- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz SonyNex7 #2100 üzenetére
Nyilván sokba, de az egyik beszállítójuk hibázott. Ezt csak úgy tudták volna kivédeni, ha az összes akkut maga a Samsung teszteli, ami eléggé abszurd. Nyilván történik mintavételezés, de mindent darabot nem lehet megvizsgálni, az nagyon megdobná a gyártási költséget. Helyette ott van a felek közötti szerződés, mely lefekteti, hogy a Samsung milyen minőséget vár a beszállítótól. Ennek az esetnek nyilván nagy következménye van/lesz a beszállítóra nézve.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
anadroid
senior tag
A firmware-frissítés óta a két gombos screenshot nem megy.Az eddiginél hosszabb ideig kell nyomni.Nem lehet mentést készíteni a Samsung Cloudba, a zenék, a dokumentumok és az alkalmazások mentése nagyjából ugyanannál a százalékértéknél mindig leáll. 14,5 GB szabad hely van a felhőben.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
robotkutya
tag
Most hívtak engem is a Tmobile-tól, a srác gépiesen felolvasta a szöveget "bizonyára értesült már róla, hogy az akkumulátor meghibásodása miatt..." blabla blabla "...kíván-e élni a lehetőséggel és visszacserélni a hibás készüléket?"
Szegénynek viccből csak annyit mondtam, hogy az enyém pont ma reggel robbant fel, ilyenkor mi a helyzet??! Aztán elnézést kértem, és jót röhögtünk, én legalábbis, ő inkább megkönnyebbült.
-
Otisz
őstag
-
laci0530
senior tag
válasz robotkutya #2104 üzenetére
Thug life!
-
RSteve
tag
válasz robotkutya #2104 üzenetére
Engem is visszahívtak ahogy tegnap kértem és mondtam hogy maradnék a típusnál. Annyit mondott hogy továbbítják a Samsungnak és hogy javasolják hogy ne használjam.
Viszont ha a Samsung cseréli akkor független lesz? Az kevésbé gondolom hogy a Samsung T-s rommal cserélné.. Bár ki tudja?
-
Jolet
őstag
Nektek megy a my samsung? Nekem errort ír ki egy ideje
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
RaveForce
veterán
válasz #24536576 #2108 üzenetére
attól még úgyanúgy egy "beszállítónak" számít, mégha házon, vagyis csebolon belüli részegység is van egy olyan érzésem, hogy náluk most jó lehet a munka légkör évvégi bónuszra se nagyon kell sokmindenkinek ott számítani
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
anadroid
senior tag
válasz #24536576 #2114 üzenetére
Akkor kérem vissza a telefon árának 40%-át, ugyanis én egy 100%-os telefont vettem, nem egy - bármilyen paraméterében - 60%-osat.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
WinstonWolf
senior tag
-
joey04
titán
Hát azért iPhone-nál is az utolsó főverzió amit kiadnak adott telefonra inkább csak nyűg már. Megjelenéskor, az új főverzióval érkező telefont ha megveszed, az 3 évig még valóban telefon, tehát a "saját" szoftverével, meg 2 főverzió frissítéssel, de utána szerintem vagy érdemes már cserélni, vagy ha nincs rá keret, akkor nem frissíteni...
-
jacis
nagyúr
válasz WinstonWolf #2118 üzenetére
Hidd el, hogy nincs nekik egy perc nyugi sem hagyva és a samu emberei ott lihegnek a nyakukban minden percben. Tehát semmivel sem rosszabb egy ilyen gyár mint egy EU-s vagy amerikai. Lásd Apple minőség..
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
WinstonWolf
senior tag
Hát nem vagyok benne annyira biztos. Szerintem amire te gondolsz, azok az összeszerelő üzemek. Szerintem ott van nagyobb minőségi kontroll. Az ilyen alkatrészbeszállítóknál gyanítom nem annyira szigorúak... Ahogy a mellékelt ábra ékesen utatja is...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
majestic
őstag
Na én is bevállaltam egy Dual SIM-es verrzát. Tegnap vettem, azóta nyúzom, még nem kellett hívni a tűzoltókat
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
negroo
aktív tag
-
anadroid
senior tag
válasz #24536576 #2126 üzenetére
Ha valaki vette a fáradságot, és végigolvasta az eredeti szöveget, a Koreában eladott készülékekre vonatkozik a 60%. A következő rémhír, hogy 5 percenként kikapcsoltatják a telefont...
-
ToMmY_hun
senior tag
Közben engem is hívott a Telekom, én cserét kértem másik Note-ra. Remélem addig nem aktiválja a C4 módot.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
addikt
Hát, amíg élt Steve Jobs, kizárt lett volna, hogy made in china legyen az iphone. Mióta ott rakják össze, azóta sokkal több a minőségi hiba! Az ürge brutál maximalista volt, nélküle az iphone sem több már tucat cégnél. A szellemiségét ott ölték meg, amikor kijöttek a nagy kijelzős szifonok...
My name is Bond, James... Dean.
-
majestic
őstag
-
Szellem.
nagyúr
Azt már lehet valahonnan tudni, hogy mikortól lehet újra megvenni a Note 7-et? Már nagyon kéne.
-
iSonic
addikt
A Dual Sim-es változatok 90%-a GSM garanciás, na most arról tudjuk, hogy az nem olyasmi amit cserélnek. Csak a gyártói garanciásokat cserélik ki, mivel a GSM boltok többsége minden honnan rendelgetnek telefonokat és ha annak baja van akkor megpróbálják saját maguk megmokolni.
-
addikt
válasz majestic #2136 üzenetére
Olyan pletykák is voltak, hogy amit nem küldenek vissza, azt a samsung imei alapján letilthatja a készüléket. Ha tényleg így lesz, akkor a gsm bolt ahonnan vetted vállalja annak a cseréjét is?
Engem érdekelne ennek a vételnek a végkimenetele, de ahogy látom még pár embert szintúgy.(mindenféle rossz indulat nélkül, még mielőtt valaki belémkötne)Akkor ezek szerint az első rész már nem aktuális.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én minimum megvárom a novembert. De...
Mi van akkor, ha újaknál is lesz ilyen hasonló eset(ek), tényleg akkor mi van? Ezért tűnik nekem ez az egész cseremizéria túl gyorsnak és hazugságszagúnak is. Most lenne igazán szükség tesztelgetni, de itt ló...sz sincs ennyi idő alatt. -
sompetike
aktív tag
Minden iPhone made in china...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest