- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz Kristof14 #5198 üzenetére
Kristof14!
Köszi, hogy így éjjelek éjjelén is foglalkoztok a problematikával.
Ja, akkor úgy látszik a képernyő így hal meg... Viszont a videós-mikrofonos probléma még igényel egy kis tesztelgetést.
Én is győri vagyok, esetleg szólj, ha tudok valamiben segíteni.Mr X!
Te honnan rendelted a fém hátlapot és mennyiért? Alin néztem nemrég, csak nem mertem beugrani, merthogy nem tudtam, milyen lehet...
-
Mr X
veterán
válasz Criminal017 #5202 üzenetére
-
Kristof14
senior tag
viszont én most megpróbáltam felrakni egy v7-et de nem tudom előbányászni benne a mobilnetemet....valamiért nem hajlandó csatlakozni. az állapotban azt írja, hogy Mobilhálózat állapota: Szétkapcsolva
néztem az apn-eket, elvileg rendbe van, full clean install-t toltam, 2x is, nem tudom, hogy mi van vele....-
-
Mr X
veterán
válasz Kristof14 #5207 üzenetére
xiaomi.eu_multi_dior_5.8.27_v7-4.4.zip
Ezt rakd fel, ezzel jónak kell lennie.
-
sanyirigo
senior tag
Én a megjelenés napján feltettem a V7-et, de csak a frissítés alkalmazást használva; tehát nem clean install volt. Azóta frissítettem a 27.-én kiadottra, és semmi hibám nincs. Ha valaki romolgatni akar, de nem akar időt szánni az alkalmazások telepítésére, az próbálja meg nyugodtan így. (a hivatalos oldalon is azt írták, hogy elég így csinálni)
Pixel 7
-
baal-amiga
senior tag
válasz Kristof14 #5215 üzenetére
Ez valóban fura. Nekem már a beállításvarázslóban netezett a pin megadása után.
Full wipe-ot toltam kétszer is, gyalultam mindent az sd kivételével, gyári recoval tettem fel. Nem tudok másra gondolni, csak ha valami maradék fennmaradt az előző rendszerből - bár ez elvileg lehetetlen, de láttam már gumikacsát repülni.
Esetleg próbáld ki másik netképes simmel is, hogy biztosan ki tudd zárni annak hibáját.[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz baal-amiga #5219 üzenetére
Úgy se fogja neked se elhinni
Most amúgy már megy rendesen minden?
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Klara_
őstag
válasz baal-amiga #5219 üzenetére
O nem a HU ROMrol beszelt szerintem...
-
baal-amiga
senior tag
válasz Kinsiinoo #5220 üzenetére
Megy, persze. Csak amit korábban is beszltünk: V7-en a téma mixelés csak akkor opció, ha nincs net, valóban, de annyira nem zavar, tsf shellt használok saját ikonkészlettel; kevesebbet is eszik picivel.
Az <alapértelmezett alkalmazások> FC fennáll, de ezt is csak onnan tudom, hogy direkt rámentem, hogy kipróbáljam
Semmi gond eddig vele, érezhetően gyorsabb, hangminőség oké, net szintén. Ram fogyasztás jobb, amit abból látni elsősorban, hogy a gyorsítótárazott appok nem zabálnak le annyit. Belakva reboot után 1,2-1,3 giga szabad, ami ugyan nem mérvadó, mert a maradék elég a multitaskra bőven."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz baal-amiga #5223 üzenetére
A magyar fórumon azt írják ,hogy a MIUIHU-t ha már kiadják a telefonunkra vagyuláék akkor menni fog a mixelés v7 alatt normálisan
A másik hiba tuti, hogy a Xiaomi véletlen elbaltázott valamit de legalább nem egy létfontosságú dolog nem működikAkksi neked milyen? Sokan írják ,hogy majdnem 1,5x többet bír
Samsung S23 Ultra 12/512
-
baal-amiga
senior tag
válasz Kinsiinoo #5224 üzenetére
Ebben a hőségben nem akartam megvárni a HU-t, a melegedés bringázás-trackingkor (hű de szép magyar szó lett) nagyon zavart. Majd kiderül, ennél mi a helyzet.
84%-on áll, 1h7m képernyő, komoly fallout shelterezés volt. Utolsó V6HU-val is meg volt a 4-4,5 óra kijelzőidő folyamatos netkapcsolattal, ha lightosabban hajtottam, 5 fölé is ment, egy rakat app volt telepítve.
Szerintem simán használható, mi több, tutijó a V7 multi, csak a full wipe miatt húzódoztam átmenni HU-ról.[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
törölt tag
válasz Kinsiinoo #5218 üzenetére
Két ilyen készülékem van. Mindkettőn a legfrissebb stabil official rom van. Mindkettőn eltűnt a themes appból a customize gomb. A miui.com fórumán is volt róla szó, hogy kikerül a global rom-ból - ettől nem hiszem, hogy van hivatalosabb álláspont. Ha miuihu romot használsz abban esetleg lehet, mert az kínai.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz #53667584 #5226 üzenetére
Mint olvashattad már, nálunk 3db van csak itthon. Stabil official rom az a kínai stabil amit 3 hónaponta adnak ki csak megsúgom neked. A kínai romon kívüli összes "anöfisöl" rom. Mind multiba mind miuihu-ban rendesen működik a téma mixelés.
"Ha miuihu romot használsz abban esetleg lehet, mert az kínai."
Aztaaaaa, nemár tényleg? Minden nem tőlük származó rom például a magyar és az en.miui.com-os is a kínaiból dolgozik ,mert a kínai az official....
Szóval az utolsó mondatodnak se füle se farkaÉs ugye azt tudod ,hogy a legfrissebb stabil azt jelentené ,hogy az utolsó pár hónapja kiadott stabil? És akkor nem a hetiket használod
Ha azt a "a legfrissebb stabil official rom van"-t használod akkor ennek kell lennie
Version: V6.6.3.0.KHIMICF (MIUI6)[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz tibi683 #5231 üzenetére
Ezek az android verziók, de csak KitKat van erre a telefonra.
Ha a miui-ra gondoltál csak rosszul írtad akkor V6 utolsója, vagy V7 utolsó hetije.Mindent megtalálsz a fenti összefoglalóban! Ha valami kérdésed van akkor nyugodtan tedd fel még. De előtte tényleg olvasd el az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
törölt tag
válasz Kinsiinoo #5227 üzenetére
A stabil official romot nagyon rosszul súgtad meg. Ugyanis nem egyedül a kínai a hivatalos, van official global. Na ebből a global ágból vették ki a téma testreszabhatóságát.
És igen, nálam az utolsó stabil official global fut, mégpedig a 6.6.3.0 KHIMICF."mert a kínai az official.... Szóval az utolsó mondatodnak se füle se farka" Van heti official global dev is, szóval ismét tévedtél, nem csak kínai dev van.
"És ugye azt tudod ,hogy a legfrissebb stabil azt jelentené ,hogy az utolsó pár hónapja kiadott stabil?" Igen, kb. egy hónapja (vagy talán annyi sem) jött a 6.6.3.0 update.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz #53667584 #5234 üzenetére
Az official global a kínaiból készül, ezt tudod leszedni az en.miui.com-ról. Remélem az adminukat már nem hazudtolod meg
Attól függetlenül az a heti is a kínaiból készül
Amit a v6 utolsó hetije előtt adtak ki tudtom szerint, ez az egy amiben nem vagyok biztos
De most már hagyjuk
tibi hány simes és hány giga ramos Note 4G-d van?
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz #53667584 #5240 üzenetére
Fogalmad sincs róla ,hogy kik készítik ezeket a romokat és még te próbálsz visszavágni? Kicsit mellé csesztél mert C#,Java programozással valamint weblapok fejlesztésével foglalkozom
A miui felület forráskódját kínai barátaink készítik, és akármit hiszel vagy képzelsz el, a globalt is mivel ugyan az alapján készítik mint vagyulájék vagy a xiaomi eu feje ingbrzy-ék vagy mint az en.miui.com vezetősége (ez a hivatalos angol fórumuk és képzeld a kínai alapján készítik a globalt és a hetiket, gondolom meglepett téged)
Olvass már utána kérlekMr x +1 köszi ,hogy segítesz a topikban
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Kinsiinoo
senior tag
Mindenkitől bocsánat, holnap már tényleg beírom az összefoglalóba amit mondtam a kódnevekről és a variánsokról
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
törölt tag
válasz Kinsiinoo #5243 üzenetére
Össze-vissza beszélsz. Egy szóval sem mondtam, hogy nem a kínaiak készítik a globalt. Azt mondtam, hogy a kínai és a global rom hivatalos, a xiaomi.eu, miuihu csak modok, unofficial. Te eddig azt állítottad, hogy csakis egyedül a kínai hivatalos, minden más abból készül. De mégegyszer elmondom: ez nem így van. A global is official rom, nem kínai mod. Forrásból fordított, nem deodexelt, moddolt, rom.
"A miui felület forráskódját kínai barátaink készítik" Igen, ezt írtam pár hozzászólással feljebb, hogy egyedül náluk van forráskód, senki másnál. És semmilyen csapat nem használja ezt a forráskódot ahogy azt az előzőekben írtad: "a kínai forráskódját használja mindegyik csapat".[ Szerkesztve ]
-
Kinsiinoo
senior tag
Inkább meghívlak egy sörre ha leninjázod Yodát
Erről a sok röhögésről mindig az android offtopik jut eszembe
Lehet oda is be kéne nézni megint, Mr X ha van kedved kukkants be oda bármikor, sírva fogsz röhögniKalapács avatárú kristof kollégánk is becses tagja az offtopik elvetemült brigádjának
Gyere Yoda te is, inkább igyunk úgyis csak elbeszélünk egymás mellett, a jó sört meg úgysem lehet vissza utasítani
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
baal-amiga
senior tag
(#5249) Klara_ +1
Hogy maradjunk a témánál. V7-ben a víruskereső futása közben villog a zöld háttér. Biztos sw probléma, mert máshol nem jelentkezik. Nálatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest