- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsulil
újonc
Jövő hónapban tervezem az Edge megvételét, viszont nem találtam külföldi fórumokban sem, hogy mi a különbség a verziók között. Kis hazánkban a N915F.N915FY és N915G találhatóak meg. A különbség az árban érzékelhető, kb a 142-224 ezer skálán mozog. Miért a különbség? Általában azt írják hogy nem 4G, LTE, stb különség van, mert mindegyiknél egyforma. A SIM kártya kompatibilitás esetleg? Tudtok erről valamit?
-
AS
félisten
Videónál is jo
-
Ádám16
addikt
Sokan kérdezik, hogy mi értelme.
Az, hogy egyedi, jól néz ki. Ráadásul használható is pár dologra (zoom, óra, stb.). Ne legyetek az innováció ellen -
Weeman1
veterán
Ebből majd legalább nehéz lesz clone-t gyártani.
-
Kékes525
félisten
Jó készülék az biztos, de az ára az már más dolog...
-
ctvagyok
őstag
Pontosan. Én balkezes vagyok. de jobbkézzel használom a telefont. Már balkézzel szinte kényelmetlen is annyira megszoktam. Gombok is jobban kézreállnak így. De főleg a megszokás. Egy balkezes telefon pont olyan lenne mint a balkezes egér vagy olló. Számomra teljesen felesleges.
-
big-J
őstag
válasz
fornettisuti #25 üzenetére
Szerintem több, mert a Round is $999 körül kezdett kinn, de ahhoz képest 300 sem sok érte.
-
kovike
tag
Kínai legyen a talpán, amelyik erre kijelzővédőt gyárt!
-
Moken13
csendes tag
Nem félkegyelmű ember sztem mindkét kezével tudja használni kényelmesen telefonját. De kb. 3 nap megszokási idővel biztosan illene.
-
AAAgold
senior tag
tetszik, jópofa, de nekem úgy tűnik, egyre "precízebben" kell fogni a telefonokat és ez az oldalsó érintő képernyő csak tovább növeli a véletlenül tapicskolható felületet
a videóban is látszik, már-már sebészi pontossággal kell az ujjbegyekkel tartani a telefont és óvatosan tartani a szélét
-
fornettisuti
veterán
mennyi lesz itthon 300ezer huf?
-
Parallaxis
addikt
válasz
GABEN22022 #22 üzenetére
ha pl racsuksz egy tokot, akkor az kint van, és oda arra a sávra bármit kitehetsz
Amit bármilyen egyéb AMOLED-es kijelző esetén megtehetsz egy megfelelő tokkal és megfelelő alkalmazással (a nagy látószög miatt nincs szükség a hajlításra).
Ez a hajlított kijelző csak egy tech demo, sok gyakorlati értelme nincs.
-
GABEN22022
csendes tag
ha pl racsuksz egy tokot, akkor az kint van, és oda arra a sávra bármit kitehetsz, vagy pl vezérelheted a zenelejátszót, a kijelzo tobbi része pedig fekete a tok alatt, ami semmit, azaz semmit sem fogyaszt, mer ugye super amoled feketénél semmit se fogyaszt
ONtopic:amugy jo az elkepzelés de azon kivul h az ujgazdag majomgyerek villogjon a haveroknak, vagy hogy a sznob ......kalap letegye az irodában az asztalra és lássák, azon kivul semmire nem jo, mert ha latni akarom az idot akk megyomom a feloldo gombot, vagy zenelejátszót akarom buzgerálni, akkor feloldom a kijelzőt, bár biztos van aki nemcsak az elso 2 hétben élvezné amíg új neki, és később is hasznát venné
-
GABEN22022
csendes tag
ha pl racsuksz egy tokot, akkor az kint van, és oda arra a sávra bármit kitehetsz, vagy pl vezérelheted a zenelejátszót, a kijelzo tobbi része pedig fekete a tok alatt, ami semmit, azaz semmit sem fogyaszt, mer ugye super amoled feketénél semmit se fogyaszt
ONtopic:amugy jo az elkepzelés de azon kivul h az ujgazdag majomgyerek villogjon a haveroknak, vagy hogy a sznob ......kalap letegye az irodában az asztalra és lássák, azon kivul semmire nem jo, mert ha latni akarom az idot akk megyomom a feloldo gombot, vagy zenelejátszót akarom buzgerálni, akkor feloldom a kijelzőt, bár biztos van aki nemcsak az elso 2hétben élvezné amíg új neki, és később is hasznát venné
-
exelsior1
senior tag
Alig drágább mint a sima N4 és olcsóbb mint egy I6 plus. Izgalmas szerkezet
-
-
törölt tag
-
Akkor lenne "számomra" az igazi edge ha mind a kettő oldala ilyen ívelt lenne és a funkcionálisan is működne.
-
mennyivel kezdett a sima note 4?
ha azt vesszük nálunk 240e körül van a hivatalos ára akkor az a +10e nem oylan sok..
persze ha majd rájön még minden finom adó és egyéb költség és 300 felé megy akkor már sok.. -
b4zsi-
őstag
Szerintem inkább lenne vastagaabb néhány mm-rel, hogy nagyobb akkumulátort tehessenek bele. Ennek az oldalt futó kijelzőnek nem sok értelmét látom. Nem azon olvasol el egy e-mailt vagy smst. Nem attól merül le a telefonod, hogy megnézed rajta mennyi az idő.
-
macskea
őstag
Drága-drága, mindig ez megy. Legalább hoz valami újdonságot. Tucatnyi telefon van, ami semmivel sem több, mint a hasonszőrű társai, és ugyan ilyen árakat mondanak rá.
Nem olcsó, de legalább valami exkluzív pluszt kapsz a pénzedért.
-
Smidti
csendes tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy a balkezesekre is gondoltak e...
-
kengyel
nagyúr
Nekem idáig ez jött be a legjobban . Hihetetlen jól néz ki az egész telefon.
-
Simán kiraknék oda olyan alkalmazásokat amiket hüvelykujjal indítok.
-
hue2000
tag
Fura de jó
-
jacis
nagyúr
Mit lehet azzal a szélső résszel kezdeni a mindennapokban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest