- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keni21
tag
Sziasztok mennyire éri meg venni most egy ilyen telefont játékra?
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
gekkoXT
senior tag
Kérdés: Ha szervizbe visz az ember egy mobilt, mit javallott megtenni, hogy esetleg a szervizes ne tudjon visszaélni a telefonban lévő adatokkal? Nyilván egy kijelzőcserénél mondjuk, csak egy tesztet futtat rajta, gondolom ahhoz elég a szerviz menübe belépnie Szóval értitek.
-
lócitrom
őstag
válasz gekkoXT #7357 üzenetére
hát ha biztosra akar menni, akkor gyárizd. ilyen nincs, hogy kijelző miatt TALÁN nem kapcsolja be és TALÁN nem fér hozzá valamihez.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi.eu romot használok, tavaly júniusi, béta alapút.
Szeretem a MIUI-t, így nem akarnék másikra váltani.
Hogy tudom felrakni a legújabb Xiaomi.eu-t? Azt olvastam, hogy a bétára nem tudom felrakni a stabil alapú romot.
Illetve már a TWRP verziókban is elvesztem.
Magisk + twrp van most is, csak valami régi verziók.
Plusz ha frissítem, és nem nyúlok a system-be, akkor dirty flashelhetem az újabbat?
Köszi az infót! -
addikt
Global ROM-oknál tuti így van, hogy beta-ról nem frissíthető stabil, lehetsêges EU-nál is ugyanez a helyzet, de nem gond, mert van ugye TWPR-d.
Mivel android főverzió változás is van, nem ajánlott a dirty flash, szóval érdemes wipe-olni mindent (data talán maradhat, de én azt is gyalulnám és magam raknék mindent vissza).
Xiaomi.eu fórumokon biztos van szó milyen TWRP verzió ajánlott és honnan lehet leszedni, sajnos ezzel nem mostanában foglalkoztam.
De TWRP-ből simán csak flash-eled elsőkörben az ajánlott TWRP image-jét, TWRP újraindítás, ajánlott Wipe-olások és települhet a ROM.Rom-oltam már sokat, de teljes biztossággal nem állítok semmit sem, szóval a biztonság kedvéért várdd meg szerintem egy szakibb véleményét is! 🙂
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
Hát én tavaly október végén az akkori legfrissebb global betaról álltam át az akkori legfrissebb global stabilra a telefon saját beépített frissítőjével. Se root, se bootloader mókolás.
Persze adatvesztés volt, mivel ez mindent legyalult, azóta viszont dirty flash, már ha van egyáltalán frissítés...(jöhetne már lassan a global MIUI 12 is)
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Bóti
senior tag
Köszi a válaszokat.
A bajom még a data partíció titkosítása.
Szívtam már meg miatta, és azt hiszem most is titkosítva van, szóval tuti gyalu minden..
Jó lesz kb 150 appot visszarakni, meg beállítani..
Eddig minden telómat rootoltam, megreccsenek a sok szar bloatware-től, meg a custom kernelek is sokkal jobbak általában, de most azon agyalok, hogy kell-e nekem egyáltalán a root?!
Vannak most egyáltalán értelmes kernelek a telóhoz?[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy lefrissítettem a telefont egy gyári visszaállítás kiséretében. Lementettem mindent a telefonról, de most vettem észre, hogy a főképernyőtől balra volt egy jegyzetem rengeteg fontos dologgal. Most én azokat buktam? Mert jegyzetek között nincs.
Válaszokat előre is köszönöm! :)
-
rin33
senior tag
Ha valaki kipróbálná az Android 11-et akkor az Awaken 1.2 -t bátran merem ajánlani. Az első verzónál néha összeomlott a Pixel launcher de ez az újabb már bug mentes eddig. Mintha Android 10 ROM-ot használnék. Van egy olyan funkciója, hogy kiszámolja az akku jelenlegi kapacitását (Beállítások/Akkumulátor).
Lehet hogy ez nem újdonság de nekem most tűnt fel. Nálam 3300 mA most, a telefon másfél éve van meg. USB-s ampermérő is ennyit mért. -
gg07
tag
Valaki cserélt már magának akksit? Lassan 2 éves a teló már érezhetően kevesebbet bír.
-
gekkoXT
senior tag
Pocophone f1 original battery -re keresve dobott egy ilyet. nem tudom ez jó lehet-e
-
addikt
Én mégegy szopó rollert nem vállalok be, átadom a lehetőséget annak, akinek tényleg nagyon rossz már az akkuja.
------------------------------
@gekkoXT: Más telefonok topikjaiban olvasottak alapján eMag sem biztos forrás.
Általánosan kijelenthetjük, hogy szemetet akkuk terén nem csak akkor vehetünk, ha Kínából rendelünk, hanem magyar webshopból is ugyanúgy esélyes, csak magyarból ugye drágábban.[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
A Nohon se megbízható? Vagy nem jön meg? (Nálam 1x volt ilyen)
Nem tudom mi a megbízható forrás, eMag-ról rendeltem P8 Lite-hoz és Galaxy S4-hez ,,gyári" Akkukat de mindkét esetben csalódás volt. Lemértem USB-s ampermérővel és a felét tudják.
Viszont AliExpress-ről is rendeltem 2500-Ft-os Xiaomi akkut ami tudja is a gyári ertéket.[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
Van ám 5350 mAh is
Mondjuk a márka termékei nem tűnnek rossznakMittudomain!
-
addikt
Nem tudom, nem ismerem a Nohon-t, nem is hallottam még róla.
Én csak arra reagáltam, hogy nekem az akku rendelgetésekkel rossz tapasztalat vannak, persze ez szerencsén is múlik, nekem abból eddig kevés jutott.Amúgy az a jó kiinduló alap csere akksiknál, hogy mérlegen lemérni és ha grammra megegyezik a gyári akksi súlyával, akkor valószínűleg megfelelő a kapacitása.
Ha vélemények között például ezzel kapcsolatos írást lehet látni, arra oda kell figyelni. -
atiska007
senior tag
Ma ugrott fel egy frissítés nekem:
MIUI V12.0.2.0.QEJMIXM stabil 790Mb
Nem vagyok béta programban, nem mókolt a ROM-om, de rákeresve ez mintha csak stabil béta lenne...
https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/beryllium/[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
tomboy0013
veterán
Felraktam ma én is a 12-t. Az előre telepített háttérképek eltűntek, semmi nincs a telón.
Egyébként fürge a rendszer, közel olyan jó mint az F2 Pro-mon.[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Feldobta nekem is reggel, feltettem, de valami nem hagy nyugodni. Most vagy az én szemem lett egy éjszaka alatt rosszabb ( nem hinném ) de eddig a fényerő manuálisan mindig a "today: xy" felirat "y" részénél volt (ami jelzi, hogy hány mega netet fogyasztottál aznap), ez nagyjából 20% lehet, most viszont ugyanazért a fényerőért kb 35%-ig kell tekernek, játéknál (afk arena) még rosszabb a helyzet, ott kb 45-50% a hasonló fényerőért. Zavaró és idegesítő is, hogy 1 miért van 2 mi van ha fentebb tekert fényerő miatt jobban fog merülni a már így is érezhetően gyengébben bírja mint 2 évvel ezelőtt. Más tapasztalt ilyen problémát?Szerk: dark mode-ot kilőttem, és ugyanúgy az "y" betűig húzva fényerőt olyan mint régen. Tehát a dark mode fényerejét csökkentették volna? Miért?
[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
Én is felraktam a frissítést, mobilnet nem ment, az apn-nél átállítottam ipv4-re a protokollt.
Viszont a hívás nem jó, kicsörög, de valójában nem hívja a vezetékes telefont. A vezetékesről sem tudom felhívni a mobilt. -
D1L1ZS
őstag
Én már vasárnap felraktam, igaz teljesen véletlenül bukkantam rá egy indiai YouTube-er által!
Egyébként jó kis csatorna, sok Poco F1 videóval stb
Eddig minden frankó, nem tapasztaltam bugot. Minden működik ahogy eddig is!
Akksi használatot tekintve szerintem jó, nem érzem hogy jobban merülne a teló.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
addikt
Most, hogy írjátok a frissítést, én is megnéztem talál-e nekem az EU MIUI 11-es rendszerem frissítést és nekem is talál, méghozzá MIUI 12-t, igaz ez csak 12.0.1.0 verzió.
Valaki felrakta már ezt a friss EU ROM-ot?
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy app-ot ami meg mutatja, melyik alkalmazás tartja folyamatosan ébren a telefont?köszi előre is Gyári nem mutat semmit, ott minden app a normában, meg a Play is az 5. helyen van. Csak az ébren tarva-nál folyamatos a volnal[ Szerkesztve ]
-
gg07
tag
Akkor mit lehet tenni..ha Miui 12 nem akartam még letölteni. De egyszer csak ma.reggel az várt, hogy telepítésre kész, kattintson az újraindításhoz.
Akkor már ez a build mindenhogy felkell raknom? Tartok az akku merüléstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest