Új hozzászólás Aktív témák
-
mttaas82
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, összarakási hiba előjött-e már másnak is!
Probléma: Alsó három érintés vezérlő világít nekem alul a képeryő és a keret találkozésénál vékony csik is világít? Pedig le sem volt elejtve.
Vélemény vagy tanács?
Go-Button!
-
umek7
őstag
Vertis-01
Proximity szenzort hogy tudom kalibrálni? Nem működik az automatikus elforgás.
-
eJeti
csendes tag
Kiárusítás alatt:
Overmax OV-Vertis-01 5" fekete mobiltelefon (DualSIM,Android 4.2,4x1,2GHz/4Gb,GPS,BT,8+2Mp,QHD)Bruttó ár: 39 369 Ft
Még a 2100-es akuval..
Talán azért mert jön az EXPI
Biztosan lesz teszt is.. (remélem)[ Szerkesztve ]
eJeti
-
RBJ
addikt
-
kisspista
senior tag
Nem kértem készüléket, mert specifikációban szinte ugyanaz, mint elődje, csak kinézetre más! Biztos lesz olyan csapat, aki leteszteli majd. Az ára 45.000 Ft lesz ( kis eltérés a pénznemek közötti váltás miatt előfordulhat)
Szilikontok nem hiszem, hogy lesz hozzá (egyikhez sem gyártottak), így ajánlom a "buzis" hátlapokat
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
Nem zárkóztam el a tesztelés lehetőségétől, csak eddig nem láttam szükségességét. Ha tényleg igénylitek a tesztet, akkor megkeresem a forgalmazót ez ügyben. Oldalunk egyébként template váltás miatt rövid ideig leállt, így kényszerpihenőt kell tartanunk, de mihamarabb visszatérünk!
-
Digiflex
tag
(a VERIS 02 Plus-ról írok)
Most lesz három hete, hogy leadtam a telefont a szervízbe, ugyanis a bekapcsoló gomb hibája miatt nem lehetett bekapcsolni. Úgy hiszem, ez egy elég fontos kezelőszerve a készüléknek (jóformán az egyetlen).
Azt a tanácsot kaptam, hogy csak "nagyon óvatosan nyomjam".
nyomnám én, de úgy állunk, hogy már most többet tartózkodott szervízben a telefon, mint amennyit használni tudtam.szóval úgy gondolom, hogy azt a ~30k HUF-ot talán valami jobb dologra is költhettem volna, mint hogy a tisztelt szervizes úriembereknek munkalehetőséget biztosítsak.
És a fényképező az tényleg a legalja... annyira rossz, hogy már stílusa van .
(Ap)
[ Szerkesztve ]
...
-
RBJ
addikt
válasz Digiflex #913 üzenetére
engem nem zavar a fényképező. Ha fényképezni akarok akkor fényképező gépet használok.
ha meg annyira izgatna ott van a sony vagy nokia valami amik 20 akárhány megapixelesek. Na az arra van.
a gomb problémát annyival megoldottam, hogy egy fogpiszkálót lerágtam nagyon vékonyra, puhára kis nyállal körbetakarítottam a gombot mellette végigvezetve a piszkálót és azóta nem szorul.
Annyit el kell fogadni, hogy ennyi árért vannak kompromisszumok[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kisspista
senior tag
Teljesen egyetértek az álláspontoddal! A problémák ismertek, s egyre kevesebb van belőle, mert a support megfelelően segítséget nyújt a vásárlóknak!
Sokan kérték az EXPI tesztjét tőlünk, így megkerestem a forgalmazót, s ha minden jól megy, akkor akár jövő héten meg is tudjuk ejteni a műveletet!
-
RBJ
addikt
VErtis 02
Újabb projekt. Deus ex lefekszik a telefonon. Ennek hatására utána néztem mit lehet tenni.
Ebbe botlottam. Ma este ez lesz a projekt,hogyan lehet ram ot növelni?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kisspista
senior tag
Igyekszem, de csak hétfőn tudom meg, hogy kapunk-e tesztpéldányt az EXPI-ből!
Látom erősen mélyvizekre evezel, közeleg a téglafon a javából! Elég meredek, amit csinálni akarsz, egy karaktert elütsz, aztán system partíciódnak és az egész telefonnak annyi... Ebbe én tuti nem nyúlnék bele, na meg lehet a kernel is megbolondul a telón.
-
DJC
csendes tag
Sziasztok! Pár hete nekem is beszorult a power gomb. Nem ijedtem meg nagyon, mert már olvastam, hogy ez típus hiba. Én úgy oldottam meg, hogy finoman a gomb körül belecsöpögtettem egy kis WD40 sprayt. Azóta tökéletesen hiba nélkül működik, én mindig csak a power gombot használom képernyő ki-be kapcsolásához.
Pár hónap használat utáni tapasztalatok:
Negatívumok:
- nagyon kilógó, beszoruló power gomb
- a kijelző felbontása gyenge közepes, de legalább IPS,
- a kapacitív kijelző érintésre sokszor nem reagál megfelelően és nem csak a sarkoknál,
- a GPS vevő gyenge, szakadozik
- a 3G néha szakadozik (T-Mobile)
- a hangszórók és a mikrofon rossz minőségű, telefonálásnál is,
- telefonálás közben egy idő után szakadozik a vonal és nem értik, hogy mit beszélek (gyenge GSM vevő)
- a vaku LED-je rossz minőségű, kékes és gyenge a fényereje,
- a kamera színei gyengék, fakók.pozitívum:
- a wifi vevője brutálisan erős, viszont az aksit is használja rendesen,
- korrekt az akku kapacitása; 1 napot mindig kibír, így még sosem hagyott cserben,
- jó kézbe fogni, jó a fogása.Ezek a tulajdonságok újkora óta fennállnak, tehát nem használat közbeni meghibásodásokról van szó.
-
kisspista
senior tag
Többé-kevésbé igaz, amit leírtál, bár pár dologgal kiegészíteném az írásod, ha nem haragszol.
A kijelző felbontása megfelelő, hiszen 4"-nél a 800x480 pixel az jónak számít, még ha navigációra használjuk, akkor is (7"-es tabletek is 800x480-asok zömével, na ott már jobban érezzük a különbséget). A kijelző érintése: hát igen, a sarkoknál szükség van az ujj teljes lenyomatára, míg középen elég az ujj beggyel érinteni. Van, amikor csak másodikraveszi be, de ez szerintm elvi kérdés, nem a hardver hibája.
A GPS-vevőt nemrég teszteltem élesben, s nálam is megszakadt, de ez szoftver függő, mert vannak okosságok a folyamatos jelvételre. Az EPO használata viszont villámgyors helymeghatározást eredményez. Engem ami aggaszt: a pontatlanság; sajnos néha egy másik útra illeszt a készülék, mert nem megfelelő számú műhold vételénél elég nagy a hiba százalék. Kombinált navigálásra (autós+gyalogos túra) még nem volt szerencsém, de később kipróbálom, mert az akku kérdése is izgat.
A hívás minősége elég jó, a hívott fél hangja jó minőségben hallható mindaddig, míg át nem áll egy másik adótorony jelére, s ilyenkor leromlik a minőség.
A LED témára nincs más orvosság, mint a csere, de akkor is messze elmarad a SE Xperia vakujától. Én az "új LED-del szkennelek speciel, tehát telefonon a kamera segítségével digitalizálok, s azt meglehetősen jól. Az autofókusz az, amit hiányolok belőle, emiatt is gyenge a kamerája az érzékelő típus mellett! -
DJC
csendes tag
válasz kisspista #924 üzenetére
Dokumentum szkennelésre tökéletes, ne hiányold az autofokuszt, mert az csak lassítja a folyamatot. így is elég éles a képe. Szerintem egy mobiltelefon kamerájának pont az lenne a lényege, hogy dokumentumokat, alkatrészeket, vonalkódokat archiváljunk vele, hogy később mindig kéznél (zsebben) legyenek, és erre ép elég az 5MP.
-
kisspista
senior tag
-
johnahex
tag
Tisztelt kisspista!
Ha egy részletes tesztet nem is tudsz írni az expiről, legalább a pontos méreteit meg tudnád majd adni ha kapsz készüléket??
Köszönöm!
Szia.[ Szerkesztve ]
-
-
kisspista
senior tag
válasz kisspista #930 üzenetére
Kedves Fórumtársak!
Örömmel jelentem, hogy lesz teszt az Overmax Vertis EXPI-ről, szerdán fog érkezni hozzánk, már megkaptam az információt a forgalmazótól! Igyekszünk nagyon részletesen bemutatni, s kérlek bennetek, ha van kérdésetek a készülékkel kapcsolatban, hogy mit nézzünk még meg, vagy mire térjünk ki részletesebben, akkor azt szívesen fogadjuk Annyit ígérhetek, hogy odatesszük magunkat és a legújabb arculatunk tükrében mutatjuk be az Overmax eme csodáját
-
johnahex
tag
válasz kisspista #931 üzenetére
Szia!
Már nagyon várom a részletes tesztet, páromnak pont jól jönne egy ilyen, tök jó, hogy van fehérben is és ilyen jó áron!
A specifikációi nagyon ígéretesek, remélem nem kell csalódni benne.
Mindenképpen futtassatok benchmark programokat rajta, legalább antutut meg quadrantot, hogy legyen valami összehasonlító alap, de nyilván nem lehet olyan gyenge 4 magos létére.
A kijelző betekintési szöge, fényereje stb., üzemidő, OTG működik-e, pontos mérete.
És természetesen egy link ahol elérhető a teszt
Fényképezőtől nem várok csodát hiába 8 MP, de remélem legalább HD-ban vesz fel, ha nem az vér ciki , de nyilván az is alapos tesztelésre kerül.
Még az is érdekelne, hogy csak a conflex-nél lehet megvenni?
Köszi!!
u.i. de ahogy most kinéz ez lesz véve, mert ennyiért jobb nincs ekkora méretben, legalábbis én nem találtam.................... ha valaki tud szóljon -
johnahex
tag
válasz kisspista #931 üzenetére
...............már nem tom szerkeszteni a hozzászólásomat, de olvasom, hogy a 02-nek nagyon gyatra a hangszórója, szóval erről is egy alapos tesztet, plusz fülessel is, és lehetne kérni nagy felbontású képeket, esetleg fekete és fehér változatról is..........
nagyon köszi
Szia![ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy Vertis 01-hez készült már valamilyen megbízható rom?
Vagy várható, hogy lesz? Vagy egy ilyen 'névtelenebb' készülék esetében nem nagyon lehet ilyenre számítani?#KeepFightingMichael
-
-
kisspista
senior tag
válasz johnahex #933 üzenetére
Rendben, ezek meg lesznek természetesen, bár van egy info, amit meg kell erősíteni a teszttel a forgalmazónak (erre külön kért meg), de erről még nem beszélhetek!
Lesznek a tőlünk megszokott módon fotók, képernyőmentések, részletes bemutatás, OTG teszelés, méretek és összehanolító bemutatás, valamint a GPS-BT és WIFI modul tesztjére is kitérünk! És persze még sok más is várható
-
johnahex
tag
válasz kisspista #936 üzenetére
"bár van egy info, amit meg kell erősíteni a teszttel a forgalmazónak (erre külön kért meg), de erről még nem beszélhetek!"
Hu-Ha!!!!!!
nagyon titokzatos.......
remélem nem lesz olcsó hús történet.............
a benne lévő cpu a fullhd-val is megbirkózik, "dukkolok", hogy nem butították le a kameráját.......
peace
u.i a dobozban lévő tartozékokat is muti majd be pl. két hátlap[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
-
kitcar66
csendes tag
Már én is nagyon várom az EXPI tesztjét: képeken nagyon tetszik, és amit a leírás alapján tud, nekem elég lenne. A 17 éves lányom december eleje óta, fagyás, akadás, hiba nélkül, intenzíven használ egy Vertis 01-et, egyedül a kamerát, főleg a vakut tartja visszalépésnek a régi LG Blackjéhez képest, amúgy maximálisan boldog és elégedett vele.
-
ocsirigo
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy dec.-ben vásárolt Vertis-01 37.000 Ft-ét. Van hozzá plusz 1 kijelzővédő fólia, valamint egy fehér tok.
Hibátlan állapotban van, eredetileg is a jó szoftver volt rajta (ld. topik kezdetén a hozzászólások).
Ok: "downgrade" valamelyik kistesóra... nem bírok hozzászokni az 5"-hoz
Érdeklődni itt és/vagy pü-ben (reggel és este tudom csak nézni a fórumot!). -
-
-
johnahex
tag
Kár, hogy az overmax oldalán fent lévő képek kamu képek
értem ezalatt, hogy a kijelző alatt és felett lévő káva nagyobb, mint amilyennek feltüntették........... -
NPG_
tag
Üdv. Mindenkinek!
Létezik már Vertis-01-hez 3-as nál nagyobb verziószámú CWM Recovery ??
A mazsola, csak egy rémült arcú szőlő! :)
-
kisspista
senior tag
Megérkezett a Vertis EXPI, ami inkább a Vertis 02 Plushoz mérhető méretileg, így a bemutatásnál a két készülék lesz összehasonlítva! Figyelembe véve a 2014.02.10-i frissítést, a teszt kissé elhúzódhat, mert a memória méretre szeretnénk kitérni részletesebben is, a gyártó által közölt firmware jegyében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Iphone 11 128 Gb Független
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 15 pro 128 GB fehér titán, 92% akkumulátor, karcmentes
- Bontatlan iPhone 16 Black 128GB 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs