- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
stnorcy
aktív tag
Szia mindenkinek.
4.3 vagy 4.4 es android szoftver nincs Vertis 01-re ?
Az új MIUI szoftveren mit javítottak? Tudja valaki?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
MODERÁTOR
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Mit javítottak az új
MIUI 4.6.20 -on.?
Esetleg tudja valaki?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek.Vásároltam magamnak én is egy ilyen telefont. Annak idején volt atab5-öm. rootoltam, telepítettem a mtk toolst, de ebben sehol sem találom az audio állítási lehetőségeket. Átolvastam a fórumon leírtakat,de egyértelműen nem látom hogy milyen módon lehetne növelni a csengőhangerőt. ( Overmax vertis expi) tudna valaki valami okosat mondani segíteni. köszi előre is.
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
Sifre
senior tag
válasz Zsoltwader45 #1707 üzenetére
Az Expi nem MTK hanem Broadcom alapú, tudtommal nem lehet úgy buherálni mint a Vertis 01-et.
-
Zsoltwader45
aktív tag
-
SlesherThe1
csendes tag
Hali!
Az új miui van fent a telómon. Néha lezárás után ha bróbálnám felnyitni a képernyő zárat, sötét marad a kijelző. Csak akkor javul meg ha újraindítom. Mi okozhatja ezt? Más is találkozott ezzel a problémával? -
mrsoul
csendes tag
válasz SlesherThe1 #1711 üzenetére
Volt hasonló gondom, nekem befagyott a telefon feloldás után.
Témát váltottam, és megjavult.Hátha neked is segít.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! Tud valaki segíteni, hogy ezek közül a polska progik közül mi az ami törölhető gond nélkül??? Vertis expi. köszi
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
NPG_
tag
válasz Zsoltwader45 #1713 üzenetére
Szerintem az összes!
Vertis1-ről én mindet lezúztam annak idején.A mazsola, csak egy rémült arcú szőlő! :)
-
BullDogh
tag
Na hy!
Visszajött szervízből a telefonom Vertis 01 Plus. (rossz rendszer felrakása után téglásítás, majd teljes format volt a baja.. ) Rendberakták, működik... azaz nem teljesen. Mi lehet az oka annak h hívást nem tudok se kezdeni se fogadni??? Telenoros kártya van benne, adatforgalom működik, a simet látja térerő van, de a hívást nem indítja el ill egyből befejezi, és engem sem tudnak hívni. Lefrissítettem androidot, rendszert visszaállítottam, de semmi. Mi a viharbavert baja lehet? szervíz előtt jó volt... Valakinek 5let?
-
BullDogh
tag
Na siker... Kiderítettem hogy eltűnt az imei számom, és az volt a gond... De visszatettem a helyire most már minden fasza
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet a telefonon saját háttérképet beállítani?Letöltöttem egy háttérképet,de amikor be akarom állítani előjön egy ilyen kék bizbasz amit nem lehet akkorára húzni mint maga kép.Így a képnek csak egy kis része jelenik meg a háttérképként.
-
-
stnorcy
aktív tag
Helóka
Tudja valaki hol lehet kapni az
Overmax Vertis YARD telót?
ha valaki tudja dobhatna egy linket.
KösziIphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
AlexB
újonc
Hello. Letezik mar letoltheto manual ehez a telohoz?
-
Bounti
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
stnorcy
aktív tag
helóka
Fogják fejleszteni a
Max Inception v2 -es room-t?
Mert stabilnak stabil de a fényképező része elég siralmas, sötétben elég szar képeket csinál vagyis nem is nagyon csinál mert nem látni semmit még vakuval sem.
A Miui szoftverrel jó képeket csinált este is s makróval is , s a gyári szovtver is jó volt.
Vagy valaki tudja hogy tudnám kicserélni az appot?
Van aki használja a Miui 4.6.20 ot? Mit javítottak rajta , milyen hibái vannak?
Köszi.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
ToBeY
nagyúr
Meglehet valahogy oldani,hogy telefonon menjen a flash tartalmak?Feltettem Chrome mellé a Flash Player-t,de nem nem lett jó.
[ Szerkesztve ]
-
mrsoul
csendes tag
-
-
guftabi96
addikt
válasz SlesherThe1 #1733 üzenetére
miui-nál voltak ilyen gondok, hogy ha úgy zártad le a képernyőt, hogy meg volt nyitva egy app, akkor az feloldás után kb 10-15 másodpercig be volt fagyva.
Lehet, hogy az új verziónál tovább romlott a helyzet, és már csak az újraindítás segít?
Én is használtam viszonylag sokat miui-t, de mióta kijött a max inception azóta csak azt használom. Nekem még nem fagyott be egyszer sem, és szerintem gyorsabb is, mint a miui.
GravityBox-szal egy nagyon kicsit átszabtam, nekem így tökéletes
Ilyen:#KeepFightingMichael
-
mariobros
tag
válasz SlesherThe1 #1735 üzenetére
Valóban működik, de nem ajánlom annak a pluginnak a használatát! Lelassítja a telefont. Minél nagyobb méretű témát állítasz be, annál lassabban tölti be az olyan app-okat, amiket megváltoztat.
Üdv: Dani
-
mekker
őstag
Sziasztok!
Most dual simes vonalon mozgok, szigorúan olyat keresek, amit itthon (legvégső esetben Amazonról) meg tudok rendelni, 30-45k közötti áron.
A választottjaim között van a Vertis-01 és az Expi. Érdemes ezekben gondolkozni, vagy van velük hosszútávon szenvedés?Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mcguyver
csendes tag
Valaki írja meg, hogy teljesen letiltható-e a belső SD, mert nagyon zavar, illetve van 32Gb-os kártyám, azt szeretném úgy használni mint a belső 1.9Gb-ot.
-
mekker
őstag
A Vertis-01 túl nagy lenne, az Expivel szemeztem inkább, de most megválaszolom magamnak a kérdést:
[link], [link alja]Nem érdemes Expit venni, mert nagy valószínűséggel lesz valami komoly szoftveres, hardveres baja - mint a noname készülékek tucatjainak..
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
guftabi96
addikt
Hát igen, Expit én se mernék venni.
A Vertis amúgy teljesen jó, nálam az előnye egyben a legnagyobb hátránya is: a mérete.
Netezni tök jó rajta, de néha engem is idegesít, hogy ekkora. Csak két kézzel tudom fogni, stb stb.
De összességében én szeretemMajdnem írtam, hogy nézz szét Windows Phone-ok között, de rájöttem, hogy DualSimes telefont keresel.
Hát akkor maradt az Android.Talán a Samsung Galaxy Core DUOS nem lenne rossz választás. [link]
1gb ram (van olyan is, amiben csak 768-van, ha minden igaz annak core plus a neve, de a Core Duos-ban 1gb van)
4,3'' képernyő
50 ezer alatti ár
két sim kezelése
8gb belső tárhely
2 magos, 1,2ghz-s Snapdragon Proci#KeepFightingMichael
-
mekker
őstag
válasz guftabi96 #1740 üzenetére
Nokia 630-ból van dual sim, de az most nem játszik (nem magamnak lesz), a Core Duos meg jó lenne, de sajna elég gyenge SoC-ot pakoltak bele...(Core Plust váltana, abba erősebb cucc van, de csak egykártyás)
Két nap utánaolvasás után eközül az öt közül fogok szerintem választani:
LG L70 ; Gigabyte Maya M1 v2 ; Motorola Moto E dual ; Lenovo A820 ; Xiaomi HongmiHa most az új Android verzió tényleg sokat fog dobni a rendszeren, akkor az L70, vagy a Moto E a befutó, bár még azokra sem biztos a frissítés, főleg nem a dual simes változatokra.
Sajna mindegyiknek van valami hátulütője: az LG-nél a felbontás (bár ez még simán tűrhető kategória), a Motorolánál az, hogy csak német Amazonról rendelhető (onnan is csak egy eladótól), Hongmi kicsit nagy, Giga és Lenovo meg no frissítés+ki tudja milyen rejtett problémák lehetnek velük.[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Jagi
tag
Üdvözlet!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, most váltottam Alcatel 995-ről Vertis plusz-ra és lenne pár problémám.
A bluetooth kihangosítás nem nagyon akar működni [Stock 1.8 Rom] 10-ből 1x ha sikerül de utána is eldobja a SIM-kártyát, a fájlok cserélése már megtörtént a system/lib mappában, de az sem segített. Esetleg valakinek valamiféle megoldás? Fontos lenne mert kocsiban sokat használnám.
A másik a Play fekete ikonjai, tudom google hiba esetleg van valami infó a mikor javítják?
A harmadik a ROM, alcánál is sokat próbáltam, de a MIUI nem nagyon tetszett, viszont a KitKat nagyon bejött. Van olyan amiben működik rendesen a BT kihangosítás? A romcserélést visszalehet állítani (a garanciáztatás miatt)?
Köszönöm előre is! -
Jagi
tag
A másik nagy bajom a fülhallgató vagy inkább a 3,5 jack csatlakozó.
A füles hangminősége kritikán aluli, több fülessel is próbálva, Poweramp-val tuningolva sem változik semmi.
Viszont ha a legfelső érintkezőig dugom csak be akkor szépen szól, ez már megér egy garanciáztatást? -
dundus73
újonc
Sziaztok. Segitsèg kèrèsel fordulok hozzátok. Van nekem egy Overmax vertis 01 kèszülèkem. Android 4.2.1 verzio van rajta. Èn a neten látam, hogy van már android 4.2.2 is. Azt hol tudom letölteni? Ellöre is köszönöm.
-
mcguyver
csendes tag
Üdv!
Az első dolgom az volt, hogy kicseréltem a fülhallgató hangszórókat egy minőségi "agybadugósra" (egy régi nokia headset volt).
Forrasztani kellett, de ehhez nem jó más fülés, ha telefonálni is akarsz vele.
Zenelejátszásra meg szerintem a legjobb a Poweramp.[ Szerkesztve ]
-
Csokihab
csendes tag
Csak nekem "ropog" a telefon, és főként a hátlap? A hátlapot garanciásan cserélik esetleg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs