Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KraX

    őstag

    válasz Cathfaern #2420 üzenetére

    Mindent pluszban sozok. Mertekkel de szinte mindent. Nem csinaltam CH feltoltest. Tegnap edzes utan (ehgyomri edzest csinalok minden nap, nem eszek elotte semmit) megettem egy szelet rozskenyeret es egy kefirt de ez csak tegnap volt. A kenyer 50g volt amiben a tablazat szerint 22.5g CH volt illetve a 150g kefirben 100g-ra vetitve 3.7g CH, ez osszesen picit tullepte a 20g-os egesz napos limitemet (28.05g), de ez volt az osszes CH amit ettem, utana semmi a nap folyaman es mivel edzes utan ettem nagyon valoszinu, hogy elegette a szervezetem, nem kerult raktarozasra belole semmi. Edzek most is, de most csak specialis kis sulyos edzest (amit az armwrestlerek is: fokent alkar, felkar edzese nehany gyakorlatban, de azt minden nap). Nem terheli meg annyira a szervezetet es nem veszitek vele sok vizet sem ellentetben a kettlebell edzeseimmel ahol szakad rolam a viz 10 perc utan is.

    Nem szivesen allnek le az etrendel mert nagyon pozitivak mar ezalatt a 4 nap alatt is tapasztalataim. Nyilvan sok viz ment ki a szervezetembol amibol nagyon sokat tarolt, de a zsirtomeg is egy picit megmoccant es lathatoan megcsappant ezalatt az ido alatt persze tudom, hogy trukkos mert a viz vesztes is sokat befolyasolja.
    Persze ha muszaj mert a szervezetem nem birja ezt a fajta terhelest akkor kenytelen vagyok leallni vele ez nem vitas. Izomgorcseim nincsenek, szoval azzal eddig nem talalkoztam. A szivdobogas pedig ejszaka feltuno, nappal nem erzem meg edzes alatt sem.

    havenday:
    Igazad van, de pont ezt akartam elkerulni ezert sem volt soha szimpatikus a testepites ezen aspekutsa mert egy bortonnek erzei az ember ha allandoan mindent ki kell szamolni es ezert sokkal szimpatikusabb pl az IF amit regebben csinaltam de nem nagyon hozott szignifikans valtozast pedig keves kaloriat ettem meg ugy is, de ez a par kg nagyon makacsul ragaszkodik a szervezetemhez.

    Fiatalabb koromban nem szamitott mit eszek, de elertem abba a korba amikor mar szamit.

    rasotamas:
    A bekesseg kedveert inkabb kiirom. :)

    [ Szerkesztve ]

    For the God Emperor!

Új hozzászólás Aktív témák