- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz ToMmY_hun #2251 üzenetére
na most meglepődtem, játékok esetére már az s7esekben is benne volt, én vmiért úgy emlékeztem a note7 újdonsága a rendszerre kiterjedő felbontás állítás... álmodtam volna?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
Vesztern
csendes tag
Most hívott a Telenor! 26-án kapom a cserekészüléket a Samsungtól, futár hozza
Üdv: Veszter
-
sompetike
aktív tag
Engem még senki sem keresett,sem Auchan,sem a Samsung...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
MAGUS7
tag
Engem is nemrég hívtak a Telekomtól,enyém is Vietnámi Augusztus 21 gyártás,vagy ugyanolyan Note 7-et kérhetek,vagy bármi mást,ami a Telekomnál van és akkor adnak egy 15000-forintos kupont,plusz maradhat a gear vr,mondjuk azt nem értem hogy miért csak Novembertől használható fel ? kérdeztem hogy a Samsungtól várható-e valami kárpótlás de azt mondták semmit sem ad,maga a telefon nagyon tetszik főleg ebben a színben Coral Blue,még gondolkodási időt kértem,valamelyik nap bemegyek T-pontba aztán megnézem az S7-et mert az elég olcsó lenne 135- Next S ATK-val míg az S7 Edge 190- ami elég sok ahhoz képest hogy a Note 7 volt így 230- ,attól tartok hogy akksi botrány miatt hamar lefog esni az ára meg eladhatatlan lesz.
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
sompetike
aktív tag
Mitől fog beesni az ára???
Meg miért lesz eladhatatlan ???Amúgy meg a negatív reklám is REKLÁM...
mindenki most róluk beszél,s ismert lesz,hogy a Samsung milyen jól megoldotta...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Én nem hiszem, hogy le fog esni az ára, hiszen a Samsung lecserél minden problémás példányt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
akksi botrány miatt hamar lefog esni az ára meg eladhatatlan lesz.
Eladhatatlan nem lesz, de a használt piacot biztosan megérzi negatív értelemben, és ezt újból nem árulhatják 300 ezer körül.
250-re tippelek (edigital, MM, speedshop szintű üzletek) amikor azt mondják majd, hogy most aztán már tényleg minden faxa, nyugodtan aludhattok mellette..[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
Szerintem nem fog csökkenni az ára.az ujra indulóára ugyanúgy 289990ft lesz...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz ForRedGlory #2257 üzenetére
Valóban, én azzal nem is próbálkoztam. Egyébként ha már akksiról van szó, nektek hogy szuperál a frissítés óta? Nekem ma evett eddig a legkevesebbet a telefon.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Vesztern
csendes tag
válasz ToMmY_hun #2275 üzenetére
Nálam a frissítést már nem kapta (kapja) meg. Kikapcsolt állapotában várja a cserét....jajj de soká lesz még 26.-a. Nálam se volt semmi gond. pedig nyúztam ahogy tudtam.... . A VR-t is bírta ezerrel. Gyors töltéskor se melegedett, remélem az új is ilyen lesz.
-
charlie1975
aktív tag
Már többször is belefutottam olyanba hogy nem tudtam hívást indítani egyből azt írta hogy hívás vége ujraindítás segít csak mitől lehet?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
WinstonWolf
senior tag
válasz charlie1975 #2277 üzenetére
Ha nekem ilyet csinálna tuti felgyújtanám...
Viccet félretéve az Edge-nél is volt ilyen egyeseknél, ha jól emlékszem FW frissítéssel javult meg...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
CsabaZz
tag
Nekem is ma csinálta ezt (először, a BH6 már régóta fent van), egy Airplane Mode on és off megoldotta a dolgot, nem kellett fullra újraindítanom.
[ Szerkesztve ]
"[...] Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük." :)
-
charlie1975
aktív tag
Azért ez gáz szerintem nekem csinálta frissités elött és utánna is
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Szellem.
nagyúr
Fasza! Itt is kezdődik.Már azt vártam, hogy itt mikor fogja leírni ezt a hibát. Ezért ment el az S7 Edge. Erre ez is.
-
Jolet
őstag
rendeltem egy ilyet próbából és ma megjött
hibátlanul passzol rá 500 Ft-értWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
a71
csendes tag
UDV mindenkinek..
csinaltam most egy nagyon kemeny tesztet a VRel, tobb mint masfel oraig farasztottam a telot, mindenfele kovetkezmeny nelkul, kicsit melegedett, emrt meg lett dolgoztatva illetve filmek lejatszasa volt a belso tarolorol es kulso sd kartyarol is, meg jatekok meg tesztek...
szoval kicsit meg lett hajtva..
eloszor 1920*1080as kepernyo felbontasban inditottam a tesztet majd a beallitasoknal a kijelzonel at allitottam qhdre, de nem nagyon tunt fel, hogy esetleg elesebb let volna e kep vagy csak mar elfaradt a szemem es nem tunt fel annyira..
valakinek esetleg van ebben valami tapasztalata??
illetve tesztelte azt valki, hogy rogzitett egy 4ks tartalmat es azt vissza nezte a VRen keresztul??ja egyebkent csak tipp, a VR alkalmazasok kozott, tehat nem a googleplay aruhazban hanem a VR alkalmazasok kozott vanegy moon player nevu program...az nagyon korrekt mindenkinek tudom ajanlani ha esetleg van kedvetek akkor probaljatok ki...
meg egy apro tanacs ha esetleg 1920*1080 an hasznalod a telefonodat es ehhez vannak igazitva az ikonok akkor a qhd felbontas nagyonszepen ossze fogja zavarni az ikonokat, de azt azert gyorsan hozzateszem, hogy egyreszt TSL launchert hasznalok, masreszt ha vissza allitom a kijelzo beallitasoknal a kepet qhdrol 1920*1080ra akkor az ikonok is szepen a helyukre kerulnek..
tovabbi jo tesztelest mindenkinek.
-
RaveForce
veterán
tudatosan mindig TSL launchert írsz, azthittem először elírtad, de biztos nem a TSF-re gondolsz? Csak mert TSL-re nemtalálok semmit
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
régebben használtam, még note4-esen, nekem bejött, elég fancy a 3d widgetekkel, viszont most 4 hónapja amióta s7e van, még nem éreztem szükségét launchernek, aztán majd kitudja
-
WinstonWolf
senior tag
Talán mert különlegesebbnek, felsőbbrendűnek érzi magát, ha valami olyat birtokol, ami keveseknek adatik meg, vagy ritka mint a fehér holló...
Ezért járok én sznob társaságba egy Motorola StarTec 130-assal...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
joey04
titán
válasz WinstonWolf #2292 üzenetére
na igen
-
tomcruise
tag
Az USA-ra vonatkozóan tegnap adott ki a Samu hivatalos nyilatkozatot.
Igazából ugyanaz, mint itthon, csak ott 21-én kezdik a cserét. -
Vesztern
csendes tag
válasz tomcruise #2296 üzenetére
Tegnap már írtam,[link] hogy nekem 26.-án hozzák az újat, hiába van írva 19.-e. Két lehetőség közül választhattam: szept 26-tól vagy okt. 10-től lehetett egyeztetni időpontot. Természetesen a legkorábbit választottam. Legalábbis a Telenornál most így van. A többi szolgáltatót nem tudom ennyire pontosan....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WinstonWolf #2292 üzenetére
Te beszélsz akinek N7-ese van? Nem gondolod, hogy egy kicsit álszentség? Én a felsőbbrendűségemet nem a telefontól kapom(sok buta ember felettiség, nem a normálisakra vonatkozik, a vagyonra meg a legkevésbé).
Félreértésben vagytok. Az, hogy a Note7 kékben kellett nekem, az nem azért van, hogy mindenki lássa, milyen fasza telóm van, hanem, hogy nem egy S6, S7E(sok kiritka, hogy csak a toll a különbség), + nem csak egy tucat fekete telefon. Másik fele meg, hogy nem szeretek csoportba verődni, engem zavarnak az olyan megnyilvánulások, mint pl a mai kis tinik, hogy mindannyian ugyan úgy akarnak kinézni. Noteot is azok veszik inkább(szvsz), akik kicsit mást akarnak, mint egy egyszerű telefont. De az, hogy egy műkörmös szolis p*csa kezében is Note van, de a kijelzőt csak körömmel éri el, az zavar, ezért írtam, hogy jobb ha minél kevesebb embernek van, mert így marad különleges egy telefon. (akinek írtam, ő másik példa, ne vegye ezt magára, csak fura, hogy még meg sincs a telefon, de már eladásra gondol)
Ha igaz lenne rám amit írtok, szerintem nem egy Note3-assal flangáltam volna 2,5 évig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs