- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPG_
tag
Boschman véleménye az AOSP-ről, amit egy másik fórumon írt:
Gondoltam írok egy pár dolgot az AOSP 4.2.2 rom használatának eddigi tapasztalatairól:
A rom alapsáv verziója: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V7.P9,2013/08/1610:00
Kernel verzió: 3.4.5 Mon Dec 30/2013
Build-szám:AOSP 4.2.2 ported by zdybo
SIM kezelés: kiváló, mindkét sim-kártyánal minden külön-külön beállítható.
A rom együttműködik a DualSim Ringtone programmal, amit a MIUI sajnos nem igazán támogatott. Ez szerintem negyon fontos egy dual simes telefonnál, hisz így a két sim kártyához be lehet külön-külön csengő-, és sms hangokat is állítani.
A rom egyébként nagyon gyors, minden akadás mentesen működik. Az alapfelülete a KitKat-re hajaz. Remek az akkumulátoros üzemidő, egy feltöltéssel, átlagos telefonhasználat mellett simán viszi a két napot.
Mindent egybevetve, nagyon meg vagyok elégedve ezzel a custom rommal. Mindenkinek csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
A mazsola, csak egy rémült arcú szőlő! :)
-
bonifa333
aktív tag
Szia! Igen tudod cserelni a tarhelyeket es akkor kulso sd re telepit.
-
-
guftabi96
addikt
http://forum.android.com.pl/f988/xperia-rom-407138/
Ezek szerint már van Xperia rom is
Bár én még nem próbálom ki. Miui-t egészen megszerettem (harmadik nekifutásra )
Az AOSP is ígéretesnek tűnik. Aki vállalkozó szellemű, és kipróbálja, majd írjon pár sort róla#KeepFightingMichael
-
Slapy
aktív tag
Csak nem birtam magammal ès felraktam az új miui-t,de szedem is le...mert már beállitgatás közben produkálta a random fagyásokat (várakozik,jelentès,ok)
-
nbukta77
addikt
Az miert van, hogy a tarhelynel az alapertelmezett iras lemez a memoria kartya es megis a belso sd- re pakol. Fel akartam rakni a real racing 3- at aztan ki irta, hogy nincs hely. Atab5 quadnal ilyen gond nem volt. A programok ugyan azok. A tarhely ugyan az a ket telonal.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
BullDogh
tag
"Lépések:
1. “Framaroot”-tal rootolás (Faramir módszer működött)
2. Superuser alkalmazás letöltése
3. Android Terminal Emulator letöltése
4. Terminál elindítása és “su” parancs beütése(ha minden igaz rákérdez hogy megadja e root jogokat, amit persze engedélyezünk)
5. A következő parancs kiadása: “mount -o bind storage/sdcard1 /storage/sdcard0“Ezután jobb esetben úgy látszik mintha semmi sem történt volna, viszont ha megnézzük a Beállításokon belül a Tárhelyet az SD kártya teljes kapacitása átvándorolt a “Telefon memória” helyére, vagyis innentől eleve az SD-kártyára lehet telepíteni, nem is kell áthelyezni.
A rossz hír, hogy így ugrott az 1,8Gb ami alapból a telefon memória volt, a jó hogy egy 16-32Gb kártya bemountolásakor ez nem olyan nagy probléma..
"
Én ezt követtem végig, sikerült is, csak az említett widget probléma volt vele h nem látta őket hiába raktam fel, illetve az android terminal nak folyamatosan futnia kell ahogy észrevettem, és pl egy tisztító programkilövő progi használata után ujra kellett csinálni az egészet. SZtem körülményes és a telepítések sem 100% osak így. De szóljon valaki ha én nem csináltam valamit jól...
Nem igaz h erre a gondra nincs kézenfekvő normális nem linkelgetős programból futtatgatós megoldás. -
Slapy
aktív tag
válasz guftabi96 #1366 üzenetére
Nem mind 3szor telepítés előtt csináltam wipe cache,factory reset sőt system formatot is, de olvastam valahol lehet pont itt hogy van akinek csak 2.-3.adik felrakásra működött rendesen, így kipróbáltam és tényleg...
Pont a widget problémák miatt is jó pl a link2sd mert telepítem sd-re linkelem rendszer partícióra és működik a widget
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Miert nem a kulso 16 gigas sd- re tolti le a jatek data reszet?
-
nbukta77
addikt
Masnak is nyikorog a hatlap? Vertis 01 plusz. Feher keszulek.
-
nbukta77
addikt
Van vkinek egy listaja, mely app- ok torolhetok root utan? Elore is koszi.
-
nbukta77
addikt
Ennyire kihalt ez a forum?
-
NPG_
tag
válasz nbukta77 #1379 üzenetére
Korán reggel mit vársz?
Miért nem a külsőre telepíti a data részt. Mert így írták meg a progit. Erre lehet gyógyír az előzőekben említett külső-belső csere.
Hátlap. Nekem nem nyikorog.
App.-ok tekintetében. Amit nem használsz, töröld! (Esetleg a system/app mappából is)
-
nbukta77
addikt
Az erdekelne, hogy az oobe es a gyors uzembehelyezes eltavolithato e gond nelkul. Es, hogy a gyors uzembehelyezest, hogy talalom meg a titanium vagy a root uninstaller listajaban. Amugy tudom, hogy mi nem kell nekem. Csak az ilyen system app- ra gondoltam lista gyanant.
-
NPG_
tag
válasz nbukta77 #1383 üzenetére
Ha az időbeállítást automatikusra állítod akkor törölhető az OOBE, mert ha jól emlékszem a manuális időbeállítás kidob hibával és akkor csak ebben lehet kézi beállítást csinálni. A gyors üzembehelyezést passzolom, mert már jó ideje MIUI-t használok és abból ki vannak irtva a felesleges dolgok.
De egyébként eltávolítható.[ Szerkesztve ]
-
MarciPain
csendes tag
Az xperia romot nezte mar valaki?
Megy a BT?
A lengyel forumon nem irnak rola.Huawei Ascend P1 (U9200), THL T6S
-
nbukta77
addikt
Hi. Miuival mi a helyzet? Hogy muzsikal?
-
guftabi96
addikt
MIUI-nál valaki tapasztalt olyat, hogy ha üzenetet kapok facebookon, akkor nem jelez a telefon (semmilyen formában, a kis ''chat fejek'' sem jelennek meg a képernyőn), csak ha bemegyek a messengerbe, akkor látom, hogy írtak.
Ha éppen megnyitom a messengert, mert írok valakinek, akkor viszont jelez, hogy kaptam új üzenetet. Ez mitől van? Választ előre is köszi.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
Slapy
aktív tag
válasz guftabi96 #1389 üzenetére
Igen tapasztaltam! Bementem ide: beállítás-alkalmazások-messenger , csináltam adattörlést, majd tovább egyedi értesítések és mindkét kijelzést bekapcsoltam plusz engedélyeztem hogy automatikusan induljon a messenger, arra már nem emlékszem hol! Ez azért kellett mert memória törlés után nem indult automatikusan újra csak mikor megnyitottam
[ Szerkesztve ]
-
Slapy
aktív tag
válasz nbukta77 #1392 üzenetére
Igen van magyar nyelv, nálam mostmár majdnem tökéletesen működik (3 telepítés után), egy hiba van hogy néha megfagy a használt app képernyőzár és feloldás után, de azután magához tér rányomsz hogy várakozik és működik tovább! Amúgy szebb, jobb,stb mint a többi szerintem!
-
nbukta77
addikt
Gyari romnal a kepernyo forgatas es az ora beallitas fc- re nincs megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest