- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #6551 üzenetére
Tényleg nem jók a képei. Múltkor voltam egy katonazenekar szabadtéri előadásán, olyan béna képeket csinált a gép hogy csak pislogtam. Csináltam pár videót is, még nagyobb csalódás. És csak hab a tortán hogy a végén akkorát fagyott a telefon, hogy újra is indult. Újraindulás után pedig nem fogadta el a PIN kódot. Még jó, hogy telefonnak már nemigen használom, csak tartalék.
Komolyan mondom most nem tudom hogy az ilyen bosszantó hibák régen is megvoltak, vagy csak hogy most szifont használok és feltűnik, hogy a másik telefon nem működik, csak az? :/[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #6553 üzenetére
Nálam nagyon melegszik nem csak videó, hanem aközben is, ha csak simán megy a kamera. Volt Hr, előtte szinte sütött, most csak melegszik. Mivel Hr megvolt, sokkal jobbra nem számítok.
Csak az a baj, hogy 8.1 alatt is fotóztam vele, és látom a különbséget. Nem azt mondom hogy ég és föld, de láthatóan rosszabb. Azért sajnálom mert ez volt az egyik oka hogy megtartottam másodlagos telefonnak, a fotó, a nagy kijelző és a navi. Voltaképpen ma már mindegyikre a szifont használom. Pedig még kártyát is vettem a 1520-ba mint másodlagos telefonba. :/
Az meg már csak megjegyzés, hogy pl egy panoráma hogyan készíthető el a 1520-szal. A szifonon szoktam panorámát csinálni (pofonegyszerű, körbefordulok a telefonnal), itt pedig az a bohóckodás amit a Lumia panorama app csinál, hát nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. És a végeredmény is olyan, hogy jobb lenne ha inkább nem tudná a telefon ezt a funkciót. -
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #6555 üzenetére
Sajnálom amúgy mert jó telefon volt. Manapság a fő funkciója az hogy mifi routerként működik. Ez (még) jó.
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #6557 üzenetére
Én ebbe a platformba tuti nem ölök bele több időt. Mifinek jó azt csókolom. Bár ma annak se volt túl jó, LTE-t valahogy nem akart használni.
Csak az a baj, hogy amit most másodlagos telónak tudnék használni helyette, az még gyengébb. -
kpal
nagyúr
Már nem tudom hogy a w10 ennyi bug miatt kell-e rá
-
Rob700
senior tag
Miujság a win10-el? Bugos még? Jön rá valami komolyabb frissítés?
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
Van egy pár... Mondjuk az élő csempék, a kamera és a Onedrive egy kalap szar. Sebességgel már nincs gond. A Facebook alkalmazások is szarok, meg a Viber is. Maps sincs a topon.
Nem tudom miért maradna bárki ezen a platformon. Engem csak az fog meg, hogy jó a dizájn, jól néz ki a homescreen, meg a 1520 szép telefon. De már csak másodlagos.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
MODERÁTOR
Szerintetek? Tudom origós cikk
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
kpal
nagyúr
válasz Plazmacucci #6561 üzenetére
Nekem is főleg kinézete tetszik rendszer és a telefon.
-
Rob700
senior tag
válasz Plazmacucci #6561 üzenetére
Az szép... Akkor még idejében kiszálltam... Elég halott ügynek érzem... Mint annak idején a Symbian-t...
iPhone 12 128GB Black
-
félisten
-
Rob700
senior tag
válasz Plazmacucci #6565 üzenetére
Kivàncsian várom, nekem nagyon bejött a wp... Csak nagyon úgy éreztem, hogy el kell hagyni a süllyedő hajót...
iPhone 12 128GB Black
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #6565 üzenetére
Vagy az elejéről maradt le egy egyes, vagy a végéről egy nulla?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Mennyit szabad adni még egy ilyen féltégláért? 45eFt reális? Vagy nem fogom tudni már annyiért eladni, ha nem jön be? Win10m-ra frissíthető hivatalosan? 950XL-em volt, de eladtam és most azon gondolkozom, hogy egy másik 950XL helyett elég lenne ez nekem. Ez is bővíthető, szintén 20Mp-es kamerája van és van FM rádió. Ezek a lényeges dolgok számomra.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
félisten
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #6569 üzenetére
Most hülyéskedsz, ugye? Szándékosan cseszték szét, mert egy jó alternatívája volt a jelenlegi csúcs készülékeknek? Esetleg sample képet tudnál mutatni w10m-lal?
Az FM-et tudom, az 950XL-en is így volt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Talán itt a topikban is van pár kép. A fehér egyensúlyt nem tudja eltalálni, a kontraszt össze vissza mászik, de általában túl sok.
#6368Én lőttem vadasparkban de mind tök sötét lett. Mosómedve.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #6571 üzenetére
Köszi! Mondjuk pont a mosómedvés szerintem nem rossz. Gondolom PV módban (8Mp-en) azért nem rossz. Illetve kíváncsi lennék a nyers dng képességére is. Lehet, hogy csak a jpeg motort cseszték el.
Egyébként szerinted az ár korrekt amit említettem?
-
félisten
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #6573 üzenetére
Akkor beleugrok, köszi
-
lugosi
MODERÁTOR
Szerintem irgalmatlan rossz lett a kamera a w10 alatt. Hangsúlyozom, a kezdetekkor nagyon-nagyon rossz volt, ma már annyira nem, de még mindig rosszabb, mint 8.1 alatt. Nekem is van egy ilyenem, nosztalgiából megtartottam, meg pont a fotó miatt :/ Hát kár volt. Vegyél inkább valami mást. Lehetőleg ne wp-t. (Szerintem.)
-
félisten
-
hito
nagyúr
Abszolút jogos a felvetésed, de én nem eszerint választok mobilt általában Most éppen a hányógörcs kerülget az androidtól, annyira unom. IOS nem az én világom, sosem lesz az. Innentől kezdve egyéb alternatíva a MS-on kívül? És még tetszik is a rendszer
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Feltettem végre én is a Win 10-et. Hát nem tudom... Tetszeni tetszik, csak eléggé szaggat... Ez normális?
Meg a másik, gondoltam rendelek ebayen egy új külső borítást neki. No nem mintha karcos lenne...
Van valami amit érdemes? Van ezek között olyan hogy gyári vagy utángyártott?Köszi
-
hito
nagyúr
válasz Vegitaa #6582 üzenetére
Nalam ugy lett jo a rendszer, hogy frissitettem a legujabb hivatalosra, majd utana HR, vegul az Aruhazban telepitettem minden alkalmazashoz a frissitest. Ezzel egyelore viszonylag stabil es az eddigiekhez kepest "bugmentes". Persze fura dolgai meg mindig vannak, de elheto mennyisegben.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz sszemtelen #6584 üzenetére
Nagyjából ugyanígy érzem én is!
-
Vegitaa
senior tag
Mi ez az évfordulós update? Ezt a telóról lehet frissíteni?
-
zsoca9208
tag
Hát ez az anniversary update megint hozott pár bugot azért, azóta újra recseg pl az ébresztőhangom, messenger állandóan fagy.
A héten valószínűleg elpártolok egy nexus 5x irányába, a 1520-at meg megtartom pót telónak, sajnos egyszer leesett, azóta meg néha ilyen fantomérintéséket érzékel, meg lehal az érintőkijelző, így csak gombokért tudnám elpasszolni, ezért inkább megtartom. Érdekel esetleg valakit egy összehasonlító fotózás? -
kpal
nagyúr
-
félisten
-
kpal
nagyúr
válasz Plazmacucci #6593 üzenetére
Azt tudom ,csak a 8.1 üzem időt és kamera minőséget hozza legalább nem vágyom sokra .
#6594) Dj Tommy : Köszönöm
-
félisten
-
kpal
nagyúr
válasz Plazmacucci #6596 üzenetére
Ha 8.1 maradok az meddig lesz kb jó választás ?
-
félisten
-
kpal
nagyúr
válasz Plazmacucci #6598 üzenetére
Tudom az es még a 8.1 jobban is tetszik. Csak skype támogatás izgat. Fotózás ezzel a nagyon régi 8.1-el nagyon szép viszont és az aksi is jól tartja magát ahhoz képest hogy nem mai ,kamera és üzemidő zavar sok helyen nem írnak jókat.
A rendszer legalább 10 alatt van olyan gyors mint most 8.1-el ,hogy valami pozitívum legyen ?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest