- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #2546 üzenetére
Én is azt tenném.
-----------------------------------
A napokban linkeltem, hogy a jófogáson mennyien árulják a készüléket, főleg gsm boltok.
Most 1 db sincs már kint. FB-on olvastam (bennfentestől), hogy a hirdető oldal nem engedi hirdetni már a készüléket, amíg ez a mizéria tart, mert ez így simán átverés a vevőre nézve. És az is.[ Szerkesztve ]
-
RSteve
tag
Ha egy áresés tényleg nem volna túl színpatikus.
Nem a későbbi értékesítésért mert két év múlva nem sokat ér egyébként sem, de én pl. a T-nél soha sem veszem egy összegben, mert kvázi szolgáltatásként fogom fel a havi díjat ami a telefont is tartalmazza. De az előfizetés miatt eleve kedvezőbb az ár amit részletben kell fizetni, ez általában 70-90 ezer Forint között van a drágább készülékeknél.
Na most ha jön egy komoly áresés a szolgáltatóknál is, akkor az kvázi azt jelenti, hogy Te a szolgáltatónál a hűségedért valójában semmilyen kedvezményt nem kapsz pusztán azért mert már előrendelésben váltottál az új készülékre.
Én Note 7 cserét kértem, de kezdek elbizonytalanodni. Más márkára nem váltanék a VR miatt sem, meg nekem bejön az edge is, de az S7 edge csere most már kezd egyre színpatikusbab lenni.
Van aki cserél S7 edg-re a fórumon lévő Note 7 tulajok közül?
-
Otisz
őstag
Feleségemet 1 órája hívta a Telenor.
29-én jön a futár, viszi a készüléket, és adja helyette a másikat.[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
RaveForce
veterán
postakocsis emberke, vagy olyan aki mentést is végez?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
törölt tag
Vicces, hogy 19-ét írnak, erre még majdnem két hetet várhatsz.
Eddig úgy voltam vele, hogy rendben reagál a Samsung, de már kezd elegem lenni. Ne használjam a telefon, 19-ét hazudnak, olcsóbban akarják annak adni aki nem szopott vele 1 hónapot.... Ráadásul lehet, hogy konstrukció hibás az egész telefon.
-
WinstonWolf
senior tag
Na akkor ez a hallomások napja:
Én azt hallottam/olvastam, hogy egyes régiókban 256 Gb-os microSd-t kapnak a korábbi vásárlók kárpótlásként. Reméljük, ez a régió is beleesik ebbe
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz WinstonWolf #2557 üzenetére
Mert az rohad a raktárban éppen? :-)
-
WinstonWolf
senior tag
Szemezgettem vele én is... 184 dollártól 450 €-ig mindenféle árat láttam rá. Akárhogy is nézzük elég drága, megértem, hogy nincsenek sorok a boltok előtt, illetve előrendelés... Mondjuk én jól elvagyok 128 Gb-al, de azért sose árt a tárhley
De azért kárpótlásnak csak elfogadnák a károsultak nagy duzzogva... nem?
[ Szerkesztve ]
-
WinstonWolf
senior tag
Na közben meg is találtam:
El lehet dönteni mit szeretnél. 256-os kártyát vagy Gear Fit 2-t
Reméljük begyűrűzik ide is...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz WinstonWolf #2559 üzenetére
Akkor ezek szerint tényleg esni fog az ára, és nem is kicsit.
A 256-os kártya szerintem is jó kárpótlásnak. -
törölt tag
válasz WinstonWolf #2560 üzenetére
Vásárláskor is sz*rtak ránk, most se lesz ez másképp. Sajnos. Majd az ameriaiak kapnak megint valami ajándékot, amit velünk fizettet ki a Samsung(pl nem esik itt az ára)
-
zsolt501
nagyúr
válasz #24536576 #2563 üzenetére
Az ára mindenképpen fog esni, főleg ha kint esni fog, és ez könyvelhető hogy esni fog.
Az is könyvelhető hogy a gsm boltok (szürke beszerzések) fognak először lépni az áresésre, illetve az apróhirdetésekben megjelenő készülékek árain fog érződni a dolog.Az a baj, hogy az ilyen áresés a többi S sorozatú készülék árát is le fogja nyomni, illetve az előző Note szériákét is.
Szóval azok akik előrendeltek azok bukják a legnagyobbat idehaza, pláne ha még kompenzálás sem lesz.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
WinstonWolf
senior tag
Lehet egyébként az áreséssel még a Samsung is jobban fog járni. Több terméket tudnak értékesíteni kevesebb haszonnal ugyan, de még így is lehet több a bevételük a tervezettnél. Pluszban nem tudom elképzelni hogy ennek a cserének a költségeit részben vagy egészben ne hárítanák át a tényleges felelősre...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsolt501 #2564 üzenetére
Az ára mindenképpen fog esni, főleg ha kint esni fog,
Ha egy (már bocs), de elcseszett Bulgáriában esett. vagy 70 ezer körül és még meg sem jelent, az elég durva, én itthonra 250 ezerre tippeltem egy MM, edigital, speedshop etc... szintű üzleteknél, ahol függetlenül 2 gyártói jár hozzá, az újból induló árat, de ilyen külföldi áresés, meg 256 os kártya kárpótlások satöbbi...alapján, már azt is sokallom.
A használt piacon rendesen fájni fog ez nekünk eladóknak.
-
-
Parallaxis
addikt
Nem konstrukció hibás.
Ez még nincs se megerősítve, se cáfolva.
"Az egyik ilyen módosítás keretében 3000-ről 3500 milliamperre kellett növelniük az akku kapacitását, sejthetően a nagyobb kapacitású telep fizikailag is nagyobb méretű. Az USA fogyasztói termékek biztonságával foglalkozó bizottságának elnöke a múlt héten azt állította, hogy a készülék akkuja minimálisan nagyobb a tartórekesz által indokoltnál, így összeszorította azt. A kettő információt összekapcsolva fennáll a gyanú, hogy alapvetően talán nem is hibásak a Samsung SDI által gyártott akkuk, inkább a készülék nem megfelelő belső kialakítása tehető felelőssé a katasztrófáért."
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz Parallaxis #2569 üzenetére
A fizika és azon belül a hőtágulás igen fontos tétel a tervezések során, és ha ezt nem tervezik bele akkor furcsa dolgok következhetnek be.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
a71
csendes tag
szevasztok.
most beszeltem a magyarorszagi samsungal, a karpotlasrol termeszetesen semmit nem tudnak, miert is tudnanak barmit.
amit valaki be linkelt hogy gear fit vagy 256gb os kartya az nagyjabol korrekt, de nalunk megcsak nem is hallott az ugyfelszolgalat semmirol.
elvileg mostanaban a samsung fog felhivni mindenkit aki cserelni akarja majd a telefonjat...
Egyebkent az ugyfelszolgalatos felkeszultseget jol jelzi a kerdes valasz, menete...
-hello, erdeklodni szeretnek arrol, hogy a samsung magyaorszag milyen karpotlast ad a note 7es keszulekek eseteben?
-kicsereljuk a telefont...
-akkor felteszem megegyszer a kerdest.....milyen hasonlo jellegu karpotlast fog nyujtani a magyarorszagi samsung mint mondjuk amerikaban ahol egy 256gb os kartya vagy egy gear fit a valasztasi lehetoseg.robot csaj......majd a samsung keresni fogja ont es tajekoztatja....
na magyarorszag most eppen itt tart....
kis piac, szar piac.....itt biztos nem erdemes befektetni, de lehet hogy csak itt lasabban megy az international training reggelente...es meg nem talaltak ki hogy a magyar proletarokat mivel karpotoljak.egyebkent szerintem a legkorekkteb az lenne, hogy hazhoz hoznak az uj telefont+70 ezer casht..
aztan majd nezzuk meg, hogy mi lesz e helyett.....
-
törölt tag
-
-
a71
csendes tag
szerintem, inkabb sirjal...
ez egy igazi vicc kategoria, de nagyon draga lesz ez a vicc mindenkinek.
kozben azon gondolkozom, hogy lassan egy honapja hasznalom a keszuleket mar majdnem mindent kiprobaltam vele a tobb oras VR jatekokon keresztul a 100 giga wifis adatforgalmig kiveve a vizalatti fenykepezest.
szoval mar sokat hasznaltam relative es nekem bejon...
ezt az akku 60%os frissitest termeszetesen nyilvan nem fogom felrakni..nekem itt ne szabalyozgasson senki semmit...
varjuk a folytatast...
-
sompetike
aktív tag
A Samsung Magyarország,és a Samsung ügyfélszolgálat két különböző cég.az ügyfélszolgálat a Samsung Európához tartozik,igy nem sok rálátása van a magyarországi dolgokhoz.persze ez nem mentesíti őket,hogy nem tudnak semmit...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
RaveForce
veterán
válasz #24536576 #2572 üzenetére
egy komment: "It’s a American dream do nothing and become millionaire"
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
robotkutya
tag
Ez így a Samsung ügyfélszolgálat chaten történt:
Emese
16:16:35 Üdvözöljük a Samsung Live Chat szolgáltatásában.
én
16:16:36 Mikor kapom meg a cserekészüléket?
Emese
16:17:14 Finta Tünde vagyok. Máris olvasom az Ön által írottakat.
én
16:17:21 Jó napot
Emese
16:17:22 Köszönöm szépen a türelmét.
16:17:55 Kollégáink a tegnapi nappal kezdődően folyamatosan törekszenek, hogy a lehető leghatékonyabban történjen meg a cserefolyamat.
16:18:30 Egy illetékes kolléga hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást nyújt a lépésekkel kapcsolatban.
16:18:55 Addig is kérem, hogy lehetőség szerint kikapcsolt állapotban használja a készüléket és ne helyezze töltőre.
én
16:19:14 kikapcsolt állapotban használja????
Emese
16:19:23 Igény szerint kölcsönkészülék is igényelhető márkaszervizeinktől.
én
16:19:26 mit csináljak vele kikapcsolt állapotban?
Emese
16:20:13 Ügyfeleink biztonsága kiemelten fontos számunkra, ezért biztonsági okokból ezt javasoljuk.
16:21:09 A http://www.samsung.com/hu/note7exchange/ oldalon naprakész információkat talál a cserével kapcsolatban.
én
16:21:16 értem, hogy biztonsági okból
16:21:48 viszont annak nincs értelme, hogy: "lehetőség szerint kikapcsolt állapotban használja a készüléket"
16:22:29 Számíthatok valamilyen kompenzációra a kellemetlenségekért?
Emese
16:23:13 Az akkumulátor cellái okozták a rendellenességet, ezért nem javasoljuk a használatot és a töltést, hogy ne melegedjen túl a készülék.
én
16:23:25 értem én
Emese
16:23:56 Minden lehetőségről tájékoztatni fogja Önt az illetékes kolléga.
én
16:24:15 rendben, köszönöm
Emese
16:24:20 Nagyon szívesen.
16:24:25 További szép napot kívánok. Viszontlátásra! -
a71
csendes tag
hallod,
sikitva akartam lerakni a telefont mert annyira ertelmetlen volt a beszelgetes...persze fiatal droid csak volt, igy elmondta a kotelezo szoveget aztan annyi...
ja ja akarta hogy pontozzam meg telefonszam, azt meg viszonylag kulturaltan mondtam, de legalabb 4szer hogy nem nem nem adok meg szamot meg nem pontozok.
viszont a multkor amikor beszeltem valami ipari robot gyerekkel akkor mondta, hogy meg a mai nap folyaman visszahivjuk ont, na persze azot asszem 2 het telt el azota is hivnak, vagy kitorlodott a task bejegyzesbol hogy kiket kell vissza hivni, mindenesetre idegesitoen szar a kommunikaciojuk.
Arrol mar nem is beszelve, amikor az elejen vegig kell hallgatni ezt az ostoba adatrogzitesi hulye szoveget, hala ertelmetlen, senkit nem erdekel evek ota tudjak az emberek, hogy minden mobilszolgaltato 3 evig midnen adatot eltarol, ezert ezt folsleges minden egyes alkalommmal minden ostoba marketinges cegnek ujra es ujra elmondani..
szoval nagyon szar a menu rendszer is es ez a sok kotlezoen vegig hallgatott ostoba informacio...
nemtudom regebben kozuletek jatszott e a counter strike nevu jatekkal, ha igen akkor az emlekszik arra, hogy lehetett BOT okat berakni a gameba ezek ilyen felig meddig mesterseges inteligenciaju programozott jatekosok voltak amiket a gep szmiulalt..
szerintem most mar van olyan tudasanyag a sasmsungnal hogy emberek helyett geppel kene inkabb beszelgetni...
-
sompetike
aktív tag
Hát nekem ezt a samsungos Retail Key Account Manager mondta...
Eén csak azt írtam le amit nekem mondtakn450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
válasz robotkutya #2581 üzenetére
És kicsoda Emese?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sompetike
aktív tag
Ez pont olyan volt,mintha egy mesterséges ui-val leveleztél volna...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Otisz
őstag
-
törölt tag
Samu ügyfélszolgálata sztem beírja Cleverbotba amit mondasz neki, a választ meg visszaírja neked.
-
lela
aktív tag
Most halt be a G4 em gariban és csereigazolást kapok, mert nem javítják és nem is gyártják már. s7e vagy note7 között vacilálok, melyiket ajánljátok, és vajon a NOTE7et mikor kezdi a telekom újra értékesíteni. Olvasom hogy azt tippelitek hogy lejjebb megy az ára a Note7 nek tuti, de a többi samunak is...
-
a71
csendes tag
hat majdnem.
ott lehet hogy nem kene affektalo havibajos menstruacios droidcsajokkal beszelgetni..ja termeszetesen onnalo gondolat az semmi.
mindent csak hivatalosan...ertelemetlenul...van egy jo sztori...
nemtudom valaki hasznalta mar e ezt a samsung memberst..??itt oszthatod meg a javaslatidat a samsungal..
na mondom segitek pszihoeknak a fejlesztesben mert ez a ceruzad eloveszem es betekintek egy masik alkalmazasba ami osszemegy kicsibe meg vissza, na ez az igazi vicc, olyan mint egy rosszul beragadt felig atvalto ostoba alkalmazas.
szepen kultrualtan leirtam nekik, hogy ennek igazabol nem sok ertelme van mert jo meg otletes dehat legalabb mondjuk eppen a futo alkalmazasok kozott szeretnek valtogatni es kirakni oket ilyen kis mini ikonba.megis mivolt a valasz??
tajekoztatjuk, hogy a samsung galaxy note 7 hivbas aku szokasos osoba szoveg meg kapcsolja ki, es a sok hulyeseg, termeszetesen a kerdestol feltett 3 napra reagaltak, mondom a droidnak aki irta ezt az uzenet hogy mikoze ennek a nehasznaljam a keszulet szovegnek ahhoz amit eredetileg kerdeztem??
erre viszajott megegyszer hogy ne hasznajam a keszuleket...
Erre vissza irtam haakpeszi makiknak hogyha kell kimegyek koreab szivesen beulok egy szamitogep ele es valaszolok a magyar nyelven honfitarsaimtol erkezo kerdesekre..persze jo penzert...na erre asszem meg nem valaszoltak....
mindegy is...
members mi...ehehehehe
-
ToMmY_hun
senior tag
A samsung members alkalmazásban lehet kérni feature-öket és javaslatokat tenni a már létezőkre. Megtennétek, hogy írtok a zöld akksiikon bevezetése ellen? Én annyit írtam, hogy legalább legyen kikapcsolható, mert engem speciel szörnyen idegesítene.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
RaveForce
veterán
hát ez marhajó, robotkutya beszélgetése a robotügyfélszolissal
-
zsolt501
nagyúr
Csúnya ez a Samsung Note 7 sztori de leginkább az ahogy ezt az ügyet itt Magyarországon kezeli a cég.
-
ToMmY_hun
senior tag
Egyébként ha szeretnétek, hogy a zöld undorító akksi ikon eltűnjön, akkor kérlek írjátok alá ezt a petíciót. Ha összejön a kívánt szám, akkor küldöm a Samsungnak és remélhetőleg lépnek valamit.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
CsabaZz
tag
Ha a Glance-ről/Betekintésről beszélsz, akkor remélhetőleg skippelik a hozzászólásodat, vagy írok nekik egy ellenvéleményt és győz a jobbik, mert nekem kuvaszul tetszik.
Viszont amióta levettem a fóliát, ami rajta volt (ha már úgyis cserélik, akkor mehet a nudi), hihetetlenül csúszós lett a képernyő, sokszor tapicskolni sem tudom a képernyőt, mert úgy siklik rajta az ujjam, mintha jég lenne és tap helyett scrollnak veszi.
#2598: nekem bejön a 60%-os akkaikorlátozás és a zöld ikon. Soha nem volt még olyan készülékem, amit a gyártó direktbe lekorlátozott vagy elcsúfított volna, különlegesnek érzem a szitut.
[ Szerkesztve ]
"[...] Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük." :)
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest