-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz Rakeem #12037 üzenetére
Hogyhogy December óta nem kaptak? Én Február közepén vettem... Nem értem, hogy B-tel-nél is miért a bolti garisat nyomatják 150-ért, a gyári garis meg volt 159... meg, hogy egyáltalán miért nem lehet kapni? Nem fogyasztói társadalom van?
12044 seger: Nyugodtan használd S2 töltővel, én is azzal töltöm. Lassabban tölti fel, de cserébe lassabban is merül valamivel. Szóval jó!
A kevés is több a semminél.
-
addikt
válasz Rakeem #12040 üzenetére
Nem gondolnám, hogy mesterségesen megérné generálni egy készlethiányt. kinek éri meg, ha nincs eladva készülék amikor lehetne??? Haszonkulcs van rajta, kereslet van rá. Ha lenne is vinnék. Megjelenését követően brutál eladásokat ért el, hamar iszonyat tételben kelt el, külföldön kb olyan a technojúzerek körében, minthogy régen szinte mindenkinél nokia volt. Ahol még van, ott bent ragadt öreg áruként van készleten, megjelenést követő több mint negyed évvel kezdő 220-240e áron.
Vodafone nálam is megbukott, miután a kezdetektől fogva náluk voltam, és hűségidőm már évek óta nem volt, ennek ellenére semmi normális kedvezményt nem tudtak felmutatni, hogy maradjak, így jelenleg +36/70-es T-mobilos vagyok. Számlát is egyszerűbb távszámlán egy klikkel fizetni, mint OTP automatán. Mellesleg alacsonyabbak is a számláim.
My name is Bond, James... Dean.
-
banhammer
veterán
Nyugodtan használhatod, kb. akkora feszültséget ad le mintha a számítógép USB csatlakozóján keresztül töltenéd.
Kb. 6 óra alatt tölti fel az akkumulátort 15-20%-ról 100%-ra.
A gyári hálózati töltő meg kb. 2 óra alatt végez.
Az okosok szerint az akkumulátor jobban szereti ha kisebb feszültséggel töltik, ettől függetlenül nem kell ráparázni arra, hogy a hálózati töltővel töltőd.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
Na kollégák, írtam egy cirka három oldalas levelet egy kis ügyfélszolgálati utánajárás után a camcungnak a szoftveres bakik, hiányosságok, knox és barátaival kapcsolatban.
Alapos választ kértem, tekintve, hogy a felhasználóik "kisebb" tábora is tájékoztatást kap annak minőségéről
Szvsz a sz*rnak adtam egy pofont, de egy próbát megér a dolog.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
babhun
aktív tag
Üdv. mindenkinek! Mai napon váltottam erre a telóra, eddig teljesen elégedett vagyok! Egy álom ez a teló!
-
handrash
őstag
válasz banhammer #12067 üzenetére
Akkor mégegyszer elmondom: a töltőkön jelzett érték általában milliamper- vagy amper-órában van megadva, és ez azt jelenti, hogy az adott töltőből egy óra alatt mennyi töltést lehet maximum kiszedni. Tehát ezt nem úgy értendő, hogy egy 2 amper-órás töltő 2 amperrel tölti az akkut!
A kissebb értékkel jelzett töltök tehát azért töltik lasban a telefont, mert egy óra alatt kevesebb töltést tudnak leadni.[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
mimis
tag
"Baj hogy rootoltam?"
Nekünk biztosan nem baj, max NEked lesz probléma, ha későbbiekben szeretnéd érvényesíteni valamiért a garanciádat, megnézik a Knox-odat, és azt mondják, hogy akkor a javítás ennyibe fog fájni."Egyszer úgy is lesz megoldás a nullázásra szerintem...."
A változás hardveresen megy végbe, és nem helyreállítható, vagyis nem fogsz tudni visszaállni 0x0-ra. Csak alaplapcserével. Ezért várunk sokan a rootolással, hogy esetlegesen valaki találjon egy olyan biztonságos módszert, amivel a számláló nem ugrik."Valaki csinált már téglát a not3-jából?"
Eddig itt még nem találkoztunk ilyennel. Illetve egy "majdnem" volt. Berigazek kolléga dual SIM-es verziója halt meg az elején, mikor megpróbálta lecserélni a kínai csodaromot egy használhatóra. De szerencsére sikerült megoldania. -
addikt
Samsung premium gariztazáskor nem ellenőrízte a szervizes fiatalember a számlálót. Szerintem másnak sem fogja. Leutazik egy javítás erejéig a címedre. Fölöslegesen nem fog időt tölteni. Leggyorsabb, ha elvégzi ami a munkalapon van. Knox ellenőrzés, garancia érvénytelenítés plusz jegyzőkönyv, papírmunka. Nem fogja a saját életét bonyolítani.
-
banhammer
veterán
válasz Memmaao #12071 üzenetére
Az, hogy a szerelő nem foglalkozott vele nem jelenti azt, hogy más nem fog foglalkozni vele.
Egy kijelző cserénél ahol szemmel látható, hogy tökéletesen működik a telefon nem fognak KNOX-ot ellenőrizni.
De egy halott készüléknél már jóval nagyobb az esély erre.Felhívja az ürge egy rosszul sikerült ROMolás után az ügyfélszolgálatot, hogy:
- "Jajajajajajajaaaaaaaaaj! OTA-n frissítettem a telefonom és lefagyott jaajjajajajajajajaaaaaaaaaaaaaj!".
A szervizesek se most jöttek le a falvédőről, hogy egy ilyen mesét azonnal csont nélkül bevegyenek.
Gondolom nem ez az első eset a praxisukban, hogy brickelt telefont kell életre kelteniük és mindenféle hagymázas "jaj én csak OTA-n akartam frissíteni" fal dumákat kell hallgatniuk.
Kiküldik a szerelőt, rádugja a telefonra a kütyüjét és a kütyü kidobja, hogy bizony ugrott a KNOX.
És elkérnek a fazontól egy tréfás összeget az alaplapcseréért.Itt a "tanmese" vége, takarózzatok be jól, éljenek a csajok, kezeket a takaró fölé, villany le ó.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
-
addikt
válasz banhammer #12073 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy aki téglát csinál a noteszéböl, az tisztában van azzal, hogy a Knox számlálója elvesztette a szüzességét. Ha ezek után lesz olyan hülye, hogy a szakszervízre bízza a megoldást, akkor vessen magára. Szerintem inkább keresni fog hozzáértő szakít. Ugrott Knox esetén egyértelmű hw hiba miatt nem lesz semmi oka a szervizesnek knoxot nézegetni. Szóval a tanmese tanulsága : Ha knoxoltál és beégett a kijelző akkor bízd a Samu szakira, ha knoxoltál és tégláztál, akkor ne légy hülye, keress privát szakít és ha nem ugrik a garid, az életre lehelt tégla még kaphat gyári kijelző cserét, ha beég.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor18
tag
válasz iSonic #11990 üzenetére
"A Gear 2-nek az előző modellhez hasonlóan 299 eurós árcédulát saccol a Sammobile. A tudásban kicsit gyengébb Gear 2 Neo-nak már 199 eurót, míg az okos karkötőként megismert Gear Fitnek ugyancsak."
Nem hivatalosan bejelentett ár, de biztos forrásból származik. Ha így lesz, akkor nem kezd drágábban mint az előd.
-
szka92
tag
Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy ki lehet -e venni a "ha hangosan hallgatja a ..." szöveget? (bekapcsolást követően ha hangosabban szeretném hallgatni a zenét, van egy ilyen üzenet..illetve! a zenelejátszóban lehet rendezni a tracklistet? mondjuk A-Z?
Köszi!
-
Necc
addikt
válasz szka92 #12078 üzenetére
Ez az EU marhasaga, univerzalis (minden forgalomba hozott eszkozon "kotelezo") igy megszabadulni tole csak pl. egy USA firmware feltuszkolasaval tudsz (megint csak univerzalis modszer, nem Note 3 specifikus), de ez utobbit nem ajanlom.
Zenelejatszonak meg kulso programot hasznalok evezredek ota igy ezt passzolom.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
banhammer
veterán
válasz szka92 #12078 üzenetére
Próbáld meg a DeaDBeeF Player-t.
Egyszerű, mint a faék, kicsi a mérete, van benne hangszínszabályzó, normálisan kezeli a netes rádiókat, támogatja a .m3u playlisteket.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Hauptmann
addikt
Akinek be van kapcsolva a helyszolgáltatás és a gps, milyen akkuidőt sikerült összehoznia?
6 óra kijelzőidő (ebben túlnyomó rèszt Waze, net wifin és 3G-n van), kb. 13 óra 14%-ig. Ez mennyire jó?
-
Locutus
veterán
-
addikt
-
babhun
aktív tag
Sziasztok! Valaki esetleg tud olyan tv távirányító appot, ami viszi a UPC-s boxot is?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest