- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
charlie1975
aktív tag
Próbálta már valaki vízben?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Csepi84
csendes tag
Na azért kiváncsi leszek, hogyha valóban cserélik az összes telefont akkor az hogy fog müködni és időben meddig tart...
-
leslien
nagyúr
válasz charlie1975 #1552 üzenetére
akinek lángra kapott az biztos...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
RaveForce
veterán
válasz t72killer #1557 üzenetére
azért ő nem r=1 és imádta a hajlítottat Csaba , bár nekem simán érzékeli elsőre amikor oldalról edge panelt szedek elő, ezt kritizálta h érzéketlen... érdekes az alma telefon dizájban régen kiérdemelte a retro jelzőt, nem hiába álmodoznak a fanok koncepcio youtubeon mindenféle formatervekről évek óta..de az apple baszik rájuk
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
majestic
őstag
Magyarosi egy fa@sz, nagyon nem jön be a stílusa, viszont amit mondott mind igaz. Én is iPhone user vagyok de mindig volt droidos telcsim és az mindig is Samsung volt (mint fenntebb írtam). Mindkét telefon nagyon jó telefon csak más miatt. Mindkettő kell. Szerintem két gyártó van aminek a termékeit (telefon) meg szabad venni: az pedig az Apple és a Samsung...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
iSonic
addikt
válasz majestic #1562 üzenetére
Egy baj van azzal az emberrel, az hogy szakmai tudás nincs mögötte. Nem tudja mi az ppi vagy f1.2 és hasonló dolgok, de ő vezet egy tech csatornát.. Plusz olyan mint a napraforgó, amit mond az apple arra fordul még ha az elvei ellen is van. De majd ha egyszer köze lesz az informatikához, meg a telefonokhoz, akkor majd talán megnézek tőle még egy videót. Mondjuk a mostani videóba a kedvenc megszólalás tőle: "Felhívtam PRO Android ismerőseimet, akik nem tudták, mivel kell bekapcsolni a voice controlt.. " na itt volt az a pillanat, amikor megkérdezném, hogy ádegy mitől PRO az illető, kettő életében fogott már az a személy android-os készüléket?
-
t72killer
titán
válasz majestic #1562 üzenetére
Én régen (6éve) a HTC-re esküdtem, de nagyon elkutyultak. Másik apróság, hogy nem érdemes kicsi piaci részesedésű terméket venni: iphone-hoz és galaxyhoz millió kiegészítőt veszel fillérekért, egy 1%-os részesedésű telefonhoz meg sokminent elfelejthetsz. Szoftvereket nézve meg egy régi jó telót, amit még többmillióan gyúrnak, sokszor felkarol a közösség, írnak rá pl CM-et stb.
#1563: extrém ritka az, hogy az ember egy személyben showman és profi szaki is legyen. Anélkül, h profinak mondanám magam, lehet, h én szakmaibb videót össze tudnék rakni, de az 100%, hogy az enyémen 2perc után aludna a néző.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
joey04
titán
amit mond az apple arra fordul
pont hogy nem. Az apple párti emberkék közül ő szidja a legjobban a céget, lehet szó a szarban hagyott pro userekeről, az elavult mac palettáról, a nem fejlődő desginról, a használhatatlan airdrop-ról, vagy mapsről, stb stb. Ő mondott oda a legkeményebben. Van egy stílusa vagy bejön vagy nem, ez tény.
Az meg külön előny, hogy laikus és nem valami pro ember, pl ha te mérnökként csinálnál ilyen videókat biztos nem értenék egyet veled (nem apple témában, bármiben), vagy csak szimplán nem érteném, legrosszabb esetben unalmas lenne. -
törölt tag
Azért az adná ha a kicserélt N7-esekbe 4000-res aksit, 6GB RAM-ot nyomatnának.
Egyébként az enyém melegszik gyorstöltéssel, kábelről, de nem vészes. Csak nem pukkan.
Apple csávóval muszáj teleszemetelni a topicot? Van így is elég bajunk.
[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
Most olvastam a Magyar Samsung álláspontját, hogy valóban cserélik az összes Note 7-et a következő hetekben! Ami érdekes,az az, hogy az ajándék Micro SD-ről ,vagy bármilyen kártalanításról, ajándékról nem esik benne szó ( Majd ráfogják hogy bocsi, de az magyarországra nem vonatkozik, csak mondjuk USA)
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
kerxy
senior tag
Hivatalos belsős infó, hogy az összes készüléket cseréljük! Ajandekrol én se tudok sajnos..
-
András.
tag
válasz LaciGSM #1570 üzenetére
A globális közleményben sincs szó SD-ről. Lehet ha csak valamelyik újságírónak volt élénk a fantáziája.
A brit Samsung még egy szót sem szólt, a Carphonenál sem tudják mi a helyzet, hivatalos közleményre várnak. Egyik azt mondja, törlik a rendelést, a másik azt, hogy nem, a harmadik £25 helyett £50 kártérítésről beszél, káosz az egész. Többé nem is rendelek elő semmit
(#1571) kerxy, arról van valami infó, hogy mikor kezdik cserélni?
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Azért nem ártana, ha egy gyári fóliát is adnátok mellé, mert vagyunk jó páran, akik 0 km-esen fóliázt(att)uk a telefont. Én a Westend SES-ben.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
ZsyfKo
senior tag
Jó lenne ha azoknak akiknek már kézben van a telefon becserélnék a már bevizsgált telefonra. Csak mert honnan szerezzek másik telót? En pl már túl adtam az előzőn, ez helyett meg nem kell másik telefon, én ezt rendeltem elő ezt vettem meg úgyhogy ezt is kapjak. Arról nem is beszélve hogy mi van azzal aki pl szolgáltatónál aláírt 2 évet? Egy másik telefonra fogja fizetni ugyanezt a részletet? Vagy hónapokig fogja fizetni a semmire míg tart a bevizsgálás? Azert ez igy elég gáz. Sonys voltam ez az elso samsung telefonom erre jön egy ilyen.
OnePlus 8T
-
Vesztern
csendes tag
Én beszéltem a Samsunggal. Bárki megteheti. Van élő Chat vonaluk is. Ott azt mondták (csak a lényeget emelném ki):......
én: A magyarországi Note 7-es készülékeket érinti-e ez a visszahívási akció?
S: ....Azoknak a vásárlóknak, akik már kézhez kapták a Galaxy Note7-et, kicseréljük a készülékét a következő hetekben.
Tisztában vagyunk vele, hogy mindez némi kellemetlenséget okozhat a piacon, de csak így biztosíthatjuk, hogy a Samsung továbbra is a legmagasabb minőségű termékeket kínálja a vásárlóknak. A partnereinkkel szoros együttműködésben azon dolgozunk, hogy a készülékek cseréje a lehető legkényelmesebb és leghatékonyabb legyen.
én: Akkor a következőkben a szolgáltató, vagy önök keresik a felhasználót vagy nekünk kell jelentkezni?
S: A következőkben az illetékes kollégáink fogják felkeresni az ügyfeleket.Úgyhogy meg lehet nyugodni Aki meg fikázni akarja tegye, szíve joga....
És még egy cikk: [link]
Üdv: Veszter
-
törölt tag
Én se cserélném le másra. Tényleg csak az ujjlenyomat pontatlansága ami nem tetszik, de szerintem azért van mert nem jól szkennelem be, és használat közben máshogy nyomok rá, mint ha csak ülnék egy helyben. Viszont az írisz szkenner nagyon pöpec, éjjel, vaksötétben is működik.
[ Szerkesztve ]
-
Vesztern
csendes tag
Én is kellemeset csalódtam, pedig Z3-ról váltottam. Ezért is érdekel a telefon sorsa,ezért jártam utánna a dolgoknak, mert nagyon megszerettem....hétvégén kitakarítom a telefont és megy a dobozába amíg nem jön a másik.Addig marad a jó öreg Sony ...és az üres LED tok
azért tényleg lehetne fóliát vagy sd kártyát kompenzációként felajánlani...
[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
És ha cserélik hogz fogom átmenteni a nagy nehezen beállított dolgokat
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
kerxy
senior tag
Mindenkit fel fog keresni a Samsung imei szám alapján!
-
Vesztern
csendes tag
Itt is írják, a video alatt...[link]
-
törölt tag
Azt lehet tudni, hogy ezek a robbanások hány töltési ciklus után jelentkeztek? Elsőre vagy random? 2 töltést túléltünk.
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #1589 üzenetére
A Sansung szó az aláírásodban elírás vagy valamiféle poén?
-
T0rnad0
addikt
A cseréig adhatnának ajándék lakásbiztosítást
-
ForRedGlory
félisten
-
nagyúr
-
LaciGSM
aktív tag
Mától kezdve, kihúzok a kert végébe egy hosszabítót, berakom a telót a grill-be ,és ott töltöm! biztos ami biztos alapon! aztán majd ha cserélik, megnyugszom, és visszaköltözik a szobába!
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Ákkk
addikt
2-3 hétről beszélnek.
Szerintem 1 hónapon belül megoldják.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Aki még egyszer leírja, hogy iSheep vagy becsmérli az iPhone-osokat, az 1 hét bant kap!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
Ekkora méretű visszahívás esetén az első szériában kiküldött telefonokat nyilván bevizsgálják mind, a problémás akku-t meg cserélik. Aztán pár hónap múlva megkapjuk a refurbished készülékeket újként, aminek ugye már volt gazdája 1-2 hétig . Csak azt nem értem, hogy S/N alapján hogy ne lehetne tudni, hogy melyikben van a hibás beszállító által gyártott akku? A kocsim VIN kódja alapján az utolsó csavart is lehet tudni, hogy hol gyártották.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest