Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
RSteve
tag
Az adatmentést mondták nekem is, biztos megoldják valahogy, persze nem nagy durranás a szinkronizációt megcsinálni csak kell egy kis idő hozz.
Nekem is megjött az értesítés a frissítésről, de nekem ki van kapcsolva az automatikus frissítés nem is fogom feltenni, minek arra a kis időre.
Volt még rajtam kívül valaki, aki megcsinálta az IMEI ellenőrzést és azt kapta hogy nem problémás a készüléke? Én elég későn rendeltem elő augusztus 29.-én. Lehetséges hogy ezért már valami későbbi szállítmányból kaptam ami már nem esik bele a problémásakban?
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Hibátlan Apple iPhone 14 Pro Max 512GB GOLD 88% ! 1 Hó Jótállás
- iPhone X 64GB SpaceGrey, Gyárilag kártyafüggetlen / ár megbeszélés alapján
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Gray 2 hónapos Samsung vásárlás Független Csere/beszámítás is!
- iPhone 15 Pro 128 gb
- iPhone 13 Pro Max 512GB - makulátlan, mint az új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest