- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
szvarog
tag
Sziasztok,
Egy kis segítség kéne.
Legutóbbi frissités óta, vagy lehet csak a zsebem állította át. N tudom.
Nagyon idegesítö dolog jött elő.
Mintha valami takarékos üzemmódba ment volna át a telefonom.
Ha nem nyúlok hozzá mind a mobilinternet mind a wifi "elalszik".Hol lehet ezt beállítani, hogy ne tegye ezt?
Mert ilyenkor nem jönnek be az üzeneteim, vagy ha fellépek mondjuk a Viberre közli velem, hogy offline vagyok és nincs net. Aztán egy pár mp múlva már okés.
Hol kéne ezt átállítani?
Köszönöm!
-
Kristof14
senior tag
válasz szvarog #5505 üzenetére
szerintem ez valami új vagy nem tudom.
eddig észre se vettem, csak olvastam, hogy mi a gebasz nálad és elkezdtem nézegetni.
de ha bemész az engedélykezelőbe kiválasztod az alkalmazást és engedélyezed neki a mobilhálózat használatát akkor itt ebbe a listába kikerül mellőle a pipa.-
-
Nataniel
senior tag
válasz nintendojet #5495 üzenetére
Én a Xiaomishop.com (honorbuy.com)-ról vettem a simpla simes 4G-t.
Kártyafüggetlen, rootolt,és nyitott a bootloadere...
Dhl-el nekem német raktárból 24!!! Óra alatt átért
Merem ajánlaniFizetés amúgy pléjpál-on megy(a bankkártyáddal fizetsz amúgy),de a biztonsági csatornán. Szóóóóval,no para.
Azt előrebocsájtom,hogy bár a speckóba le van irva mit tud, ajánlott nem csak ennél a telefonnál,de minden másnál is megkukkantani,hogy melyik hálózatot támogatja,és melyik van itthon (és az véleményem szerint tök 8,hogy éppen kinél vagy.... )[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
nyakdam
aktív tag
Ismét egy kis segítség kellene. Video felvételnél (mindegy hogy 720p v.1080) olyan 20mp múlva elkezd szaggatni a felvétel, és lejátszáskor is szaggat ha folytatom a felvételt. Ha leállítom és újrakezedem akkor méghamarabb elkezd szaggatni. tapasztalt már valaki ilyet.
MIUI 5.3.13 fejlesztői.
Köszi
-
válasz nintendojet #5495 üzenetére
Nem, a Ram ugyanannyi (2GB), a tárhyel 2x annyi (8GB vs 16GB), és a PRO tudtommal 2 SIM-es. A folyamatos update-eket meg szerintem felejtsd el a PRO-nál. Vegyél inkább Redmi Note 2-t.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kinsiinoo
senior tag
Az eheti MIUIHU- is feltehetitek már nyugodtan, azt is teszteltük és az is ment szépen
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Feltettem az új heti romot, tökéletes! Nálam az ikonok is barátibb méretre váltottak
-
Dave920117
tag
Sőt a névjegyzékem is újra benn van a telefonban
-
nintendojet
tag
Köszönöm Klara_, Nataniel, ollie!
Már megérte megkérdeznem. Szerencsére az LTE nem túl fontos, így az nem kritérium. Megvárom akkor, mi lesz ebből a note 2-ből.
Egyébként, a 4G PRO-nál miért nem lesznek frissítések, mi a frissítéspolitika Xiaominál?
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
Kristof14
senior tag
ffrissítettem ota-n utána wipe cache.
gmail: ismerelen hiba a google play szolgáltatásokban.
ezzel mi a fenét lehet csinálni?
a ne használjam a gmail-t opció nem játszik.-
-
Fejvadi
nagyúr
Feldobtam a pénteki Multit és rendben van. Jó nagy ugrás volt, mert 2 hónapja nem frissítettem már.
-
opoc
csendes tag
A .17 es frissítés szerintem is jobb. Nem melegszik, és nem fogy úgy az enerdzsi.
-
sanyirigo
senior tag
A Mikey problémára nincs valami megoldás?
Pixel 7
-
sanyirigo
senior tag
válasz baal-amiga #5527 üzenetére
Ha beledugom a telefonba hiába választom ki a Mikey-t akkor is fejhalgatónak érzékeli. Próbáltam már több programot is, de mindenhol ez történik.
[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
Rol06
tag
Sziasztok,
Ha kell valakinek occsóért sima fekete Nillkin tok az szóljon (Bp)!
Kicsit benéztem Redmi note 2-re akartam és egy kicsit lóg rajta -
sanyirigo
senior tag
válasz baal-amiga #5530 üzenetére
Melyik app van fent Neked?
Illetve MIUIHU van fent?[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
Doky1988
senior tag
Hali, Vodafone halozatat tamogatja a telo?
DokY | www.zsolti.hu
-
sanyci
senior tag
-
sanyirigo
senior tag
-
-
sanyirigo
senior tag
válasz baal-amiga #5537 üzenetére
Az a baj, hogy nálam is működik a mikey, de a telefon fülhalgatónak is érzékeli, és így nem lehet telefonálni.
Pixel 7
-
baal-amiga
senior tag
Nekem a Mailboxszal van gondom. Feltettem, megy is, de nem dobja fel új mail érkezésekor az ertesítési sávba. Indítópultba betettem, alapértelmezett, más kliens nincs is fent, ért sáv engedélyezett számára. Ötlet?
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Mr X
veterán
ényleg nem lehet a stock browserbe könyvjelzőket importálni, sem a google könyvjelzőket nem tudja szinkronizálni?
-
terra052
őstag
-
Mr X
veterán
válasz baal-amiga #5543 üzenetére
Épp azt írta, hogy a gmail app-ban állítsd be a mailbox fiókodat.
-
baal-amiga
senior tag
Akkor nem érted.
Ez a gmail app. Ilyenem nincs telepítve.
Ez a mailbox app. E-mail kliens. Ez van fent, ebbe van beállítva a gmail levelezésem. Minek tegyem fel a gmailt, ha nem használom?!
Működik a mailbox app, ha elindítom, csak az értesítéseket nem tolja ki magától és a futó alkalmazások listájában sem marad benn, hiába van indítópultban és engedélyezett az értesítése.[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
terra052
őstag
válasz baal-amiga #5545 üzenetére
Bocs, kimaradt, hogy csak mailboxolsz Az, hogy egy app a mailbox sajátja, még nem feltétlenül jelenti, hogy jól tud működni minden romon, minden környezetben. A gmail tutira jól működik ezen a romon, és nem muszáj saját, gmail fiókkal használni, már jó ideje beállítható bármilyen fiók rajta.
Próbát megér, ha nem ragaszkodsz a mailbox saját appjához.
Ha igen, akkor viszont passzwerkmania.hu
-
konzi
aktív tag
válasz bencevargaa #5547 üzenetére
En kisvardai vagyok de itt mindenutt a varosban 4g-n van a telenor...
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
bencevargaa
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest