Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem tudom, mennyire valós az Engadget "Inside story"-ja, de ha nagyobb részt, akkor elég erősen más a leányzó fekvése.
-
kcsa
veterán
már az elején sem értettem a pontos piaci pozicionálást, alacsony fizetőképességűeknek szánt drága készülék...
-
henrikk002
csendes tag
-
oO7
őstag
a lényegi mondat szerintem ez: "a Kin projekt mérnökei mostantól a Windows Mobile 7 platform fejlesztésén dolgoznak majd". Remélhetőleg a KIN egy-két jó gondolatát (pl KIN Spot vagy webes oldalon a KIN Studio) viszont láthatjuk a WP7 -ben és akkor ezzel a kis "bukással" még jól is jártunk

megjegyzés: Windows Phone 7 lesz... nem Mobile
-
moonman
titán
két megjegyzés:
az korrektül le van írva, hogy a tarifacsomag drágasága okozta az alacsony keresletet.
az viszont nem igaz, hogy "A döntés hátterében a rendkívül kis kereslet áll, ám a hivatalos állásfoglalás szerint a szoftveróriás a Windows Phone 7 platform fejlesztésére kíván fókuszálni"
a hivatalos állásfoglalás az, hogy a fejlesztőket átviszik a WP7 teambe, mert a KIN-t leállítják. és nem azért állítják le, mert átviszik őket.
-
Abszolút nem kár egyikért sem...

-
kelekyle
őstag
Juhéééé

-
LA_COSTE
senior tag
Miért fontos az, hogy ennyire sok szoftver legyen elérhető a fiataloknak? Játékok terén még elhiszem, de azon kívül? Szerintem igenis a közösségi oldalak látogatása fontosabb.
-
kaller1
veterán
válasz
RepeatSector
üzenetére

Benézték a dolgot, ennyi.
-
RepeatSector
senior tag
szemeteeek szemeteek

-
plus44
veterán
Hoppá-hoppá. Am. nekem a 2 még tetszett is, más kérdés, hogy az árazással b.szták el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), meg hasonlók. Sok kis hülyeség (plusz néhány valóban hasznos dolog), amivel elszórakoznak pár napot, meg mutogatják egymásnak. 

de sajnos rossz helyen van rossz ídőben