- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriska0725
tag
sziasztok. Barátnőmnek van egy alcatel OT-993d telója. tudtok esetleg segíteni, hogy hol találok valami fórumot, vagy valamit hogy tudjak rajta szoftvert frissíteni???
-
Psychonaut
veterán
válasz andriska0725 #33301 üzenetére
Amennyi idő alatt beírtad ezt a hozzászólást, megtaláltad volna a kereső segítségével...
Katt -
SamS20
senior tag
az azért vicces lenne ha ma meg elő állnának egy v28g nyitott bootloader+cwm kombóval aztán holnap meg kijönne vmi v28h
v28g-t feltette már valaki amúgy ? érdemleges változás a 28e-hez képest ? vagy esetleg valami hiba ami előjött ?
-
SamS20
senior tag
v28G CWM flashable ZIP (NO full wipe required for those @ new unlocked bootloader + CWM) is uploading!
Also v28G NVFlash version is uploading.
Also CWM 5 recovery rebased on v28G is uploading.
Also Baseband v28G is uploading.The ROMs are stock v28G, with 2 apps removed (rom updater, lg remote controlling app) and some demo video files removed. They come with root, init.d and some minimal essential tweaks. Just the same like my v28E build.
-
persil
nagyúr
válasz SamS20 #33310 üzenetére
Eddig az összes romban volt valami baromság. Hívás nem jó, ez nem jó, az nem jó... Ezt látom vagy két hónapja napi szinten, amióta megvettem a telefont.
Az új leak-ekre pl az a panasz, hogy néha belassulnak izomból, meg olykor fagynak.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
SamS20
senior tag
gondolj bele hogy akkor mi mit szenvedünk kb másfél éve
remélem válaszolnak majd a kérdésemre hogy melyikkel lehet jobb eredményt elérni -
banuszzs79
tag
Hát ez a mai ICS is egy rakás szar minden második harmadik müveletnél befárad...azt irják ha lesz hozzá másik kernel hamarosan akkor ez megszünhet de miért a kernel miatt?
-
atti1848
senior tag
válasz banuszzs79 #33315 üzenetére
Akkor gyengébb mint a V28E ?
A CM10-ről (CyanogenMod Nightly) mit tudni?Működik már rendesen?Telefonálni lehet vele?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
SamS20
senior tag
válasz banuszzs79 #33315 üzenetére
cwm-eset raktad fel vagy az nvflasheset ?
érdekes amúgy mert többen dícsérik a 28g-t hogy gyorsabb és jobb[ Szerkesztve ]
-
banuszzs79
tag
Ezen az xda-n is van ám káosz rendesen össze vissza irogatnak mindent...már a felét sem értem hogy mi hol merre hány óra...
-
gabe96
aktív tag
válasz banuszzs79 #33318 üzenetére
próbáld ki amit kiraktak NVflash-eset, én most húzom lefelé
-
james1
csendes tag
szeva most tettem szert egy ilyen telora mármint p990 re az érdekelne melyik romot ajánjátok ré a telo rootolva van ,De lekellene irni hogy kell feltelepitenem. Köszi elöre is a választ.
-
banuszzs79
tag
válasz gabe96 #33320 üzenetére
Na én ezt nem értem:
1.Tehát nvflashes 28G amit az a gyerek buherált meg és rootolva van
2.Aztán egy másik ami elvileg ugyanez csak nem kell flashelni...de az is rootolt...és megmaradnak a beállitások ha jól értelmezem...na és ezt hogy kelll feltenni milyen eljárással akkor és mire tudom feltenni mert most smart flashel van fent 28G sima gyári leake...3. Valami olyat olvasok hogy a bb-t nem teszi fel de melyik és miért nem teszi fel? és akkor nekem kell feltenni de hogyan melyik lépés követ melyiekt nem tiszta...
És a legfontosabb!!! Minek tegyem mindezeket ha ugyanugy szaggat mint a tegnap???
-
norbi642
tag
Sziasztok feltetem ezt a tegnap esti nvflash es ics t amien elméletileg volt egy rom manager!Nah de nem bírom telepíteni,mi ilyenkor a teendő!Root oké meg nekem nem is szaggat a rom csak érdekelne ez hogy miért nem sikerál!?
-
rasztemo
csendes tag
3. napja használom a v28e-t úgy, hogy azóta nem lett kikapcsolva és nagyon fura dolgot művel. Egyre gyorsabb. Mind a főképernyőn való navigálás mind az alkalmazások betöltése. Ráadásul a task killer után is több a szabad memória. Eddig 55MB körül volt most meg 150MB körül van. Nemértem a dolgot de örülök neki.
http://gadgetfuggo.blog.hu
-
Balázs1986
addikt
Na, egy hétvégén nem vagyok gépközelben, és mennyi minden történik...vagyis...sok minden nem történik, viszont az a kevés újdonság annyi értelmetlen hsz-t szül, hogy új betűszóvá alakítja az ICS-t:
Íráskészség, Célorientáltság Semennyi :/A 1107 után nem piszkáltam a CM-et, pedig ráfért volna: az 5 nap alatt volt 1 random kikapcsolás, illetve relatíve gyorsan merült. Ma feltettem a tegnap kiadott nightly-t. A kamera annyit mindenképp változott, hogy a vaku jól működik és a panorámaképek is mentésre kerülnek.
Hívás gondom eddig sem volt, egyelőre ebben sem tapasztalok ilyesmit. Hosszabb távú teszt indul.[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy a Modern Combat 3 játék, (nem eredeti) egyszerűen nem indul el. Pontosan elindul, de csak az intro megy végig, majd újraindul a telefon. Próbáltam az összes verzióval, de semmi. Másik telefonon hibátlanul fut.Androidos Outlookból küldve
-
suppe
tag
válasz Balázs1986 #33329 üzenetére
Lassan már nem moderátor kell ebbe fórumba, hanem egy nyelvtan tanár. Sajnos.
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
Algotis
addikt
válasz Psychonaut #33331 üzenetére
Mert a root meg a főzött romozás nem az...?
Androidos Outlookból küldve
-
kecske65
csendes tag
Ma feltettem a v28e nvflash rootolt verziót.
Nekem kicsit az az érzésem, hogy sokat gondolkodik ha pl megnyit valamit vagy belépek a mübe.
-
csaba975
tag
NVflash-es v28g-t próbáltátok már? Nekem nem akar bootolni.
-
nemtabo
aktív tag
válasz Psychonaut #33338 üzenetére
A V20Q-val az utóbbi időben majdnem többször földhöz vágtam a telót, - már kinéztem az utódját - ez a V28E feledteti a rosszat (egyenlőre). A wifi viszont nagyon meríti az aksit.
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
tami92
aktív tag
nektek van a zenelejátszónak widget-e v28e-be? mert én 3szor kerestem már de nem találtam
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
peter_27
aktív tag
válasz Balázs1986 #33329 üzenetére
"annyi értelmetlen hsz-t szül, hogy új betűszóvá alakítja az ICS-t:
Íráskészség, Célorientáltság Semennyi :/"+1
Bennem már egy sokkal durvább hangvételű hsz. fogalmazódott meg ezzel kapcsolatba, de próbálom magam türtőztetni.(#33341) tami92
Nincs benne, de már csináltak hozzá:music widget, power control widget and the new lg bootanimation![ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
dobigabi
csendes tag
"vold.fstab" van valakinek szerkesztett változat az új ICS rom-hoz? külső, belső sd felcserélődjön? köszi.
-
gabe96
aktív tag
válasz Psychonaut #33344 üzenetére
az szép, nekem a wifit nagyon nem szereti, és nem tudom nézte-e már valaki, de nekem először hihetetlenül merült a v28+root verzió, és feltettem ano-frills cpu kezelőt, és azt néztem, hogy a min. és a max. freq. is 1ghz-en van, illetve a governor interactive-ra állítva, ami tudomásom szerint sem a procinak, sem az aksinak nem tesz jót, így átállítottam a min. freq. 608-ra, és ondemand-ra, így most egész jó a fogyasztás, de még mindig nem olyan mint amilyenről írnak egyesek, úgyhogy most tolom is fel a v28g-t, aztán meglátjuk mi lesz
-
Jimothy
csendes tag
Sziasztok,
tudom, hogy nem szabad itt hirdetni, úgyhogy csak annyi lenne, hogy a húgomnak is megtetszett a telefon és szeretne ő is egyet, tudom, hogy itt a fórumon sokan áruljátok, úgyhogy aki gondolja nyugodtan írjon nekem privátot. Annyi a kikötésem, hogy független vagy T-s legyen, szép állapotban és a garancia nagyon nagy előny lenne köszi -
banuszzs79
tag
Hogy kell BB-t cserélni ez alatt a flashel felrakott G alatt???
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest