- Magisk
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
Van itt olyan, akinek van összehasonlítási alapja egy Note 4-hez képest? Birtokolta/birtokolja valaki a 1520-at, és a Note 4-et? Pro/Kontra a Note 4-hez képest?
-
félisten
válasz sszemtelen #6053 üzenetére
Nekem van/volt mindkettő, de nem egyszerre. Note 4 ezerszer több mindenre használható nem csak a toll miatt, de ugye androidon több/jobb az alkalmazás, de ronda és nem olyan masszív. Kamera kb egál, de a Note semmiképpen nem jobb ebben. Kijelző ízlés kérdése. A rendszer a Note-on gyorsabb, legalább is az alkalmazások megnyitása terén. Igazából összehasonlítani nem lehet őket, mert homlokegyenest más rendszer fut rajtuk. El kell dönteni, hogy beszopod e a windowsos dolgokat, vagy nem akarsz kompromisszumot kötni. Az biztos, hogy egy sárga vagy zöld Lumia ezerszer faszábban néz ki mint a tucat Samsung.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sszemtelen
őstag
válasz Plazmacucci #6054 üzenetére
Köszönöm
Azt tudom hogy rendszerre nem lehet őket össze hasonlítani.
Viszont összeszerelési minőség, komfort, akku idő, ilyenek lennének a jókMárciusig kap még időt a Win10M hogy összekapja magát. Ha nem változik, akkor visszavándorolok 4 év után a droidra. Megnézzük mennyit fejlődött ennyi idő alatt :/
-
félisten
válasz sszemtelen #6055 üzenetére
1520 jó akku időben, jobb mint a note. Note kisebb és kényelmesebb, ez vitán felüli. Windows tíz még sokáig félszeg marad az biztos. Viszont az fontos lehet hogy ha a gyári noteot a szerviz szétszedi soha nem lesz mér olyan mint volt. Ez nem a szerviz hibája, ezek a telefonok ilyenek. Én ezért passzoltam el, mert kaptam három csere készüléket is, mind hullott szét. Lumia strapabíró.
-
sszemtelen
őstag
válasz Plazmacucci #6056 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom mi legyen még a vége.. márciusi fizuig várok a Win10-re, ha addig nem szedi össze magát az MS, akkor elbúcsúzunk egy időre, és jön a Note 4..:/
[ Szerkesztve ]
-
Lajkapapa
csendes tag
válasz sszemtelen #6057 üzenetére
Nahát! Én is pont ugyanígy vagyok! Szóval sanszos,h lesz egy eladó fekete 1520!
-
Cooley18
aktív tag
Próbálta valaki a Win10-et 1520-on? Az enyém sajna tönkrement, egy 950 lett az utódja, de az akkuidő valami siralmas. A 1520-at 2 napig taperálhattam szünetmentesen, ez a negyedét alig bírja. Az OS lehet a ludas?
Meg ez, hogy kiszedték a duplakopp ébresztést meg hasonlók... Nagyon mérges vagyok az MS-re, pedig a 1520-nál megfogadtam, hogy soha többet más rendszer...
Egyébiránt alkatrésznek vagy valaminek esetleg érdekel valakit egy elázott 1520-as?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Cooley18
aktív tag
Minőségre talán egy kicsit jobbnak tűnik a 950 meg dizájnra is. Kb. negyed órát úszott a zsebemben, tengerben (ne kérdezzétek, hogy nem vettem észre). Aksicsere volt, de nem rakta rendbe, még egy sütésen gondolkoztam, de aztán sosem jutottam el addig. Igazából az aksin kívül fogalmam sincs, hogy mi működhet benne.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Lajkapapa
csendes tag
Átesett egy kijelzőcserén a telefon. Eladom. Elég volt a windowsból.
-
félisten
-
Rob700
senior tag
válasz Plazmacucci #6068 üzenetére
Miért fapad? Mik hiányoznak a 8.1-ből amik a 10-ben Megvannak? Komolyan érdekel, mert nekem tökéletes a 8.1... Lehet ez az én igénytelenségem tükrözi?
iPhone 12 128GB Black
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #6071 üzenetére
"ha"
és
"ideér"Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
félisten
-
Rob700
senior tag
válasz Lajkapapa #6070 üzenetére
Nem feltétlen zsákutca... Én az IOS-nél sem látom azt a rohat nagy fejlődést vagy új dolgokat. Nem érzem az i6 után azt, ha a 1520-at veszem kézbe, hogy valamiféle hiányt szenvednék... Sőt... Ott a YouTube alkalmazás kevesebbet tud mint a Tubecast, 6tag is igényes és tud annyit mint a ios-en az instagram, nincs NFC amivel csak egy érintés a fülesemre és indítja is a zenelejátszót vagy amit beállítok, fényképező manuális beálltásai minimálisak, ios-en is Onedrive-ot és Here navigációt használok. Persze tetszik az ios is, de kicsit megfoghatatlan dolognak látom azt a nagy lemardást amiről mindenki beszél pl az ios-hez képest... Szerintem ha még hónapokat is kell várni egy stabil win 10-re akkor se kell pánikba esni... De ez az én véleményem...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
Lajkapapa
csendes tag
Nem új dolgokra gondoltam,hanem a régiek karbantartására,ráncba szedésére. De Windows insiderben az újdonságok nem jobbak,hanem rosszabbak lettek. Maga az elmélet nem rossz! A gyakorlat: A böngészőben megnyitsz 6 weblapot és bezár. A Facebook app se lenne rossz,de mégis az. Sokunknak "ok" nélkül melegedett a telefon úgy,hogy nem fut semmi a háttérben.
-
félisten
Most már huzamosabb idő óta használok egy Vibe Shot "kameratelefont" a 1520 mellett és szép leszerepelt szegény kamera ügyben. A jó öreg Lumia még mindig alázza a legtöbb mobilt.
-
Šolaire
veterán
válasz Plazmacucci #6077 üzenetére
Nekem minden vágyam egy 808 volt de nem akartam már halott rendszerbe pénzt fektetni. A 1520 kamerája bőven kiszolgál esküvő rendezvény stb.
“Praise The Sun” \[T]/
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #6077 üzenetére
Én is húzom a szám, mert a legtöbb esetben jobb képeket csinál, mint a kissé költségesebb i6s Plus-om.
-
Rob700
senior tag
Van Hardveraprón egy eladó 1520, zöld!!! Én azt hittem az csak AT&T-s 16GB-os... De ez 32GB és nincs rajta a szolgáltató logója...
iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
válasz sszemtelen #6082 üzenetére
Jah, sanszos... Én is bevállalnék egy zöld házat...
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
-
sszemtelen
őstag
válasz Plazmacucci #6084 üzenetére
Sem NFC.
Sőt, mivel megbontotta a készülékházat garancia sem. Ha nem adja hozzá a gyári burkolatot, és nem rakod vissza szerviz előtt, akkor úgy elhajtanak mint.. mint. -
félisten
válasz sszemtelen #6085 üzenetére
Amúgy honnan lenne garanciális készülék? Tuti nem az.
-
sszemtelen
őstag
válasz Plazmacucci #6086 üzenetére
Lehet vett hozzá anno valami szolgáltatói pluszt, vagy aliexpressről rendelte, "ezer" a variáció
-
Gabir
aktív tag
válasz sszemtelen #6089 üzenetére
Kb....aztán majd vált egy 127 centis OLED TV-re
-
Problem95
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy van egy tégla 1520-am.
Valakinek van esetleg .hex fájlja RM-937-hez, vagy esetleg valami más ötlete? -
Rob700
senior tag
válasz Plazmacucci #6084 üzenetére
Pedig ad hozzá qi töltőt is... Érdekes ez...
iPhone 12 128GB Black
-
Amacs
aktív tag
Annyira nem kell ezen csodálkozni, ha meg volt az eredeti hátlapja, sérülésmentesen ki tudta venni a tekercset, akkor a zöld hátlapról csal le kellett szednie a két távtartót, meg a kivezetés szalagkábelét, és már mehetett is a helyére a tekercs, és kész is a Qi tölthető zöld, 32 GB-os Lumia 1520.
-
Gabir
aktív tag
Üdv, miért van az hogy a windows device recovery tool nem hajlandó látni a telefont?
(A nokia recovery pedig nem akarja)Korrigálok... a nokia sem hajlandó működni a régi N8-cal sem...
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
Jártatok már úgy, hogy fent van qi töltőn a telefon egész éjjel majd reggel levéve csak 60%-on van a telefon. De szerintem egy ideje nem is töltötte már, mert még csak nem is langyos a telefon...
iPhone 12 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest