Hirdetés
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz olaho80 #16205 üzenetére
Bocsi, de szerviz, nem szervíz.
Amúgy meg első körben egy gyári visszaállítást kellene csinálni, megnézni, hogy reagál utána a telefon/rendszer.
Automatikusan nem frissített, csak ha jóváhagytad (nekem 4.4.4 van ma is. 5-ös droid szerintem fhos).
Gyakran kikapcsol a telefon mondjuk 10% felett? Mert ha igen, gyanítható, hogy rossz az aksid.
A szervizben szerintem nem fognak gariban aksit cserélni. Akkumulátor egy érdekes dolog garancia szempontjából. Szerintem a legtöbb gyártó 6 hónapot ad rá. De majd kiderül... már ha tényleg leadod szervizbe.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Nova96
őstag
Sziasztok tudna valaki (vagy tudnátok ) segíteni, hogy miután felraktam a 1 kattintásos google romot, hogyan mehetnék egy cm-re, én olvastam a leírásokat, de valahogy mégse értem.
Egyszerűen. -
bernel
tag
Nálatok is megjött az Android 6 frissítés? Tapasztalatok?
Nem teljesen világos, hogy miért francia nyelven jött az értesítés, amikor soha semmit sem használtam franciául a telefonon.
-
bernel
tag
gen2. Indiában egyébként már van egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
bernel
tag
válasz bernel #16217 üzenetére
Azért nem installáltam egyből, mert az indiaiak problémákat jelentettek. pl:
"Post Marshmallow update ...moto g 2 is facing lot of problems.Its lit bit slow as compare to lollipop. Some of the applicatios stop wprking like mx player , music player even not music files are playing if we play directly.Also , typing is taking time while typing in any app. I think google has to release one more update also in motorola phones which can rectify all these issues and lags."
Más azt írta, hogy a kontaktok unsyncelődtek, stb.
Szóval nem sietek installálni, inkább várok, amíg ezeket kijavítják.
-
bernel
tag
válasz Skillet #16219 üzenetére
Én azzal kezdtem, hogy megkérdeztem, hogy kinek mi a tapasztalata vele. Az update létezik, fel lehet tenni, ha a telefonod jelzi, hogy elérhető, ahogy nekem is jelzi. Jelentettek vele problémákat Indiából, de ez egy-két komment volt, amit olvastam, nem tudom, ezek mennyire jelelmzőek, ezért érdekelt volna, hogy kinek hogyan megy.
De ezek szerint akkor az EU-ban még csak most jelent meg, úgyhogy aki hozzám hasonlóan nem early adopter, az megvárhatja, hogy az EU update-ről milyen visszajelzések lesznek majd.
-
Rotcsa
tag
A marshallal jön magyar nyelv a telefonra?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Be lehet olyat állítani, hogy bizonyos alkalmazásokat csak wifiről futtasson a teló, mobilnetről ne?
Párszor megnyaltam youtube-bal, meg egy rádiós appal, hogy elfelejtettem visszakapcsolni a wifit és mobilnet felét megzabáltattam 1 éjszaka alattElőre is köszi a tippeket (ha vannak )
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
rundll32.exe
csendes újonc
Ha mondjuk használtan vennék most egy XT1032-őt, milyen akkuidőre számíthatok?
-
g_g_g
őstag
válasz rundll32.exe #16230 üzenetére
Nekem a mai napig hozza a 4,5 óra kijelzőidőt.
Szerintem egy 4 órával min. számolhatsz. -
Lmh
őstag
Nekem kb 1.5 éve van meg és nem is vettem észre csökkenést, lekopogom. Talán egy keveset. Nincsenek hirtelen esések a töltöttségben, nem hagy cserben 20% alatt sem, onnan is bírja bőven frankón, kiszámíthatóan. Nekem korábbi telókkal ezzekkel volt gondom. Én nem játszom rajta, nem facebookozom szét az agyam, nem nézek filmet. Zene, rádió, böngészés, pár alkalmazás használata, automatikus fényerő és a 1.5 napot simán bírja.
Ez egy vélemény, egy féle felhasználó.
(jah ilyen kijelzőidőt nem szoktam nézni, mint a fölöttem író. Az szakszerűbb info lenne, jah. Majd megnézem, most már kiváncsi is vagyok )[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Skillet
addikt
Mi az a kettő-ő?
Amúgy csak 16gigásat vegyél. Halál szívás a 8-as. Mindig rinyál, hogy nincs elég hely...(#16228) Rotcsa
Nem azt kérdezted! Azt tényként kezelted. Te csak azt kérdezted, lesz-e benne magyar nyelv.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Upo
addikt
válasz Skillet #16233 üzenetére
Az én 8-asom jól tele van szemetelve, csak görgetem képernyőkön keresztül az alkalmazásokat, és még 2.19GB üres hely van rajta. Nem tudom mi a rákkal tudjátok így megtölteni...
2.8 giga app van fent ! Ég a pofám, mindjárt takarítom a felesleges vackokat, ezen szoktam próbálgatni mindenfélét.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz Skillet #16235 üzenetére
Nekem fent van rajta, de kb. havonta egyszer ha ránézek. Mikor azosztálytalálkozót szerveztük akkor került fel, és úgy maradt...
Itt mondjuk még az is jó, hogy egyben van a hely, 5.69GB data és belső sd egyben. A napi használatú telómon meg 2 felé van osztva, csak 3 giga van az alkalmazásoknak, de elférek, ez is 8 gigás teló, csak 2 giga rammal.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
R19
senior tag
Ezt a ROM-ot próbálta már valaki?
A hozzászólások alapján egész jónak tűnik. -
(jan)
őstag
Hónapokig gpe 4.4.4-et használtam gravity boxszal, teljes megelégedéssel.
De csak elkezdett motoszkálni a gondolat hogy ápgrédeljek, felment egy nightly cm13 abban nem ment a bt 4.0 repült is. Aztán felraktam a "stable" cm 12-t, működik minden aránylag gyors is, de random mód újraindulgat, nagyon sokszor előfordult telefonhívás közben is, szóval mennie kellet.
Feltettem tehát ezt:
[ROM][6.0.1][FALCON] AOSP-CAF [STABLE][9/3/16]
Eddig nagyon jók a benyomások, kapott egy gravityboxot amitől talán még jobb is mint a cm. Én bátran ajánlom mindenkinek!
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
4.4.4-ről szerettem volna frissíteni CM13-ra (legfrissebb, mai nightly) a Moto G 4G-met (XT1039).
Unlockoltam a bootloadert, majd flasheltem a CM recoveryt és instaláltam a CM13-at, de régi bootloader volt fent ezért nem sikerült. Frissítettem a bootloadert majd ujra recoveryt flash, CM13 instal, majd a gapps-ot is akartam de hibát dobott, méghozzá azt, hogy TWRP alól csináljam.
Felraktam a TWRP recoveryt, factory reset, majd CM13 install végül gapps. Minden feltelepült fut is a rendszer, de nem látja a SIM kártyám és a wi-fi sem megy. A Mac addressem is elég furcsa :/Changelogban nem látok erre utaló jelet.
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Van rá valami megoldás? Vagy tegyek fel egy másik ROMot?
Esetleg gyári rendszerre vissza lehet térni?Köszi:
GáborEdit;
Közben találtam valamit, másnál is volt ilyen probléma, megpróbálom az ott leírtakat.
http://forum.xda-developers.com/moto-g/help/wifi-mac-address-020000000000-sim-card-t3284984[ Szerkesztve ]
-
atomchicken
tag
A SIM kártya probléma megoldódott, de a Wifi probléma továbbra is fent áll.
A mac adressem: 02:00:00:00:00:00Downgrade lehetséges CM13-ról bármilyen ROM-ra ami stabilan működik vagy valakinek lenne javaslata a Wifi probléma javítására?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
válasz atomchicken #16240 üzenetére
Én most hétvégén dobtam fel a CM13-at, szinte probléma mentesen működik. Egyedül csak az akksi merüléssel nem vagyok elégedett. XT1032-ről van szó.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
98bja
senior tag
[link]
Meg merjem rendelni? Már haldoklik a mostani akkumulátor és muszáj venni egy újat. Azt írja eredeti Motorola gyártmány.. De vajon tényleg az? Meg lehet bízni benne? -
juhiimi
aktív tag
Sziasztok!
Elegem lett a Lolipop lassúságából, szeretném visszatenni a gyári 4.4.4-et. Sose csináltam még ilyet, le tudnátok írni nekem lépésről lépésre mint egy totál laikusnak?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest