of the charge and the charging animation (default circle battery - green donut)
12. Disabled scrolling cache
13. Lock screen by double tap on statusbar
14. In statusbar, instead of the "Lock" icon-button, now clock-button (only minutes part), and when you click on them - the screen is locked. Long tap on the button opens the power menu
15. In the pulldown is added button Home
16. 25% transparency in the pulldown (almost black - the minimum transparency)
17. Number of visible switches curtain increased to 6
18. Close the active application by long pressing the Menu button
19. Keyboard ported from the Galaxy Note 3 SM-N9005
20. Added mod install drain Chinese native keyboard (SamsungChineseIME)
21. Full name date of blocking (only in Russian locale)
22. In the Russian weather widget displays the full date and time
23. Changed translation in some places (only in Russian locale)
24. 25% transparency background folders SecLauncher4
25. Fixed the status of the phone: Status of the device in the Settings/Device Info/Status/Device Status - set to "officially" instead of "special"
26. Search contacts in a T9 dialer in the current locale
27. Full localization for all languages
28. Google applications are built by default
29. Removal of all Chinese applications
30. Substituted S-Voice_Android_phone_H.apk of Note 3 SM-N9005
31. Added mod support for OpenVPN
32. Expanded reboot menu (Reboot, Hot reboot, Recovery, Download)
33. SVA ROM Settings 7.5 (SVASettings) (see screenshots)
34. Added the Enter key in messages
35. Removed limit on the 5 numbers - one contact can be connected 99 numbers
36. Contact Name in two lines for incoming calls
37. In phone settings added "Phone Number Locator"
38. In phone setting (advanced) added settings "Caller Id"
39. Added the ability to record conversations on extSdCard
40. Added ability to hide the indicator conversation recording
41. Removed coloured stripes in the dialer application when you call
42. Added menu "Exit" in the stock browser
43. Added menu on/off camera sounds
44. Desktop view by default in stock browser
45. Added button to call in the call log
46. SMS and MMS are removed from the call log
47. Disabled auto convert SMS to MMS
48. Increased the number of recipients per 1 SMS to 200
49. Increased the size of Sending SMS to 1MB
50. Increased (to infinity ) the number of SMS/MMS allowed per hour
51. All restrictions on SMS and MMS
52. Actual tweak Hosts - block ads on the Internet
53. Tweak DNS, GPS
54. Mod - Weather Widgets ( Chinese , stock )
55. Mod - DioDict3 ( dictionary for china )
56. Mod - Russian operators SIM-logo replacement
57. Mod - SecLauncher4 4x5 grid, 5x6 apps, 3x4 widgets
58. CallerID fix - universal
59. ...,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
sztrogoff19
tag
Üdv mindenkinek,
A napokban frissítettem a Nótahármas készülékemet 4.4.2-re és az alábbiakat tapasztaltam:
- A gyári ébresztő vagy ébreszt, vagy nem. De leginkább nem.
- A gyári zenelejátszó nem ismeri fel az .mp3-as fájlokat tartalmazó mappába utólag másolt számokat. Egy másik alkalmazást szedtem le a Play-ről, az felismeri és meg is jeleníti azokat, sőt meglepő módon le is játssza.
- Egy hívás befejeztével a közelségérzékelő nem kapcsolja be újra a kijelzőt, miután a telefont elemeltem a fülemtől. Nyomogathatok össze-vissza mindent rajta, egyszer csak visszakapcsol, kezdőképernyőre.Más is találkozott a fenti problémákkal ?
Ha igen, akkor mi a megoldás ?
Természetesen nem akarom visszaállítani az előző verzióra, mivel ez a készülékem még rootolva sincs, a mókolásról már vagy két éve leszoktam, nem rootolok, nem cserélgetek ROM-okat.
A segítséget előre is köszönöm !
Morituri Te Salutant
-
Peterson_
addikt
válasz PeLa87 #13592 üzenetére
Az én részemről nem tűnik nagy eresztésnek.
Nem igazán érintett belőle semmi.
Ellenben jó pár dolgot tudnék ami lehetne benne...de az is igaz, hogy a Miscellaneous fixes elég sok mindent takarhatsztrogoff19:
-A zenés problémával én is találkoztam.
Ha szeretnéd a gyári appot használni, próbáld meg a következőket:
-Először nézd meg, hogy a mappa neve Music legyen.
-Alkalmazáskezelőben próbáld meg kitörölni a médiatár adatait, restart, aztán egy darabig ne csesztesd.-Ha nem jött be, akkor ments mindent az SD -ről, majd telóban formázd le.
-Ha ez sem, akkor factory reset.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
válasz Peterson_ #13596 üzenetére
Kifutottam az időből.
Tekintettel arra, hogy több bugod is lett, mindenképpen ajánlom a fr-t, ha eddig nem tetted volna meg.iSonic:
-Jaj, dehogynem találkoztunk
Médiaolvasási hibával spec én szívtam három napot, ébresztő hibát meg írták többen.
Arra mondjuk a legegyszrűbb egy külső app, pl I can't Wake Up.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
iSonic
addikt
válasz sztrogoff19 #13595 üzenetére
Hát még ilyen hibákkal én nem találkoztam. Az a baj, hogy nem tudjuk milyen alkalmazások vannak a telefonodon, amik esetleg az új rendszer szinkronizálódása közben belezavartak a dolgokba.
1. van külön zenelejátszód, vagy valami hasonló program amibe bele tudod illeszteni? runtastic pro, google zene?
2. Sajnos irtunk róla, hogy az érzékelő rossz a készülékbe, amiatt van, hogy például nekem telefonálás közbe ha nem nyomom ki a kijelzőt akkor mindig elmászik a telefon valamilyen app-ba. Megoldás szervizessel kicseréltetni a szenzort. Ők is tudnak róla szóval ripsz-ropsz cserélik.Nagy megoldás lenne egy full wipe és akkor minden törlődne és resetelődne. Ha akkor is előjönne ez a hiba, akkor mindenképpen javasolnám odin-nal újrapakolni a 4.4.2-öt.
Melyik 4.4.2-es ROM van a készüléken?
szerk.: a gyári ébresztős problémával én még nem találkoztam, ott valami más lehet a baj, lehet a zenelejátszós probléma miatt nem tud kelteni, mert nem találja az adott fájlt, amit letudna játszani.
-
Hauptmann
addikt
A gyári ébresztővel nekem sem volt gondom.
A gyári óra mellől hogy lehet eltüntetni a nyári időszámítást jelző napocskát?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest