- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
válasz charlie1975 #1898 üzenetére
Akkor azt lehet tenni, hogy mikor cseréled akkor a régiről az újra átrakod az elején. Ott a boltba egy kis idő de megvárják gondolom...
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
válasz anadroid #1900 üzenetére
Próbáld Total Commander + ADB puginnel lementeni az appok adatait (természetesen a PC-s TC-ről beszélek). Működnie kell, hacsak a Samsung nem kavart be valamit az ADB kapcsolatnak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
charlie1975
aktív tag
Azt tudom hogz így átlehet úgy értettem hogy a boltba tuti nem engednek ilyeneket
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
ForRedGlory
félisten
Nah, infók, ami már publikus, de ez CSAK a Telekomra érvényes:
- 2016. októbertől cserélik a telefont, előtte telefonos megkeresés lesz és a Samsung végzi a cserét
- aki nem cserét kér, hanem másik telefont annak 2016.09.15-2016.10.31 között van lehetősége erre személyesen, ahol a telefon árát az új telefonba beszámítják érték egyeztetéssel.
- 2016. november elején az érintettek kapnak 15.000 Ft értékű kupont, amit online lehet levásárolniAmúgy a Telekom is preferálja a gyors töltés kikapcsolását, bár ez gondolom nem nagy újdonság.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #1904 üzenetére
Korrekt.
-
ForRedGlory
félisten
Kimaradt egy fontos dolog. Amennyiben valaki ezt választja...
"- aki nem cserét kér, hanem másik telefont annak 2016.09.15-2016.10.31 között van lehetősége erre személyesen, ahol a telefon árát az új telefonba beszámítják érték egyeztetéssel."
...akkor megtarthatja a Gear VR-t, azaz nem kell leadni. Azért ez így már korrekt, mert kapunk 15.000 Ft-os kupont és a Gear VR is megmarad (ami nyilván eladható lesz). Ha csak 20.000 Ft-ért adja el az ember, akkor is 35.000 Ft-al van bentebb.
[ Szerkesztve ]
-
MAGUS7
tag
Szia Bármilyen telefont lehet majd kérni ami a telekomnál elérhető ? a kupont akkor a Telekom adja vagy a Samsung ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
ForRedGlory
félisten
Ó B+... a kupon csak akkor jár, ha nem cserét kérsz, hanem másik telefont. Azért ez így ciki, mert pont azokat kellene kárpótolni, akik már mondjuk letették a közel 300.000 Ft-ot az asztalra. Azért Samsungot meg fogom kérdezni, hogy mégis ezt hogy gondolja... marhára nem korrekt.
MAGUS7: a Telekom adja és nem a Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz ForRedGlory #1906 üzenetére
Meg szerintem az se frankó, ha megtartod a Gear VR-et, mert mást telefont tudtommal nem tudsz belerakni. A Note 7 VR-nek USB Type C a csatlakozója, a többinek, meg a korábbi. De, lehet rosszul tudom. És szerintem átalakítót sem lehet belerakni.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Szellem. #1910 üzenetére
Nekem is van VR, ki is próbáltam! alap esetben az USB C csatlakozó van a VR-ben, hogy a NOte 7 belemenjen! A csomagba adnak egy másik véget, ami micro usb, illetve ugyanúgy állítható A-B pozícióba mint az előzőn, a méret miatt! S6-S6 Edge, S6 Edge Plus, S7, S7 Edge, Note 5,Note 7.
Az VR csomagjában van egy USB-C- Micro USB átalakító is, ugyanolyan mint ami a telóhoz jár a dobozában!https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
majestic
őstag
Na és ha honnan lehet majd megtudni, hogy ha veszek egy Note 7-et, az már cserélt vagy nem robbanós típus vagy sem? Vonatkozik ez a szürkeimportos telcsikre persze... Jó lenne tudni, hogy mi szerint kell/lehet azonosítani a hibás darabokat...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
anadroid
senior tag
válasz ForRedGlory #1911 üzenetére
Beletehető, de a Note 4-et erőltetni kell, viszont működik, letöltötte a hozzávalókat.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
nagyúr
válasz majestic #1913 üzenetére
A szürke importos felejtős pár hónapig szerintem, utána is csak nagy odafigyeléssel. A Phone INFO alkalmazással meg tudod nézni a gyártás dátumát, de ahhoz telepítened kell a programot, amit szerintem bolti vásárás előtt nem tudsz megoldani. Így esetleg a webes vásárlás jöhet szóba 14 napos elállással.
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
A napokban volt itt egy link egy külföldi oldalra, ahol lehetett "ellenőrizni" a készülékekekt, hogy a "robbanós fajte-e". Én azon úgy láttam, hogy egyetlen DUAL SIM verzió sincs, így arra jutottam, ha azt vennél / vennék, akkor meg lehet úszni. TALÁN. Most épp sehol nem találok fekete DUAL-t raktáron.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
LaciGSM
aktív tag
Ha szürke importosat veszel, nem tudhatod hogy mikori! Én tuti nem nyúlnék bele! főleg annak tudtában, hogy az akkuhibás darabok nagy része,( talán mind) USA és Ázsia régiós telók voltak! Ami szürkeimport, főleg a Dual SIM, nagy része Ázsiai! Ha megvárod a magyar forgalmazást, akkor tuti nem kapsz akkurobbanós darabot!
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
RSteve
tag
És honnan származik ez az info. Én Telekomosként vettem a Note 7-et de hozzám ez nem jutott még ol.
El lehet érni valahol hivatalosan is ezt az infot?
-
majestic
őstag
válasz LaciGSM #1917 üzenetére
Hát igen, én kizárólag a DUAL SIM-es verzióba lennék érdekelt. Azt meg ügye itthon hivatalosan nem tudom beszerezni. Akkor fogalmam sincs mit csináljak, valószínűleg az internetes vásárlás marad, aholis a megjegyzés rovatba be fogom írni, hogy kizárólag az ilyen és ilyen gyártás utánni érdekel, ellenkező esetben elállok a vásárlástól... Akkor nem köthetnek bele semmibe... Rohadtúl idegesítő ez az egész, mert már nagyon vártam a megjelenést.
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
válasz Luser2000 #1916 üzenetére
A Zenphone árúlja (Hűvösvölgy) [link] ha belemész és lecsekkolod, akkor én is veszek náluk. Mond, hogy ha leellenőrízheted a telcsit, akkor kettőt is veszel és elmegyek veled. Csak kellene valami amivel tutira leellenőrízhetjük, hogy a hibás darabból vannak-e a telefonok...
260-ért árúlja de 255-ért már én le is alkudtam, szerintem 2 db. esetén 250-ért is ideadná a pasi...
Ha érdekel a dolog, akkor írj priviben!
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
válasz majestic #1923 üzenetére
Na beszéltem vele, nála sincs most fekete csak szürke. Azt mondta, hogy 2 db. esetén jöbb árat fognak kitalálni, meg a mostani szállítmány már tuti olcsóbb is lesz magába. Úgyhogy kértem, hogy szóljon vissza ha bármit megtud. Ja és kértem, hogy probálhassuk ki a telefont valami progival ami kideríti, hogy a hibás készülékekből való-e, azt mondta, hogy ok...
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz majestic #1924 üzenetére
Az új eresztésű Note 7-eknek más lesz a dobozzárócímkéje. Samsung: How to Tell if Your Galaxy Note 7 is New and Safe
Az információ egyelőre Ausztráliára vonatkozik, de valószínűtlen, hogy ettől eltérnének más piacokon.Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
L.Levy
csendes tag
-
törölt tag
Nem egy kategória a két telefon. Azért remélem itt megáll az ájfonozás.
Kis helyzetjelentés 1 hét után:
Nem gyulladt(ROBBANT) ki.
Minden nagyon gyorsan működik, 1-2 app van ami belaggol, de ezekkel a Google-nek kéne leszámolnia. Mondjuk ha belegondolok, hogy az egyik ilyen a Chrome...Ami nem tetszik(ha tudtok rá(juk) külső appot, azt megköszönném), hogy az értesítő led nagyon gyenge(N3 után), az automatika napfényben felnyomja fullra a fényerőt, de 70% is bőven elég lenne, illetve még a hangerő szabályzás is gyászos(kb 70%-ig semmit nem hallani, utána üvölt zenehallgatásnál).
A "robbanós" hírekhez annyit, hogy az amerikaiak a macskát is beteszik a mikróba egy kis kártérítésért... Voltam két SESben is, azt mondták, hogy 19-étől kezdik felvenni a kapcsolatot a vásárlókkal, de a csereprogramot nem kell elfogadni. Érdekes... Meg mondta az egyik, hogy nem véletlen, hogy EUban nem égett ki még egy N7se, illetve ha eddig nek volt probléma akkor ezután se lesz. Azért én helyén kezelném amit egy Samsung munkatárs mond, nyilván nem riaszthat el.
+ Kaptam email-t, hogy ajándék fóliát adnak... Üzletben már azt mondták, hogy csak a régi telefonokra adnak, amikre utángyártott fólia van. Vicc.
-
Parallaxis
addikt
válasz #24536576 #1928 üzenetére
A "robbanós" hírekhez annyit, hogy az amerikaiak a macskát is beteszik a mikróba egy kis kártérítésért...
Nem csak az usában történt Note 7-es baleset és egyre több kerül be a médiába, valószínű, hogy a bevalott 30 esetnél jóval többről van szó.
Meg mondta az egyik, hogy nem véletlen, hogy EUban nem égett ki még egy N7se, illetve ha eddig nek volt probléma akkor ezután se lesz.
Ennek ellentmond, hogy a Samsung ügyfélszolgálatos meg pont azt mondta, hogy ha lehet be se kapcsoljam a készüléket, kikapcsolva rakjam el és várjam meg a visszahívást.
Persze, ha a képedbe robban VR-ozás közben és megvakulsz, akkor ez a megnyugtatás nem fog vigasztalni.
Nem véletlenül hívják vissza az összes EU-s készüléket, a Samsung se hülye, ha nem lenne rá komoly ok, akkor nem vállalna be ekkora anyagi bukást.
Persze ha veszélyesen akarsz élni, az a te dolgod, ne cseréltesd ki -
mokuska02
tag
válasz Parallaxis #1930 üzenetére
Ilyenkor azért jókat mosolygok,anno amikor a Nokiának voltak robbanásra hajlamos akkumulátorai elég volt az akksit kicserélni,nem kellett az amúgy jól működő telefont kukába dobni.Jó ez az unibody kialakítás...De hát a fejlődés...
-
sompetike
aktív tag
Eddig egy sem robbant, hanem kigyulladt töltés közben. Azért ez lényeges különbség.nem kell minden média hajhász cikk után menni....
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
szerzol
senior tag
Nem hinném, hogy működés közben akkora áramot venne fel a teló, hogy annyira felmelegedne az akku.
Szerintem itt a gyors töltésnél a 9 V miatt melegszenek a szar minőségű akksik, de nem tudni, hogy normál töltésnél is fordult-e elő gyulladás.
Azt viszont én is osztom, hogy jobb lenne, ha cserélhető lenne az akksi, a felhasználó szemszögéből nézve természetesen.
-
mokuska02
tag
Az sem bizonyított hogy a gyári töltőfej használata közben gyulladtak ki a készülékek,tehát a gyorstöltés lekapcsolása sem jelent 100%-os védelmet.Egyszerűen alultervezték a cellákat amik a természetes melegedés hatására is képesek olyan reakcióba lépni ami felgyújtja a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Parallaxis #1930 üzenetére
Leginkább a szakadt Jeepre gondoltam.
Ügyfélszolgálat szerintem nagyon nincs képben. Igazából a boltban is mondhatnak bármit. Mindem telefonnál meg van az esély, hogy begyullad. VR-t én 10p-nél tovább nem használtam eddig, mert durván roncsolja a szemet.
-
utomi
senior tag
Na egy kis helyzetjelentés a frontról:
-A telót Aug. 30.-a óta használom, egyenlőre nem gyulladt ki. Bár mindig ott vagyok miközben tölt (filmet nézek addig nem csak úgy őrzöm ) és nézem időként nem forró-e rendellenesen.
-Ezt a nem kis hibát leszámítva zseniális telefon és nagyon nagyon tetszik. Messze a legjobb Androidos teló jelenleg a piacon.
-A Telenor (mily meglepő) semmit se tud még semmiről. Majd később adnak tájékoztatást, hogy ki cserél és hogyan.
-A Samsungos ügyfélszolgálat szerint a viszonteladó (azaz itt a Telenor) cserél majd.
Egyébként van itt rajtam kívül aki még veszélyesen él? Használja más is napi szinten a telót? Szerintetek a gyors töltést kapcsoljam ki? Segít az valamit?
-
Ákkk
addikt
Ha az aksi rossz a sima töltés esetén is így járhatsz. Amúgy pillanatok alatt megtörténik a folyamat ha egyszer elindul.
Ha nagyon melegszik ajánlott.
Ezek az aksik li-ion általában 60C°-ig bírják a lipo pld már 45C°esetén veszélyes üzem.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
szerzol
senior tag
Lőne valaki egy képet a gyári töltőről?
-
hanti
senior tag
válasz mokuska02 #1935 üzenetére
Áramerősség
A C típusú csatlakozó miniatűr ugyan, a kábel sem vastag, mégis 24 ér fut benne, amelyből 4 érpár a tápellátást szolgálja. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy az eddigi 900 mA helyett akár 3 Ampert is szolgáltasson az aktív eszköz vagy töltő C típusú kábelen, 5 Volt mellett. Amennyiben erre előre felkészítették az eszközt, az USB 3.1 protokoll már nem tiltja a magasabb feszültségek melletti magasabb áramerősséget is, így 20 Volt mellett 5 A-es áramerősséggel 100 Watt leadására képesek a legújabb USB 3.1-es eszközök.PCWorld
Lehet hogy ez a bibi oka
[ Szerkesztve ]
-
CsabaZz
tag
Ki van zárva, minden kiégett akksit kizárólag gyári tötlőkábellel, gyári töltőfejjel és gyári konnektorral/jeeppel töltöttek.
#1938: én is napi szinten használom, és semennyire nem forrósodik fel. Gondolom a hátlap miatt, a Note 3 és 4 eléggé fel tudott pl. minden első rendszerindításnál a beállítások után.
"[...] Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük." :)
-
patoga
tag
Sziasztok!
Arról van hír mikor kezdik újra értékesíteni itthon? -
törölt tag
Azért nekem napon használva eléggé fel tud melegedni... De pl töltés közben a Note3 melegebb, illetve használat közben is jobban felmelegedett.
Mivel csak 1 sim-em van, így kénytelen vagyok a 7-est használni, de amgy se tenném dobozba a 7-est.
Kártérítésrl annyit, hogy szerintem aki tudja használni a telefont az ne sírjon érte. Persze jó lenne, de ha nem adnak akkor se érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Frissített-e valaki (T-mobile-os) erre?
Mik a tapasztalatok? Miben változott? Nem akar-e újraindulni?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
sompetike
aktív tag
Én is napi szinten használom,8óra Waze,egész nap 3bt eszköz(óra,mifit,füles)stb.este töltés.én legszívesebben Nem is cserélném mert már olyan jól "belaktam"
Jó lenne olyan imei ellenőrző amivel letudnánk csekkolni,hogy veszélyeztet e a telefon...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest