- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
fffeco
tag
Az én orange-os omniámra már első nap lejött a mango
-
nicu71
addikt
-
adrianv
tag
Már a cím is jól hangzik: MAJDNEM mindenkinek elérhetö a mango.
-
Probber
őstag
Dell Venue Pro és a Zune páros tegnap még a szokásos "Nem szükséges a telefon szoftvert frissíteni" üzenettel köszöntött. Remélem hamarosan javul a helyzet (pl. ma
).
-
gomsadi#
tag
Vilagos. De ezt nen tartom egy jo otletnek! A filozofia nem ezt diktalja, radasul a wp7 szereplese miatt azert - szigoruan szvsz - a Microsoft torodhetne jobban is az elso generaciokkal. Nalam ez jo pont lenne, mivel nem reg olyan helyzetbe kerultem, hogy pont egy Optimus 7-est akartam venni. Vegul nem lett, de igy nem banom. Koszi
-
David75
őstag
Szervízben akárkinek rárakják a magyar nyelvet tehát ezért se kell nyavajogni. A hangerőt meg a szervízmenüben lehet állítani bármely készüléknél.
-
Воланд
titán
Magyar nyelv: zune-on keresztül alapból nem lesz (inkrementális frissítés miatt), csak akkor ha a frissítés telepítése előtt beletúrsz a registrybe és átírsz egy értéket. Egyébként meg, majd ha lesz a szervizeknél magyar mango, akkor ők is megcsinálják a frissítést. Bár sok értelme szvsz nincs, mert nincs magyar szótár így sem, azt neked kell feltöltened.
Ébresztőóra: az új fw-nek köszönhető, ha elegen jelzik a samsungnak, akkor szvsz kijavítják, egyébként meg a diagnosis menüben át lehet állítani (konkrét módját nem tudom, omnia 7 topicban le van írva).
(#5) gomsadi#: Van. Az inkrementális frissítés miatt csak a rendszer főbb részei frissülnek és a nyelvi fájlok nem tartoznak ezek közé. Az új készülékek meg kompletten tartalmazzák a teljes rendszert, pl. független készülékek esetén van wifi megosztás az újaknál, míg függő készülékek esetén csak akkor, ha az adott szolgáltató engedélyezi.
-
gomsadi#
tag
Tenyleg?? Ezt nem tudtam. Pedig NoDo frissitesnel azzal nem volt gond. Raadasul az egyik - hanem a legjobb - legjobb keszuleknek tartottam az elso generacios wp7-ek kozott.
Nem kovettem nagyon az esemenyeket... Az miert van, hogy csak a NextGen telefonok magyarok? Van erre valami hivatalos allaspont? -
tabu3x
tag
T. függő Omnia 7-esemre már vagy két hete felment szó nélkül.
Két gond van csak vele, az egyik, h nincs magyar nyelv, a másik már bosszantóbb (számomra): az ébresztőóra hangereje független a normál hangerőtől, és sajna k...a hangos, kiugrasztja az egész családot az ágyból...
Most akkor erre/ezekre is várható vmi javítás, vagy flashelni kéne? -
gomsadi#
tag
azt a par darab keszuleket mar nem artott frissiteni
Ezzel a frissitessel nem voltak olyan gondok, mint a NoDo-val?
-
JR.CSé
senior tag
Az utolsó mondtad egy kicsit lehervasztó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest