- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
De kis mazohisták vagytok. Gyári Rom? Soha többet...
-
SamS20
senior tag
Nekem éjszaka 10%ot merült ami nem rossz. Főleg h általában éjszaka töltöm. Kisebb befagyasok vannak de kb 2orat nyomkodtam full fenyeron wifivel és 30‰ot esett csak. Cm10 ilyen esetben vagy 50et merült. A telefonálás is jó most próbáltam. nálam marad most ez a rendszer rom frisebbig.
-
banuszzs79
tag
Hát ja merüléssel nincs gond de wifinél ugy szaggat mint állat ha lekapcsolom egész gyors bár van hogy ott is behal Viszont a Lock screen sokkal jobb mint a cm10-ben az annyira gagyi...és itt van gyorstárcsázás és Facebookkal is kommunikál
-
kiraly1985
csendes tag
válasz SamS20 #32952 üzenetére
szevasztok,
srácok honnan töltitek? Gépről? Nekem akkor ki is írta, hogy lassú töltés, alacsony feszültségről, ez is nagyon tetszett benne. Ill. Kipróbáltam konnektorból, onnan nem tapasztaltam ilyet. Én este feltöltöttem olyan 80%-ra, onnan nem sokat mozdult el az éjszaka alatt. A mai nap nyüstölni fogom, teszek rá appokat, használok wifit, stb. majd megírom, hogy, hogyan teljesít a sebesség meg az akksi.
K
-
Levi941127
senior tag
válasz banuszzs79 #32953 üzenetére
Melyik változatot használod? v28e-t?
-
banuszzs79
tag
válasz Levi941127 #32955 üzenetére
Igen azt használom sajnos van hogy 2-3 másodperc is eltelik mire elindit egy programot. belép menübe...
Rom Managert próbálta valaki nekem nem akarja cwm-et... valaki?
-
Crytek
nagyúr
Aksit hogyan is lehet "újra formázni"? Lehet az segítene valamit!
Next PC Upgrade: 2022
-
deminos
aktív tag
válasz banuszzs79 #32956 üzenetére
Root-oltad már a telót? Addig nem fogja engedni.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Tutu7030
veterán
Vett már valaki ilyen akksit a telefonhoz?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Amarton
tag
Sziasztok,
Letöltöttem a xda-ról a ZIP-es CWM-es verzióját a kiszivárogtatott ICS-nek.
Sajnos a luncher nem marad a memóriában és sok idő eltelik, mire újra betölti a főképernyőt.
A baj azonban nem ez. Itt is jelentkezik a bluetooth hiba, miszerint megszakad a kapcsolat, pár másodpercel a képernyő lezárás után.
Aki smartflashel telepítette annál is jelentkezik a hiba?
Gondolom, mivel én csak a zip-et raktam fel, a BB változatlan maradt BB0218.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
banuszzs79
tag
Rootoltam a telót a fent leírt módszerrel igen
-
Pistiboy88
aktív tag
Na akkor nekem is pár tapasztalat. A root-olt verzió simán megy, néha tényleg gondolkodik kicsit, de így is sokkal, de sokkal gyorsabb, mint a gyári GB. Akku villámgyorsan tölt, most reggel nyomkodtam, 2% mínusz. Beállítottam, ha nincs töltőn, s elalszik a telefon, akkor dobja a wifit. A legszebb, hogy pár pillanat alatt visszacsatlakozik. Telenor netsebesség is ezzel eddig a legjobb...
Videót holnap csinálok, mert ma megyek nemsokára dolgozni.
Ja, még valami. Javult a memória kezelés így első ránézésre. Most folyamatosan 100 MB körül van nekem a szabad.
[ Szerkesztve ]
-
Joczika
csendes tag
válasz Amarton #32961 üzenetére
nálam úgy néz ki megy a bluetooth végre. nem szakadt meg,egész éjszaka volt kapcsolat.
smartflashel raktam fel,amit király linkelt,utána meg rootoltam is egyből
nálam eddig hibátlanul megy minden,csak a google kereső sáv zavar egy kicsit,de muszáj lesz megszoknom.
beállításokba hiába kapcsolom ki,a keret tényleg ott marad.
egyelőre tetszik,kicsit lehetne smoothabb,de vállalható,a gb-töl simán jobb már így is. -
Gabesz198112
csendes tag
Sziasztok!
Ezekkel a CM10 frissítésekkel az én fő problémám nem oldódik meg :-(
Egy idő után elmegy a hívás hangja, hol csak az enyém, hol a hívotté is.
Talált erre megoldást esetleg valaki az újraindításon kívül?Üdv Gábor
-
SBMke
tag
válasz Gabesz198112 #32967 üzenetére
Hali
Most nekem is buzul a telefonálás.
a 1106 ig a telefon funkcióval nem volt bajom sosem, mostmár nekem is van statikus zaj + süketség .Mivel ez igy nagyon nem jó, gondolkozom hogy rakok vissza valami régit .. vagy nemtudom.
-- SBM --
-
kiraly1985
csendes tag
Íme egy link az eddigi akku használatról. Wifi használat van benne, ill egy 8 órás alvás szakasz net nélkül.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Gabesz198112 #32967 üzenetére
Nincs rá megoldás. Az lesz a megoldás, ha a fejlesztők megtalálják a hiba okát és kijavítják.
-
Rickenstein
senior tag
Nahh ...saját tapasztalatok a gyári smartfalsh-es 28E-ről:
Bekapcsolás után egy kicsit lassan indulnak az alkalmazások, de aztán begyorsul. Sebességre jobb mint a GB-s ROM. A CM10-hez képest egy kicsit lassabb az alkalmazás indítás. Wifi, 3G, Bluetooth, telefonálás pöpec. RAM: eddig nem sikerült lemenni ~150MB szabad memória alá!
A root-oláshoz most nincs hangulatom, de majd sort kerítek arra is.
Billentyűzet átállítható qwerty-ről qwertz-re (magyarra).
Eddig tetszik. Szerintem egyelőre megtartom.[ Szerkesztve ]
PS C:\>_
-
norbi642
tag
Nekem tokeletesen megy mostanaig az ics!hang meg toltes meg minden oké!remelem igy is marad!
-
csaba975
tag
Egy hibát találtam a v28e-ben. Videó felvételkor ha zoom-olok, leáll a felvétel. Nálatok is van ez a hiba, vagy csak nálam?
-
csaba975
tag
Köszi. Ennek nem örülök.
-
Amarton
tag
Na elkezdtem letölteni a 700 megás smartflash fájlt.
Kipróbálom, hogy ha így rakom fel, akkor működni fog-e a bluetooth.
Sajnos a baseband csere nem javította meg.
A naptáros lockscreen nagyon tetszik a leak ICS-ben.Remélem lesznek majd CM10 ICS hybrid romok.
http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
Levi941127
senior tag
Nektek a rootolás elején felismeri a gép APX eszközként? Mert nekem semmit nem jelez a gép és így nem tudom rootolni ezt a leak-et...
-
Kurzuh
aktív tag
Akkor ugye CM10ről vissza kell NVFlashel tolni valami régebbi verziót, hogy feltehessem a V28E-t Smartflashel?!
-
punto77
csendes tag
válasz Levi941127 #32983 üzenetére
Hali
Nekem apx=akku ki, hangerõ+- egyszerre és rádug a gépre, utánna eszközkezelõben apx driver csatlakoztatás. -
Crytek
nagyúr
Vajon Jelly Bean-es kdz fájlos frissités mikor lesz?
Next PC Upgrade: 2022
-
SBMke
tag
Hello
Valaki akar eladni LG Optimus 2x et ?
Ha igen privi plsÜdv
-- SBM --
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest