-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Megane2000 #1759 üzenetére
Jó kérdés. Magamnak küldtem iMessage-t tesztként, nem jelezte
, de kollégámtól érkezett iMessage-t kijelezte. Esetleg próbáld meg kikapcsolni az iMessage-t, hogy sima sms-t kijelzi-e. Értesítéseknél (iPhone beállítások) be van kapcsolva, ugye?
-
válasz
Megane2000 #1756 üzenetére
Nekem működik (alap Pebble, iPhone5S iOS 8.4.1) . és egy olyan feature (nem csak iOS), amire nem is gondoltam, hogy hasznos lesz, a berregés, amikor megszakad a BT kapcsolat = nem hagyod el a telefonod
Gmail app, Időkép figyelmeztetés, Mail-ben beállítottak mind küldik a jelzést, egyedül az exchange server céges mail-jei nem, de az v.s a céges felügyeleti app miatt (AirWatch). -
válasz
Megane2000 #1756 üzenetére
Egyik alap tulajdonsága véleményem szerint.
Nekem pont erre az SMS olvasás céljára lesz legalkalmasabb munkahelyemen.Pont ezekben a percekben érkezhet majd házhoz amúgy az én Pebble-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest