Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg

    ma Nagyobb lett a kijelző, megörökölte az M2-es chipet és 128 GB-ra nőtt az induló tárhely. Mi kellene még?

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa134

    addikt

    válasz Ijk #22595 üzenetére

    Nézd, engem nem kell meggyőznöd arról, milyen jó (volt) a BB10, elsők közt voltam a Ph-n aki anno Z10-et vett. PP-tal is így voltam, 2014 karácsonya előtt megvettem. Must-have volt. És boldogan is használom/tam..
    De ha reálisan nézem, most ott tartunk a PP-tal, hogy a gyári böngésző szeret már összeomlani, belassulni, bizonyos lapokat már nem tudok megnyitni. Tudom, Browsie Browser..Aztán mióta megkaptam OTA a 10.3.3-at, nincs multitasking, legalábbis a youtube videók nem futnak a héttérben, ha pl átváltok a HUB-ra. Ne kérdezd miért van így...Néha gesztusra nem ébred fel a kijelző. Nem tudom, miért. A kb 2 éve feldobott, elengedhetetlen droidos apk-im sorra kezdenek rakoncátlankodni. Városi közlekedési app, Deutsche Bahn, booking.com, mobile.de, stb. Fagynak, leállnak, gondolom a runtime öreg. A Whatsapp is ugye leáll (?), kit udja, mi lesz a hónap végétől. BBM, persze, továbbra is kedvenc, de kb 4-5 ismerősöm használja, egy szűk kör, nem tudok vele mindent megoldani.Sajnos ez mind annak a jele, hogy ez az OS már jelentős gondozást nem kap.
    A HUB, a gépelési élmény, meg az egyedi formavilág tart még PP-n, más már nem nagyon...Ez van.

    [ Szerkesztve ]

    Avanti Roma

Új hozzászólás Aktív témák