- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz WinstonWolf #2399 üzenetére
Minek kapcsolja ki? A hivatalosan Magyarországra került készülékek aksija jó, csak azért cserélik mind, mert ez szebben mutat a nyilvánosság előtt.
-
RaveForce
veterán
válasz ForRedGlory #2450 üzenetére
mi volt a baj a G5-tel? nem járok a topikjába, a designt leszámítva viszont hozza a szigorúan jó LG szintet tesztek szerint is, meg a topikokba tévedt sértődött tulajok ( ) szerint is...bár az a durva, hogy hónapok óta mindig ugynazt a KETTŐT(!!!) láttam eddig, tehát lehet nem mérvadó, de azért a tesztek tényleg jónak hozták ki, csak Kvazimodo szegény.. viszont akkor már, megvárnám a V20at is
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
julius75
aktív tag
válasz ForRedGlory #2450 üzenetére
Ja, "kicsit".....
-
Luser2000
addikt
Van valaki Londonból?
DUAL sim-es verzió mennyire elterjedt ott? Üzletben lehet kapni?Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
WinstonWolf
senior tag
válasz Parallaxis #2455 üzenetére
Ne foglalkozz vele, tisztán látszik, csak az volt a szándéka, hogy belémkössön...
Ilyeneken már csak röhögök
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
törölt tag
Azt lehet tudni, hogy a cserénél vissza kell-e adni a tartozékokat, vagy csak beviszem a telefont és kapok egy új dobozosat? Érdekes lenne, ha az új doboz tartalma kimerülne a telefonban...
-
robotkutya
tag
válasz sulu1701 #2437 üzenetére
Kevés-e a 4GB RAM a Note 7-ben? Kb másfél hétig használtam, mielőtt kikapcsoltam, és az alapján nem kevés.
Persze én is 6GB-ot vártam. De a tapasztalatom az, hogy 4 gigának elégnek kell lenni, még ilyen brutál képernyőhöz is. Korábbi telókkal ezt tapasztaltam:
iPhone 3G (128MB RAM) - belassult, használhatatlanná vált
Sony Xperia Arc S (512MB RAM) - belassult, használhatatlanná vált
Nexus 7 tablet (1GB RAM) - még mindig használom, de ez is belassult a frissítések után
Nexus 4 (2GB RAM) - ma is jól bírja
Note 3 (3GB RAM) -háromkét és fél éve használom, kiválóan működik, csak nagyon ritkán akad megNem vagyok mérnök, csak tapasztalatból mondom, hogy szerintem a mai mobilok általános felhasználás mellett egész jól működnek, mióta legalább 2GB RAM van bennük.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
ti milyen autós tartót vennétek hozzá?
ez a tok egész pofás
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
törölt tag
Ezt a tokot megkapod a Speedshopban is, az tuti eredeti, alisban nem bíznék, ráadásul Speedben nem kell heteket várni.
Én ilyet vettem, szép benne a telefon, hátlap hasonló tapintású, mint magának a telefonnak(más anyag, mint az oldalakon, tanán polikarbonát), szélejen is jól rámegy a telóra, elég kemény tpu. Oldalt lehetbe jobban lekerekítve, de összességében meg vagyok vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
Autós tartóból jó az, amit a Note 3-hoz vettem, hivatalos Samsung tapadókorongos, drágább helyeken 8 ezerért vesztegetik, jól működik.
Ez a tok amit linkeltél, hát én nem rendelnék külföldről. Pl. itthon a Speedshopnak van egy csomó Note 7 tokja, mind márkás, és azok sem drágábbak, én ott vettem Spigen márkájút, az is "military grade" jelzésű.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébkén jó, hogy kicserélik a telót. Van pár hibája az enyémnek. Remélem nem ficsör. Értesítő led ereje össze vissza változik. Először csalódott voltam, hogy miért gyengébb sokkal, mint a Note3-é volt, aztán valamelyik nap olyan erős volt a fénye, mint a Note3-é. Az is fura, hogy rutinszerű használat alatt van, hogy melegszik, van, hogy nem. Töltés közben szintén kiszámíthatatlan, viszont nem az aksinál melegszik ha melegszik. Remélem az új N7esek nem lesznek kapkodva összerakva.
(#2463) robotkutya: Igen az sem elhanyagolható. Edge kijelző is jó vele. Az edges fényjelzés nagyon baró lefordított telefonnál.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
köszönöm mindenkinek a tok és tartó ajánlatokat
tartóban van olyan ami tudja a wireless töltést is?WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
sompetike
aktív tag
Most jött Kínából...eredetinek tűnik,nincs kábel,csak a pad maga,a doboz is Samsung,a fura,hogy a csatlakozás nem USB-c,hanem sima USB...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
RSteve
tag
Én ezt a tokot használom a Sped-ben vettem.
Hétvégén véletlenül teszteltem is kb 1,2 méterről járólapra. Szerencsére utána tudtam kapni ez kicsit lassította de így is köre esett, szerencsére semmi baja nem lett.
Autós tartónak még az S5-höz vettem vagy egy éve egy sztenderd Samsung tartót.
5,7"-ig jó belemegy a Note 7 is. Én ajánlani tudom, néha vitorlázórepülő plexijén is használom elég jól tapad, autóban egyenes üvegen meg tökéletes.
-
robotkutya
tag
Asszonykának vettem ilyet gyorstöltős Moto-hoz, szuperül működik: AUKEY Quick Charge 2.0 Car Charger
Nekem gagyi kétezer forintos autóstöltőm van, forrósodik, nem is merem használni.
-
RaveForce
veterán
válasz sompetike #2474 üzenetére
Most jött Kínából...eredetinek tűnik
azt a logot akkor most nézd meg mégegyszer
s7e topikban is linkelték meg rendeltek is páran, nem volt rá panasz egyébként
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
anadroid
senior tag
Mindegyiknek USB a csatija, nem C. Nézd meg egy SES-ben!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
De nem is tölt gyorsan. Viszont biztonságos.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Tudja valaki, hogy pontosan mikortól kapható megint a Note 7?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sompetike
aktív tag
Hát gondoltam,hogy nem eredeti,de az iróasztalon,már amikor ott van a telefon néha rátölteni arra pont jó lesz...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
RSteve
tag
-
majestic
őstag
Nem eredeti, nincs benne ventilátor sem. Amúgy gyorstőlt is és teljesen jól műxik (egyenlőre). Nekem gyorstőtővel adták és 2 méteres sima microUSB-s kábellel. Midez 8000 pénz volt...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
Hát én nem frissítek az tuti, az én telefonom aksiját senki ne korlátozza 60%-ra! Amúgy hol lehet már leellenőrízni (hivatalosan), hogy jó-e az aksi vagy sem mert a magyar oldalon semmi sincs még...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
sompetike
aktív tag
Én sem frissítek,meg szeretném korlátozás nélkül használni.ma sem hívott még senki,vagyis már csak Samsungtól kéne hívni,hogy mikor cserélik.
-
Vesztern
csendes tag
Samsung friss hírek : [link]
Üdv: Veszter
-
ForRedGlory
félisten
Mondjuk ez a 60%-ra korlátozott akkumulátor is érdekes, bár nincs rálátásom a pontos gondra, de ha hamarabb lemerül, akkor többet kell tölteni és gondolom az gondolom ugyanúgy nem tesz neki jót.
Minden esetre én tuti nem fogom lefrissíteni, ha csak egy mód van rá. Aztán meg ha a háttérben lefrissül, akkor nyaljanak sót.
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest